Tijdens de Individuele bijles 1op1 is er individuele aandacht voor het kind. We zoomen in op datgeen waar het kind tegenaan loopt: dat kan een rekenprobleem of een taalprobleem zijn, maar het kan ook zijn dat uw kind hulp nodig heeft om zich beter te kunnen concentreren. Het is sowieso altijd gericht op de (leer)behoeften van uw kind.

Tijdens de intake wordt er gekeken waar uw kind behoefte aan heeft, of er sprake is van een achterstand en hoe we uw kind hiermee kunnen helpen. Na de intake wordt er een individueel leerplan opgesteld waarmee de docent aan de slag gaat.

De docent werkt alleen met hem/haar en alles waar uw kind vragen over heeft, wordt opgepakt. Indien het nodig is om een stapje terug te gaan in de leerstof, dan zullen we dat doen. Voor leerlingen kan het heel fijn en veilig zijn om een docent voor zichzelf te hebben, zodat er geen vraag blijft liggen en alle verwarringen en onzekerheden uit de weg geruimd worden. Het resultaat is vaak een versterkt zelfvertrouwen en dat het zelfbeeld en het plezier in leren toenemen.

Het kan ook zijn dat uit de intake komt dat uw kind op meerdere onderdelen hulp nodig heeft. Een combinatie met 1-op-1 les en 1-op-4 les is dan een hele mooie oplossing….

Klik hier om de kosten voor de individuele bijles 1-op-1 te bekijken.

Neem contact met ons op voor meer informatie en inschrijven via 020-8914230 of info@karinbijlescentrum.nl

Ja! Ik schrijf mijn kind in voor Individuele Bijles

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Openingsdagen en -tijden

In de schoolvakanties zijn wij ook open!

Openingsdagen en -tijden kunnen per locatie verschillen:
maandag: 09:00 – 22:00
dinsdag: 09:00 – 22:00
woensdag: 09:00 – 22:00
donderdag: 09:00 – 22:00
vrijdag 09:00 – 22:00
zaterdag: 09:30 – 18:30
zondag: 09:30 – 18:30
© Copyright - Karin Bijles Centrum