fbpx

“T. heeft een A gescoord voor rekenen en ze gaat nu op school cito’s oefenen. We willen jullie heel erg bedanken.
Jullie hebben een goed systeem opgezet voor rekenen.”

“……………. Ze had havo/vwo advies en ze is geplaatst op de school van haar eerste voorkeur. Ze heeft de Cito toets echter uitstekend gemaakt, namelijk op VWO niveau, dus we hebben dinsdag nog een gesprek met school. …………….”

“Als ouder, moeder van mijn dochter, ben ook aan een studie begonnen; de opleiding HBO-verpleegkundige.

Omdat mijn dochter zo goed vooruit gaat in haar ontwikkeling door haar extra lessen bij Karin Bijles Centrum, besloot ik om ook hulp te vragen toen ik vast liep.
Ik liep vast met mijn verslagen en vooral het grammaticale gedeelte. Ik twijfelde om aan Karin te vragen of ze ook aan ouders les geeft. Dit omdat ik als ouder dacht dat je het moet weten en kunnen.
Nee. Ook ouders weten en kunnen niet alles.
Om hulp vragen is het beste om beter te worden in jezelf maar ook voor je eigen ontwikkeling.
Met hulp van Peter werd ik geholpen met mijn verslagen.

Ook ouders kunnen van/bij Karin Bijles Centrum leren.

Ouders: maak hier indien nodig ook gebruik van!
Het geeft rust voor jezelf, je gezin, en ook bouw je aan je eigen toekomst door te blijven leren.”

“Enkele maanden geleden zijn we door The School IJburg attent gemaakt op Karin Bijles Centrum omdat het bij mijn dochter niet klikte daar.
Mijn dochter van 8 heeft veel problemen met rekenen gehad. Als ouders was het een frustratie omdat we met veel druk haar probeerde te helpen.
Mijn dochter werd ongelukkig; ze had geen zin in school, ze huilde veel om de gekste dingen, ze blokkeerde al heel snel als ze al het woord rekenen of huiswerk hoorde. Voor ons als ouders bracht dit veel spanning met zich mee in de relatie.
Karin Bijles Centrum werd onze redding, maar vooral die van onze dochter. Karin heeft in het eerste gesprek al haar vertrouwen gekregen.
Mijn dochter werd weer vrolijker; ze kreeg weer zin om naar school te gaan, ze huilt niet meer maar vraagt om hulp als ze iets niet begrijpt, we hebben beter contact met haar, ze maakt nu spontaan zelf haar huiswerk, haar schoolprestaties en houding zijn super veranderd (meer positief).

Aan dit geheel heeft ook de communicatie cursus, die ze gedaan heeft bij Karin Bijles Centrum, heel erg bijgedragen. Ze maakt nu zelf haar verslagen (op powerpoint!). Ze is communicatief veel sterker geworden in het zichzelf uiten maar ook in het correct weergeven wat ze bedoelt.

Wij zijn Karin Bijles Centrum ontzettend dankbaar. Ze hebben ons kind gered en helpen ons kind weer te werken/bouwen aan haar toekomst.

Hartelijk dank!”

“Vier jaar geleden kregen wij van de basisschool te horen dat onze kinderen achterliepen op de andere kinderen uit de klas en een HAVO/VWO advies er niet in zat. De kinderen zaten stil in de klas en als er iets werd gevraagd staken zij hun vinger niet op. Wij wonen in Zuid-Holland en zijn eerst in Zuid-Holland op zoek gegaan naar een bijlescentrum dat op zaterdag- en zondagen bijlessen gaf.

In Zuid-Holland was er niets te vinden en zo kwamen wij bij Karin Bijles Centrum in Amsterdam terecht. Wij zijn er nu heel erg blij mee dat wij toen voor Karin Bijles Centrum hebben gekozen. Het was iedere keer een uur rijden naar Karin Bijles Centrum maar wij hadden het voor over. Karin hield hier zoveel mogelijk rekening mee bij het inplannen van de tijden.

Sindsdien ging het steeds beter op de basisschool en de kinderen waren op den duur de beste leerlingen van de klas.
De kinderen waren mondige kinderen geworden en wisten op alles een antwoord te geven. De basisschool was verbaasd dat de kinderen in een korte periode het heel goed deden en de reactie was dat een HAVO/VWO er zeker in zat.
Door de extra trainingen; niet alleen rekenen en taal maar ook NIO- en Drempeltest training, Centrale eindtoets training, Communicatiecursus voor kinderen, Hoe maak ik een goed werkstuk cursus, etc. heeft ertoe bijgedragen dat de kinderen nu een VWO advies hebben gekregen.
Met Karin hebben wij nu afgesproken dat de kinderen in de zomervakantie bijlessen gaan volgen ter voorbereiding op het VWO.
Wij zijn Karin en haar crew, met name Thom, van harte dankbaar voor hun inzet.”

“Sinds groep 7 heeft onze dochter Sophie wekelijks een uur bijles gehad in jullie prachtige pand aan de Bataviastraat. We zijn heel blij dat we Sophie bij jullie op bijles hebben gedaan.
Met jullie hulp heeft ze vertrouwen gekregen en heeft ze veel bijgeleerd.
Wat wij dachten dat in haar mars zit, blijkt er ook in te zitten en daar waren we zoekende naar. Ze is gegroeid qua kennis maar ook als persoon en daar hebben jullie een belangrijke rol in gespeeld.
Hartelijk dank daarvoor!”

“Mijn ervaring bij Karin Bijles Centrum is: Ik ben heel blij dat ik deze beslissing heb genomen!
Eerst was het een twijfel geval omdat er veel bijles centrum’s zijn op internet en ik ook nog moet weten of het goed wordt uitgelegd etc. Maar het is goed uitgepakt en mijn dochter heeft heel goed gescoord door de bijlessen!
In de lessen wordt uiteraard goed uitgelegd en ook huiswerk gegeven. Ook worden er toetsen gedaan zodat de bijlesjuf kan zien waar het kind het moeilijk heeft en daar wordt dan aandacht aan besteed. Het advies van de school was Havo maar door deze bijles heeft ze met de cito Atheneum mogen halen!
We zijn Karin Bijles Centrum heel dankbaar voor de waardevolle lessen, ga vooral door met bijles geven!”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bij inschrijving gaat u akkoord met onze privacy verklaring

Openingsdagen- en tijden

In de schoolvakanties zijn wij ook open!

Bijles (beide locaties):
maandag: 14:00 – 21:00
dinsdag: 14:00 – 21:00
woensdag: 12:00 – 21:00
donderdag: 14:00 – 21:00
vrijdag 14:00 – 21:00
zaterdag: 09:30 – 18:30
zondag: 09:30 – 18:30
Groepslessen in Oost:
woensdag: 13:00 – 17:00
donderdag: 17:00 – 19:00
vrijdag: 15:00 – 18:00
zaterdag: 09:30 – 12:30
13:00 – 16:00
© Copyright - Karin Bijles Centrum