“L. was van een D naar een A gegaan; hij was de beste van de klas.
De lessen sloten precies aan bij de toetsen en het resultaat was meteen zichtbaar.
We zijn erg tevreden!”

“Dit is de beste bijles meester en bijlesschool. Aan het begin had ik een C voor begrijpend lezen, dat vond ik niet leuk. Toen kwam ik naar deze school en ging ik gelijk naar een A.
Dus een wijze les…. Kom naar deze bijlesschool!”

Ayman

“Ik vind het een super goede bijles. Jullie helpen mij met dingen die voor mij nog niet echt duidelijk zijn. En dat doen jullie heel goed! Ik snap namelijk nu veel meer dingen beter!
Ik ben ook heel erg gestegen en mijn advies is ook hoger geworden.

Ik ben jullie heel erg dankbaar.”

Sophie

“Bij Karin Bijles Centrum wordt gewoon ouderwets les gegeven. Duidelijk, helder en constructief werken aan wat iemand nodig heeft. Onze dochter liep achter door een wisseling van school, en heeft nu een havo/vwo advies gekregen. Voornamelijk als gevolg van de bijles.”

Hans Somers

“Als je merkt dat je kind achter loopt en onzeker is over zijn/haar kunnen, kan Karin Bijles Centrum goede begeleiding op maat bieden. Waarbij door goede inschatting van niveau de hiaten worden aangevuld en je kind vooral weer vertrouwen krijgt in zijn eigen capaciteiten, en goede resultaten behaald.”

Vrind

“We hebben aan hele goede ervaringen met Karin Bijles Centrum. Berend is ondersteund vanaf de middenbouw tot de middelbare school. De lessen en aandacht hebben Berend enorm geholpen, hierdoor kan een flinke achterstand worden ingehaald. Ook is gewerkt aan sociale vaardigheden. We hebben steeds alle stappen goed besproken en overlegd wat voor Berend goed is gelukt. Volgend school jaar gaat Berend naar het gymnasium. Hij leert thuis heel veel. Ik hoop dat we alle aangeleerde vaardigheden kunnen vasthouden. Het was erg fijn om altijd een luisterend oor te hebben en rustig door te pakken. Heel veel dank voor alles.”

Pernette

“De docente die mijn oudste kind heeft begeleid, heeft door haar kundigheid en betrokkenheid het beste uit haar gehaald. De uiteindelijke resultaten waren dan ook voor iedereen, inclusief mijn dochter, boven verwachting. Het is hard werken ja, maar dat is met alle mooie dingen. Dus ik kan Karin Bijles Centrum van harte aanbevelen, we zijn ze eeuwig dankbaar.”

Bas

”Ik vond de cursus heel leuk om te doen. Als je iets niet begreep kreeg je goede uitleg. Ik heb zelf veel geleerd van de cursus en ik heb ook dingen geleerd waarvan ik eerst helemaal niet wist dat het zo moest. Ook vond ik het fijn als je iets niet helemaal goed snapte dat we het dan even gingen oefenen totdat ik het wel snapte. Ik vond zelf dat het soms een beetje lang stil zitten was, maar dat vond ik niet erg. Ik zou het wel vaker willen doen denk ik, maar dan wel natuurlijk een andere cursus, want dan leer je meer alleen de tijd mag van mij wel wat korter. Dankjewel voor de cursus.”

ImaneN.a.v. communicatiecursus

“Juf Karin, met plezier denken we terug aan alle lessen die Mike heeft gekregen van juf Rosalinde. Deze juf heeft mijn zoon Mike op een professionele, geduldige manier de basis voor taal heel goed bijgebracht.
Door de lessen van uw juf Rosalinde van Karin Bijles Centrum, gaat mijn kind met vol vertrouwen de middelbare school tegemoet.
Juf Karin, u ook bedankt dat u ons toen hebt ingeschreven bij Karin Bijles Centrum en ons deze lieve juf hebt toegewezen.

Dank u wel, dankzij uw bijles centrum, heeft mijn zoon Mike de taal achterstand ingehaald en is de basis voor taal uiteindelijk goed ontwikkeld.

Bedankt voor al uw hulp.”

Ouder van Mike
“Wij hebben vorig jaar september kennis gemaakt met Karin Bijles Centrum. Men heeft aandacht voor het kind en geeft het zelfvertrouwen.
Binnen drie maanden was het resultaat al verbluffend goed. (1,5 punt omhoog op de cito score voor rekenen). We horen thuis regelmatig dat juf Karin “de liefste juf is”.
De hoeveelheid huiswerk was aanvankelijk wel een issue, maar ook daar heeft Karin op positieve wijze een draai aan gegeven zodat ons kind het overzicht kan houden.
Het kind staat centraal en daarom beveel ik het centrum aan bij vrienden en kennissen. Zelfs school heeft interesse getoond.
Dank Karin.”
Annemarie

“Net tussen gesprek over Bo gehad! Haar werkhouding is sinds vorig jaar enorm verbeterd. Heb net de uitslagen van de cito gezien. Waar vorig jaar nog heel veel oranje en rood voorkwam zag ik nu alleen maar groen en blauw!!!!! Alleen voor automatiseren had ze een rood. Dit betekend dat als zij zo doorgaat haar havo advies makkelijk een havo/vwo advies kan gaan worden! Wij zijn al super trots met havo maar als het haar lukt zichzelf te blijven ontwikkelen op deze manier ……. WAUW…. Dankzij jullie en mede daardoor haar harde werk!”

Claudia

“Mijn dochter heeft alleen maar goede ervaringen bij Karin Bijles Centrum. Ze is van onvoldoende naar voldoende gegaan.
Verder is mijn dochter positiever geworden: in plaats van ‘ik kan Atheneum 4 niet aan’, zegt ze nu ‘ja, ik snap het’. Ze beheerst de stof beter.
Als ouder is dat fijn om te zien.”

H. Woldai

“Ik kwam in groep 4 naar Karin Bijles Centrum, waar ik me al erg snel thuis voelde. Het was ook altijd een plezier om naar bijles te gaan. Tijdens het leren maakte mijn bijles docent en ik veel grappen. Het fijne van deze bijles is dat de bijles één op één is, hierdoor begrijp ik de stof veel beter. Als mijn niveau achteruit ging, werkte we weer samen extra hard aan de dingen die ik niet aan de stof begreep. Karin Bijles Centrum heeft mij goed geholpen en ga ik met een mooi advies en veel zelfvertrouwen naar de middelbare school.”

Salma

“Dag Karin,

Wij willen dit graag met u delen:
De uitslag van de IEP-toets is heel goed uitgekomen!

Gulliano zijn uitslag is Havo/Vwo.
Wij zijn enorm trots op hem dat hij het zo goed heeft gedaan.

Ik dank u en Peter enorm dat u nog kort dag Gulliano heeft geholpen met de voorbereiding voor de eindtoets, en tips heeft meegegeven voor de eindtoets, waardoor hij toch de stof wat beter is gaan begrijpen!

Volgende week maandag wordt zijn advies aangepast.

Wij zijn enorm tevreden met Karin Bijles Centrum!”

Manuella, moeder van Gulliano

Notitie na de intake van M:
M. is niet echt gemotiveerd om te werken. Hij lijkt het in huis te hebben maar doet momenteel zelf weinig om het eruit te halen. Het lijkt erop dat hij de moed opgegeven heeft. Echter na een gesprekje met hem en even gewerkt te hebben leek het erop dat hij weer meer het idee had waarvoor het nodig was. Hij had namelijk een mooi doel. Ik heb het vermoeden dat hij veel gemist heeft en een houding van onverschilligheid aangenomen heeft. Hoop dat we dit op kunnen lossen door zijn begrip te vergroten.

Gesprek na drie weken:
“Hoe gaat het met je M.?”
“Ik ben heel blij met de lessen. Alles wat ik hier leer, kan ik op school toepassen. Ik heb zelfs twee klasgenoten kunnen helpen, die de breuken niet begrepen; ik had het net van jou geleerd en begreep het helemaal. De juf zegt dat ik beter oplet en geconcentreerder werk.”
Nu komt het mooiste:
“Gister mocht ik een film kijken, maar ik wilde eerst mijn huiswerk maken. Toen ik alles af had, heb ik het laatste stukje van de film gezien en ik heb echt genoten. Ik had het gevoel dat ik het echt verdiend had”
Dit gezegd door een kind van 11 jaar, wat zijn motivatie volledig kwijt was, heeft mij persoonlijk echt geraakt.

M. en zijn docent

“Mijn naam is Dora, ben 46 jaar oud en woon sinds 2002 in Nederland.

Nadat ik mijn inburgeringscursus heb afgerond, ben ik in de zorg gaan werken. Ik heb altijd al moeite gehad met het opbouwen van zinnen, verslagen schrijven en de regels van de Nederlandse taal te beheersen. Na veel Nederlandse cursussen blijf ik de Nederlandse taal nog steeds lastig vinden.

In februari 2019 heb ik Karin Bijles Centrum gevolgd via internet en krijg daar sinds die tijd hulp met het Nederlands.

Ik kan nu steeds beter de Nederlandse taal begrijpen en krijg ik ook meer vertrouwen om zinnen te schrijven. Van mijn docenten krijg ik goeie en duidelijke uitleg en kan ik rustig al mijn vragen stellen. Het is een erg fijne omgeving om in te werken.”

Dora

“Ik ben Saza en ik zit al een tijdje hier op bijles. Karin Bijles Centrum is erg leuk en leerzaam. Ik heb veel leuke juffen en meesters gehad, allemaal hebben ze me goed geholpen en mijn schoolvakken goed uitgelegd. Hierdoor ben ik erg gegroeid.”

Saza

“Zeer tevreden over meester Guido bij Karin Bijles Centrum. Als ouders zagen we ons kind vooruitgaan met rekenen. Hoe meer ze begreep, hoe meer vertrouwen ze ook kreeg in haar handelen. Zo mooi om dat te zien bij je kind.
Het is niet alleen dat een kind enkel goede cijfers of hoge Cito score behaalt. Het is ook een soort vertrouwen dat je kind verder kan ontwikkelen in haar of zijn handelen.

Meester Guido weet hoe hij de stof op het niveau van het kind kan uitleggen en daarom denk ik dat we zo veel vooruitgang hebben geboekt. Ook qua motivatie weet hij hoe een kind vooruit kan bewegen. Wat ik ook heel erg waardeerde, is dat hij de feedback van de ouders serieus neemt en daar wat mee doet!!! Bijles is prijzig, maar je weet en ziet wat je ervoor krijgt.”

Keziban, moeder van Esma

Soms is er vanuit de ouders behoefte aan om hun kind te laten testen, omdat school dat vraagt of om een andere reden. Wij werken hiervoor samen met Drs. E. van Beckhoven en dit is wat zij schrijft over wat ze ziet bij onze leerlingen:
“Sinds 2012 werk ik regelmatig, in opdracht of via doorverwijzing, samen met Karin Bijles Centrum. Als orthopedagoog en directeur van OBAGO ben ik gespecialiseerd in onder andere SOVA trainingen, faalangsttrainingen en tests, zoals intelligentietests (IQ test) en dyslexie screeningstests.
Door de deskundige begeleiding die de leerlingen van Karin Bijles Centrum krijgen, wordt het beste bij de kinderen naar boven gehaald.
Zo hebben alle kinderen die eerder getest zijn, voor ze begeleidt werden bij Karin Bijles Centrum, geen enkele uitgezonderd, een hoger IQ in recente tests.
Dit scheelt soms maar een paar punten, maar in andere gevallen wel 10 punten of meer.
Daarmee wordt duidelijk bewezen dat de kwaliteit die wordt geleverd hoog is en er zeer professioneel gewerkt wordt.”

Drs. E. van Beckhoven

“Bij Karin Bijles Centrum Kan je kiezen tussen twee individuele lessen en groepslessen. Persoonlijk vind ik individuele lessen beter, omdat je niet hoeft te wachten als je iets wilt vragen. Maar bij groepslessen heb je wel weer meer vrijheid om te kiezen wat je wilt gaan doen. Als je niet kan kiezen kan je ook een proefles nemen, om te kijken wat je fijn vindt. De docenten letten ook op wat jouw moeilijkheden zijn. Ik kan ook huiswerk van school naar bijles meenemen om samen met de bijles juf of bijles meester door te nemen. Wat ook handig is, is om een cito trainer te doen, dan weet je wat je nog moet oefenen en wat je al weet.
Als je een woord niet weet dan zoek je het woord op in het woordenboek en mag je daarmee een zin maken, zodat je het woord nooit meer zult gaan vergeten. Toen ik hierheen kwam was mijn advies vmbo-T/havo. Door goeie bijles is mijn voorlopig advies naar vwo gestegen. Als je ergens moeite mee hebt en de leraren de stof niet heeft, zoeken ze toch naar andere mogelijkheden om toch deze moeilijkheden te oefenen. Als laatste wil ik nog zeggen dat al mijn bijles juffen aardig en behulpzaam waren.”

Anthony Wan

“Ik begon toen ik in groep 7 zat rond de kerstvakantie met bijles. Zelf zag ik toen het verschil niet. Ik was een vmbo-T/havo kind. Ik had niet echt een band met me docent op bijles. Zelf had ik een aardige meester waar ik heel blij mee was. Hij gaf me zelf veel motivatie. Rond eind groep 7 kreeg ik mijn advies dat was uiteindelijk vmbo-T/havo. Ik was daar heel blij mee, want dat was een stap voor havo. Ik kreeg in mijn nieuwe jaar een andere docent, daar was de band tussen de bijles leraar en mij veel beter.
Ik zat in groep 8 dus kreeg ook een andere meester (ik heb meer meesters als juffen gehad) daar was ik ook blij mee.
De bijlessen die ik kreeg begreep ik meer. Dat zag je ook aan mijn Cito. Ik ben van gemiddeld een C leerling naar een A leerling geworden. Mijn advies is van vmbo-T/havo naar een havo/vwo advies gegaan. Zelf zag ik dat niet aan komen. Ik ben er heel blij mee. Maar me bijlessen hebben mij ook heel erg geholpen nu wil ik vwo halen, want ik geloof dat dat lukt.”

“Dit is de beste bijles meester en bijlesschool. Aan het begin had ik een C voor begrijpend lezen, dat vond ik niet leuk. Toen kwam ik naar deze school en ging ik gelijk naar een A.
Dus een wijze les…. Kom naar deze bijlesschool!”

Ayman

“Ik vind Karin Bijles Centrum heel leuk, Omdat er wordt besproken wat je moeilijk en makkelijk vindt en hoe de leraren je individueel kunnen helpen. En de leerstof dat je uiteindelijk moeilijk vindt ga je samen met je leraar herhalen, zodat je na enkele lessen de stof onder de knie hebt.”

Hans

“Karin Bijles Centrum was voor mij toen ik hier voor het eerst kwam helemaal nieuw. Ik kende niemand en wist helemaal niet wat ik me erbij voor moest stellen. Ik startte met Edith, ik was op zich wel blij met haar, maar ik was niet helemaal tevreden. T
oen zijn we naar een nieuwe leerkracht gegaan, daar was ik ook niet zo blij mee. Maar toen kwam de volgende juf Ibtissam.
Ik was zooooo blij met haar (ben ik nog steeds) ze snapte me gelijk en ze nam alles stap voor stap door. Ibtissam was ook heel erg geduldig. Het ligt aan wat voorn persoon je bent, want wil je iemand die snel alles uitlegt dan neem je natuurlijk iemand anders die wat langzamer alles uitlegt. En zo heeft iedereen hier wel zijn juf/meester gevonden. Wat me ook opvalt is dat bij elke juf of meester je gelijk een klik krijgt en dat vind ik nou zo leuk en goed aan Karin Bijles centrum!”

Sanne

“Mijn dochter volgt sinds september bijles bij Karin. De resultaten zijn binnen 4 maanden tijd zo vooruitgegaan. Voor de gewone toetsen bijna allemaal ZG van citotoetsen begrijpend lezen was een C nu een B van woordenschat was een D nu een A behaald. Zij heeft bij Karin veel meer plezier in leren en zelfvertrouwen daardoor gekregen. Dankzij de inzet van Karin bijles centrum”

Taco

“Bijles is leuk want je kan er veel leren. Je kan er ook spelletjes spelen en stickers verdienen. Je kan dingen opzoeken en stiekem, als je bijlesjuf iets lekkers heeft, ook iets mee eten. Ga ook naar bijles dan zie je het wel. Is het leuk? Ik zei het toch en daarom is bijles leuk.”

Gedichtje over bijles.

“Kinderen gaan met plezier naar de bijles, de Cito resultaten schieten omhoog. Goede aanvulling op het reguliere programma in de klas.”

Ricardo

“Ik kan dit iedereen aanraden. M’n dochter is voorruit gegaan en niet zo’n beetje. Ze is van een havo kans advies gegroeid naar een vwo advies. Ze werk hard met Karin. En door haar harde werk heeft ze een prachtige advies gekregen. Bedankt!”

Zohra

“Onze dochter had moeite met rekenen tot midden groep 6. Daarna heeft ze dankzij bijles sprongen gemaakt. Haar bijlesdocente leert haar ook om meer zelfvertrouwen te hebben bij het maken van ‘moeilijke’ sommen. Heel waardevol.”

C. J. Meijer
“L. was van een D naar een A gegaan; hij was de beste van de klas.
De lessen sloten precies aan bij de toetsen en het resultaat was meteen zichtbaar.
We zijn erg tevreden!”
Moeder van L.

“Als je kind deze help nodig heeft. Niet twijfelen. Het is echt waard.”

Nadia

“De gedegen aanpak van Peter van Karin Bijles centrum en de ontspannen, geduldige houding heeft ervoor gezorgd dat onze dochter meer inzicht, focus en zelfvertrouwen heeft ontwikkeld bij het rekenen. Peter kijkt namelijk ook naar factoren die wat meer onder de oppervlakte liggen die van invloed kunnen zijn op het resultaat. Af en toe even kunnen sparren over de voortgang en eventuele obstakels was ook bijzonder prettig. We kunnen Peter en het centrum van harte aanbevelen!”

De Jong

“Onze ervaring met Karin Bijles Centrum
Het is al weer vier jaar geleden dat wij op de deur klopte van Karin Bijles Centrum. Via Via zijn wij bij het centrum terecht gekomen. Onze dochter zat toen in groep 4 van de basisschool. De CITO midden toetsen waren net afgenomen en de uitkomsten van met name rekenen en begrijpend lezen bleven achter. Tijdens de methode toetsen liet onze dochter zien dat ze de stof beheerst, maar dit kwam niet terug in de CITO toetsen.
Bij het bijles centrum is onze dochter goed ontvangen en er was gelijk wel sprake van contactgroei tussen haar en meester Peter. Meester Peter wist onze dochter op haar gemak te stellen en haar zelfvertrouwen, dat een deuk had opgelopen, begon weer te groeien.
In de les is niet alleen aandacht voor de zaken waar zij moeite mee heeft, maar ook voor het door ontwikkelen van de vaardigheden die zij al beheerst en het opdoen van nieuwe vaardigheden. Hierdoor groeide haar zelfvertrouwen en ik kreeg dit ook van de leerkrachten op school te horen. Dit resulteerde ook in een groei in de uitkomsten van de CITO toetsen.
Peter en Karin van het Bijles Centrum staan altijd open om met je mee te denken en op zoek te gaan naar oplossingen. Ik heb het als zeer prettig ervaren om me door hen te laten adviseren als het gaat om school gerelateerde zaken. Zij hebben veel kennis in huis!
Inmiddels zit onze dochter in groep 8 en heeft zij een bij haar passend eind advies gekregen.
Wij kijken met veel plezier en waardering terug naar de afgelopen vier jaar bij Karin Bijles Centrum.
Onze jongste dochter krijgt inmiddels ook bijles bij Karin Bijles Centrum.
Een zeer tevreden ouder.”

Fatima

“Enkele maanden geleden zijn we door The School IJburg attent gemaakt op Karin Bijles Centrum, omdat het bij mijn dochter niet klikte daar.
Mijn dochter van 8 heeft veel problemen met rekenen gehad. Als ouders was het een frustratie, omdat we met veel druk haar probeerde te helpen.
Mijn dochter werd ongelukkig; ze had geen zin in school, ze huilde veel om de gekste dingen, ze blokkeerde al heel snel als ze al het woord rekenen of huiswerk hoorde. Voor ons als ouders bracht dit veel spanning met zich mee in de relatie.
Karin Bijles Centrum werd onze redding, maar vooral die van onze dochter. Karin heeft in het eerste gesprek al haar vertrouwen gekregen.
Mijn dochter werd weer vrolijker; ze kreeg weer zin om naar school te gaan, ze huilt niet meer maar vraagt om hulp als ze iets niet begrijpt, we hebben beter contact met haar, ze maakt nu spontaan zelf haar huiswerk, haar schoolprestaties en houding zijn super veranderd (meer positief).

Aan dit geheel heeft ook de communicatie cursus, die ze gedaan heeft bij Karin Bijles Centrum, heel erg bijgedragen. Ze maakt nu zelf haar verslagen (op powerpoint!). Ze is communicatief veel sterker geworden in het zichzelf uiten, maar ook in het correct weergeven wat ze bedoelt.

Wij zijn Karin Bijles Centrum ontzettend dankbaar. Ze hebben ons kind gered en helpen ons kind weer te werken/bouwen aan haar toekomst.

Hartelijk dank!”

“Ik ben Saza en ik zit hier al een lange tijd op bijles en ik vind het hier heel leuk en ook leerzaam. Ik heb veel juffen en meesters gehad en ze leggen me heel veel uit en daarom ben ik erg gegroeid.”

Saza

“Ik ben in groep 4 naar Karin Bijles Centrum gegaan. Ik werd goed geholpen en voelde me snel thuis. Ik ben altijd met veel plezier naar Karin Bijles Centrum gegaan. Ik heb veel geleerd tijdens het leren en er werden ook grappen gemaakt. Ik vind het heel fijn dat het één op één leren is. Als ik iets niet begreep legde Peter alles goed uit. Je kunt ook zien dat mijn cijfers omhoog zijn gegaan. Als ik achteruit ging met een vak hielp meester Peter. Ik ga met een mooi advies en met veel zelfvertrouwen naar de middelbare school.”

Salma

“We hebben aan hele goede ervaringen met Karin Bijles centrum. Peter van de Kuit heeft Berend ondersteund vanaf de middenbouw tot de middelbare school. De lessen en aandacht hebben Berend norm geholpen, hierdoor kan een flinke achterstand worden ingehaald . Ook is gewerkt aan sociale waardigheden om je uit te massa te komen en het woord te nemen. We hebben steeds alle stappen goed besproken en overlegd wat voor Berend goed is gelukt. Volgend school jaar gaat Berend naar het gymnasium. Hij leert thuis heel veel. Ik hoop dat we alle aangeleerde waardigheden kunnen vasthouden. Het was erg fijn om altijd een luisterend oor te hebben en rustig door te pakken. Heel veel dank voor alles.”

Pernette

”Ik vond de cursus heel leuk om te doen. Als je iets niet begreep kreeg je goede uitleg en ik vond de samenwerking met Peter ook leuk. Ik heb zelf veel geleerd over de cursus en ik heb ook dingen geleerd waar van ik iets helemaal niet wist dat het zo moest. Ook vond ik het fijn als je iets niet helemaal goed snapte dat we het dan even gingen oefenen tot dat ik het wel snapte. Ik vond zelf dat het soms beetje lang stil zitten was, maar dat  vond ik niet erg. Ik zou het wel vaker willen doen denk ik, maar dan wel natuurlijk een andere cursus, want dan leer je meer alleen de tijd mag van mij wel wat korter. Dankjewel Voor de Cursus peter.”

Imane

“lieve Rolf bedankt voor de super leuke en interessante lessen. Ik heb veel van jouw geleerd. Ik ga je heel erg missen. Ik had altijd plezier. Ik zou bijles nooit zo leuk vinden als jij er niet bent. Heel erg bedankt voor alles ik ga je heel erg missen.”

Tudon

“Bij Karin Bijles Centrum wordt gewoon ouderwets les gegeven. Duidelijk, helder en constructief werken aan wat iemand nodig heeft. Onze dochter liep achter door een wisseling van school, en heeft nu een havo/vwo advies gekregen. Voornamelijk als gevolg van de bijles.”

Hans Somers

“De docente die mijn oudste kind heeft begeleid, heeft door haar kundigheid en betrokkenheid het beste uit haar gehaald. De uiteindelijke resultaten waren dan ook voor iedereen, inclusief mijn dochter, boven verwachting. Het is hard werken, maar dat is met alle mooie dingen. Maar ik kan Karin Bijles Centrum van harte aanbevelen, we zijn ze eeuwig dankbaar.”

Bas

“Hallo Karin,
Het gaat prima met Y. Ze had havo/vwo advies en ze is geplaatst op het Spinoza,
haar eerste voorkeur. Ze heeft de Cito-toets echter uitstekend gemaakt, namelijk op
vwo-niveau, dus we hebben dinsdag nog een gesprek met school. We hebben geen
idee wat daaruit gaat komen. Bedankt voor de belangstelling.
Groet, C.”

“Hoi Karin,
Het gaat heel goed; A. heeft het erg naar haar zin :-). Ze is heel sociaal en actief in allerlei events. Daarnaast zijn haar cijfers behoorlijk hoog 7, 8, 9, 10. Het enige lage is gym :-(.
Ze doet mee aan vocals, tennis, saxofoon, piano, Spaans… Naast haar reguliere
lessen. Ze is erg zelfstandig en ik bemoei me helemaal niet met ‘r, mag van haar eigenlijk ook niet :-).”

“Dag Karin,
Het gaat erg goed met W.! Hij is van brugklas havo/vwo naar 2e klas havo/vwo gegaan. Hij zou eigenlijk naar 2 havo gaan, maar daar waren onvoldoende leerlingen voor. Dat werd dus 2 havo/vwo. Naar het zich nu laat aanzien gaat hij naar 3 vwo (als enige jongen in zijn klas!) Wat ons nog meer verbaast, is dat het lijkt of het een bèta- jongetje is, dat wordt echt de eerste van de familie…”

“C. doet nu eindexamen vwo. Is erg spannend. Als ze slaagt, gaat ze rechten in Utrecht studeren. Het gaat allemaal zo snel. Ik zie haar op de lagere school nog naar bijles gaan. En hoe gaat het bij jullie?”

“Als je merkt dat je kind achter loopt en onzeker is over zijn/haar kunnen, kan Karin Bijles Centrum goede begeleiding op maat bieden waarbij door goede inschatting van niveau de hiaten worden aangevuld en je kind vooral weer vertrouwen krijgt in zijn eigen capaciteiten en goede resultaten behaald.”

Vrind

“Beste Karin,
Goedemiddag Karin het gaat heel goed met hem op school. D. heeft tot nu toe 2 hele goede rapporten gehad. Hij had basis als advies gekregen met leerweg ondersteuning. Nu hebben ze hem voorlopig advies kader gegeven; dus als hij zo doorgaat dan kan hij naar kader.
Groetjes D en A.”

“Voor onze dochter is Karin’s bijles centrum heel waardevol geweest. Er wordt hoge kwaliteit bijles gegeven die echt helpt.”

Floris

“Beste Karin,
Met mij gaat het erg goed. Ik sta voor alles gemiddeld een 7 of hoger, waardoor ik volgend jaar misschien naar vwo mag!
Maar ik heb toch nog een beetje moeite met geschiedenis, voornamelijk met de moeilijke woorden en de teksten.
Ik voel me op school al thuis. Mijn lievelingsdocent is meneer C., hij geeft Engels. En ik vind wiskunde ook heel leuk, ik heb er een keer een tien voor  gekregen :).”

“Hallo Karin en Peter,
Het gaat heel erg goed met L. en C.! C. doet het geweldig goed in groep 7, echt supertrots! Niet alleen een waanzinnige Entree-toetsscore, maar ook een heel blij kind.
L. gaat erg goed op zijn nieuwe school. Het is het eerste jaar van deze school. Hij kreeg havo/vwo advies, maar op deze school krijgt iedereen les op vwo-plus niveau.
Best zwaar, maar hij doet het goed! “

“Beste Mariella,
Nogmaals hartelijk dank voor alle lessen afgelopen jaar!
I. is zo goed vooruitgegaan en daar heb jij zeker een groot aandeel in gehad!”

“Vanmiddag hebben wij het voorlopig advies voor L. besproken met haar juf. Uit de Cito-toets blijkt dat zij sprongen heeft gemaakt en heeft de gerichte aanpak van de afgelopen maanden vruchten afgeworpen. Haar voorlopig advies is vmbo-T.
Omdat er een stijgende lijn is ingezet, verwachten zowel haar juf als wij dat L. een nog beter resultaat kan boeken als zij zo doorgaat. Het is voor ons ook fijn om te zien dat dit haar zelfvertrouwen ook een boost heeft gegeven. L. was zelf ook blij met de uitslag van de Cito t.o.v. de uitslag van begin dit jaar.”

“Juf Karin, met plezier denken we terug aan alle lessen die Mike heeft gekregen van juf Rosalinde. Deze juf heeft mijn zoon Mike op een professionele, geduldige manier de basis voor taal heel goed bijgebracht.
Door de lessen van uw juf Rosalinde van Karin Bijles Centrum, gaat mijn kind met vol vertrouwen de middelbare school tegemoet.
Juf Karin, u ook bedankt dat u ons toen hebt ingeschreven bij Karin Bijles Centrum en ons deze lieve juf hebt toegewezen.

Dank u wel, dankzij uw bijles centrum, heeft mijn zoon Mike de taal achterstand ingehaald en is de basis voor taal uiteindelijk goed ontwikkeld.

Bedankt voor al uw hulp.”

Ouder van Mike

“Ze had havo/vwo advies en ze is geplaatst op de school van haar eerste voorkeur. Ze heeft de Cito toets echter uitstekend gemaakt, namelijk op vwo niveau, dus we hebben dinsdag nog een gesprek met school.”

“Hallo,
Ik ben Zora Szanto.
En ik zit/zat hier op bijles, en ga voor een paar maanden stoppen.
Ik ga een klein verslagje schrijven over hoe ik het hier vind/vond.
Nou ik begon hier in groep 5 voor rekenbijles en toen had ik een D voor rekenen. Ik ben er tot nu toe (groep 7) mee door gegaan, en nu heb ik een A voor rekenen en vwo als voorlopig advies.
Ik kwam hier aan voor de eerste keer en ik was best wel zenuwachtig, ik werd ontvangen alsof ik hier elke week langs kwam. De mensen die hier werken zijn super aardig en totaal niet streng!!
Ik heb hier echt een vooruitgang gemaakt! En ze proberen echt het beste uit je (of uw kind) te halen, en dat hebben ze zeker gedaan bij mij en veel anderen!
Ik kan het u zeker aanraden!!”

Zora Szanto

“Als ouder, moeder van mijn dochter, ben ook aan een studie begonnen; de opleiding HBO-verpleegkundige.

Omdat mijn dochter zo goed vooruit gaat in haar ontwikkeling door haar extra lessen bij Karin Bijles Centrum, besloot ik om ook hulp te vragen toen ik vast liep.
Ik liep vast met mijn verslagen en vooral het grammaticale gedeelte. Ik twijfelde om aan Karin te vragen of ze ook aan ouders les geeft. Omdat ik als ouder dacht dat je het moet weten en kunnen.
Nee, ook ouders weten en kunnen niet alles.
Om hulp vragen is het beste om beter te worden in jezelf maar ook voor je eigen ontwikkeling.
Met hulp van Peter werd ik geholpen met mijn verslagen.

Ook ouders kunnen van/bij Karin Bijles Centrum leren.

Ouders: maak hier indien nodig ook gebruik van!
Het geeft rust voor jezelf, je gezin, en ook bouw je aan je eigen toekomst door te blijven leren.”

“Sinds groep 7 heeft onze dochter Sophie wekelijks een uur bijles gehad in jullie prachtige pand, inde Bataviastraat. We zijn heel blij dat we Sophie bij jullie op bijles hebben gedaan.
Met jullie hulp heeft ze vertrouwen gekregen en heeft ze veel bijgeleerd.
Wat wij dachten dat in haar mars zit, blijkt er ook echt in te zitten en daar waren we zoekende naar.
Ze is gegroeid qua kennis maar ook als persoon en daar hebben jullie een belangrijke rol in gespeeld.
Hartelijk dank daarvoor!”

“Vier jaar geleden kregen wij van de basisschool te horen dat onze kinderen achterliepen op de andere kinderen uit de klas en een havo/vwo advies er niet in zat. De kinderen zaten stil in de klas en als er iets werd gevraagd staken zij hun vinger niet op. Wij wonen in Zuid-Holland en zijn eerst in Zuid-Holland op zoek gegaan naar een bijlescentrum dat op zaterdag- en zondagen bijlessen gaf.

In Zuid-Holland was er niets te vinden en zo kwamen wij bij Karin Bijles Centrum in Amsterdam terecht. Wij zijn er nu heel erg blij mee dat wij toen voor Karin Bijles Centrum hebben gekozen. Het was iedere keer een uur rijden naar Karin Bijles Centrum maar wij hadden het voor over. Karin hield hier zoveel mogelijk rekening mee bij het inplannen van de tijden.

Sindsdien ging het steeds beter op de basisschool en de kinderen waren op den duur de beste leerlingen van de klas.
De kinderen waren mondige kinderen geworden en wisten op alles een antwoord te geven. De basisschool was verbaasd dat de kinderen in een korte periode het heel goed deden en de reactie was dat een havo/vwo er zeker in zat.
Door de extra trainingen; niet alleen rekenen en taal maar ook NIO- en Drempeltest training, Centrale eindtoets training, Communicatiecursus voor kinderen, Hoe maak ik een goed werkstuk cursus, etc. heeft ertoe bijgedragen dat de kinderen nu een vwo advies hebben gekregen.
Met Karin hebben wij nu afgesproken dat de kinderen in de zomervakantie bijlessen gaan volgen ter voorbereiding op het vwo.
Wij zijn Karin en haar crew, met name Thom, van harte dankbaar voor hun inzet.”

“Mijn ervaring bij Karin Bijles Centrum is dat ik heel blij ben met de beslissing die ik heb genomen!
Eerst was het een twijfel geval, omdat er veel bijles centrum’s zijn op internet en ik ook nog moet weten of het goed wordt uitgelegd etc. Maar het is goed uitgepakt en mijn dochter heeft heel goed gescoord door de bijlessen!
In de lessen wordt uiteraard goed uitgelegd en ook huiswerk gegeven. Ook worden er toetsen gedaan zodat de bijlesjuf kan zien waar het kind het moeilijk heeft en daar wordt dan aandacht aan besteed. Het advies van de school was Havo, maar door deze bijles heeft ze met de cito Atheneum mogen halen!
We zijn Karin Bijles Centrum heel dankbaar voor de waardevolle lessen, ga vooral door met bijles geven!”

“Afgelopen zomervakantie zocht ik een zomerschool voor mijn dochter N. Ik was op internet aan het zoeken en kwam “Zomerschool Voor Jou” tegen. Ik vond het een leuk idee spelen en leren tegelijk. Daarna heb ik een gesprek gehad voor eventueel bijles omdat N. naar groep 7 ging en het een heel belangrijke schooljaar was.
N. had een beetje moeite met rekenen en begrijpend lezen en extra hulp kon ze zeker gebruiken.

Vanaf dag 1 ging het al helemaal goed. De juf voelt zo vertrouwd en N. gaat er met plezier naartoe.
Ik sta helemaal versteld van de uitslagen van haar cito.

Haar advies is havo. Zo’n mooi rapport.
Haar juf op school is zo trots op haar. En uiteraard ik ook smile

” I. is voor rekenen en begrijpend lezen van D-tjes naar C’s (voor rekenen bijna een b) gegaan!! Wauw!!! Super goed!!

Wij zijn heel trots en superblij met jou als bijles juf!”

“In midden groep 7 hebben wij ontdekt dat onze dochter eigenlijk heel veel moeite met rekenen en taal heeft, terwijl haar niveau in groep 6 vwo was. Zij is een slim, gezond en een heel vrolijk meisje. Hoe is het gebeurt en waarom heeft de school niet meteen gesignaleerd dat er iets mis gaat?

Haar vriendin was al een tijd bij Karin Bijles Centrum en was heel tevreden. Wij hadden meteen een afspraak gemaakt en mijn dochter begon met lessen. In 1,5 jaar periode met alleen maar 1 uur per week en huiswerk, is het advies van mijn dochter van vmbo-T naar havo/vwo gegaan.

Zij gaat volgende schooljaar naar de middelbare school en is er helemaal klaar voor!”

“Een supermooi rapport. Zijn werkhouding is goed, concentratie is goed; kortom een mooi rapport. Hij heeft nu een vmbo-T/havo advies. Eindelijk waren zijn  cito uitslagen ook super goed.
Daarom wil ik jullie heel erg bedanken.
Dank jullie wel voor jullie geloof in B. Dat is ook echt wat hij nodig had. Niet alleen de juiste ondersteuning, maar ook het geloof in hem dat hij het kan.
Hij is gemotiveerd en heeft er zin in.

Na zo’n succeservaring weet hij nu dat inspanning beloond wordt.”

“Gisteravond vertelde Isabel spontaan dat alle kinderen met een hoop vakken(spaans etc.) al zo goed waren, maar dat zij een voorsprong had met het vak Nederlands. De doelstelling vooraf was het wegnemen van de onzekerheid en opbouwen van vertrouwen. Dat lijkt mij gelukt, bedankt daarvoor. De bijles heeft goed gewerkt.”

“Ik wil mijn complimenten geven voor de lessen die jullie Amber tot nu toe hebben gegeven. Amber heeft zichtbaar vorderingen gemaakt. Natuurlijk heeft ze zelf ook hard gewerkt en heeft ze door de lessen de kans gehad te laten zien dat ze het kan. De wijze van les geven door jullie en de uitleg van de lessen hebben daar zeker ook aan bijgedragen.

Haar zelfvertrouwen is ook vooruit gegaan. Super…waarvoor mijn dank!”

“Ik vind het een super goede bijles. Jullie helpen mij met dingen die voor mij nog niet echt duidelijk zijn. En dat doen jullie heel goed! Ik snap namelijk nu veel meer dingen beter! Ik ben ook heel erg gestegen en mijn advies is ook hoger geworden.

Ik ben jullie heel erg dankbaar.”

Sophie

“Onze dochter Lieke ging altijd redelijk goed met rekenen. Toen zij in groep 7 een andere juf kreeg en de breuken en percentages moeilijker werden, viel ze behoorlijk terug. Dit gold ook voor de grammatica stof. De school had te weinig middelen om de lacunes bij mijn dochter op te sporen en aan te vullen. Ook voor ouders is dit ondoenlijk, omdat niet duidelijk is wat goed gaat en wat ondersteuning behoeft.

Gedurende groep 8 heeft zij extra lessen gekregen bij Karin Bijles Centrum, vooral rekenen, maar ook taal. De voor haar moeilijke onderdelen werden in haar eigen tempo behandeld, waardoor ze het begon te snappen en goede resultaten boekte. Dit gaf haar veel zelfvertrouwen en zij behoort nu tot één van de beste rekenaars van haar klas. Waar ze de rest van haar leven plezier van heeft. Wij willen de docent bedanken voor haar inzet en geduld.”

Vader Lieke
“Onze dochter had vanaf dat ze in de middenbouw in groep 4 zat een achterstand op gebouwd. Waarbij haar leraar ons garandeerde dat we ons niet druk moesten maken. Toen ze in de onderbouw in groep 2 zat maakte ze rekensommen van kinderen die in groep 3 zaten. In groep 3 behaalde ze allemaal C’s. En in groep 4 ging het van een C naar een D. Daarna in groep 5 weer naar een C. Toen hadden we besloten om begin groep 6 bijles voor haar te nemen.
Een kennis vertelde ons over Karin Bijles Centrum en we kwamen daar terecht. Sindsdien gaat het zoveel beter met onze dochter en is ze van een lage C naar een hoge B voor rekenen gegaan.
Eind groep 7 hebben ze haar op school nu zelfs een voorlopig havo advies gegeven met de vooruitblik op vwo, omdat ze denken dat er veel meer in haar zit. Daar zijn wij het ook mee eens.
Hiervoor willen wij onze dochter’s bijlesdocenten van Karin Bijles Centrum erg bedanken. De leraren hebben het zelfvertrouwen bij onze dochter weer opgebouwd, waardoor ze nu goede scores behaald!”
“Wij komen niet uit Amsterdam en omgeving.
Na veel zoekwerk kwamen wij terecht bij Karin Bijles Centrum.
Wij hebben voor Karin Bijles Centrum gekozen, omdat zij ook op zaterdag en zondag cursus gaf.
Ons is de begeleiding aan de kinderen heel goed bevallen. Daarom hebben wij besloten om ook de volgende cursussen bij Karin Bijles Centrum te laten volgen; ondanks dat wij één uur heen en één uur terug moeten reizen, de kosten daar gelaten.
Komende zomer zullen wij weer gebruik gaan maken van de cursussen en lessen bij Karin Bijles Centrum.
De voornaamste redenen zijn:
  • Ze denken met ons mee
  • Zijn behulpzaam
  • Zorgen voor rust, de kinderen voelen zich op hun gemak
  • Goede uitleg
En zo zijn er nog meer punten te noemen waarom wij voor Karin Bijles Centrum zullen blijven kiezen.”
“De lessen tot op heden die mijn kinderen hebben gevolgd bij het team van Karin Bijles Centrum hebben positief bijgedragen.
De jongens krijgen goed les en de stof wordt goed uitgediept. De kinderen vinden het zeer fijn om les te krijgen van het team.
Ik ervaar hen als zeer vriendelijk, rustig kalm en professioneel.”
“Karin heeft onze zoon geweldig geholpen. Ze wist precies de juiste toon aan te slaan, waardoor zijn zelfvertrouwen enorm is toegenomen.
Ze heeft hem gemotiveerd en geïnspireerd. Karin is goed thuis in de methodes die op school gebruikt worden. Vorig jaar waren zijn cito scores heel erg laag (E), nu heeft hij alleen maar A’s.
Wij en onze zoon zijn ontzettend blij met de hulp die Karin hem heeft geboden.”
“Karin heeft onze dochter enorm geholpen bij het verhogen van haar niveau.
Dankzij Karin is ze naar een vwo-advies gestegen. Ze is een vakkundige maar ook vrolijke professional. Ze weet steeds de juiste toon te treffen. Ze is ondersteunend en stimulerend waar nodig. Goed op de hoogte van methodes zoals ze bij de diverse basisscholen worden gehanteerd. Ze weet daarbij aan te sluiten of er een keuze uit te maken.”
“Als ik onze zoon vraag wat hij goed en fijn vindt aan Karin zegt hij: ze legt rustig, duidelijk en geduldig uit (en als het nodig is meerdere keren), ze is aardig.
Wat mij opvalt is dat Karin het kind bekijkt zoals het is en het kind positief bekrachtigt. Dus naast duidelijke 1 op 1 uitleg, is haar benadering erg belangrijk gebleken. Je bent niet “snel afgeleid” maar je hebt “vele dingen die je leuk vindt”.
Hij kreeg best een flinke portie huiswerk maar deed dit eigenlijk altijd zonder morren of protest. En bij het huiswerk dat hij af en toe van school kreeg, was dat heel anders. Ik ben ervan overtuigd dat hij voor Karin wel wilde ‘werken’.”
“Wij hebben vorig jaar september kennis gemaakt met Karin Bijles Centrum. Men heeft aandacht voor het kind en geeft het zelfvertrouwen.
Binnen drie maanden was het resultaat al verbluffend goed. (1,5 punt omhoog op de cito score voor rekenen). We horen thuis regelmatig dat juf Karin “de liefste juf is”.
De hoeveelheid huiswerk was aanvankelijk, maar ook daar heeft Karin op positieve wijze een draai aan gegeven heeft, zodat ons kind het overzicht kan houden.
Het kind staat centraal en daarom raad ik het centrum aan bij vrienden en kennissen. Zelfs school heeft interesse getoond.
Dank Karin.”
Annemarie

“Vorig jaar zijn wij gestart met de extra lessen bij jullie in “Rekenen en Taal”. Sindsdien hebben wij vaker over de school contact gehad en waarbij jullie extra hulp hebben aangeboden. De bijlessen hebben hun vruchten afgeworpen. In de klas gaat het steeds beter en de vorderingen zijn er. Eén van de kinderen heeft nu het advies vwo gekregen.”

“Ik zit al sinds groep 4 in een klas met 30 kinderen. Ieder kind uit mijn klas heeft zijn eigen leertempo, en iedereen vind het ene vak makkelijk en het andere moeilijk. Kinderen met moeite of problemen op school kregen op school bijles. En kinderen die ergens goed in waren gingen een keer per week naar een plusklas.
Ik viel in het midden en kreeg niet specifiek extra aandacht, terwijl ik een aantal vakken best lastig vond.
Daarom ben ik op bijles gegaan bij Karin bijles Centrum. Ik merkte na een paar weken al verschil.
Veel vakken behandelden we en ik ging snel vooruit. Dat kwam door Karin. Ze legde alles heel goed uit. De vakken zinsontleding en werkwoordspelling snapte ik helemaal niet. Nu kan ik dat ook heel goed.
Uiteindelijk had ik mede door Karin een geweldige cito score van 548. Ook met oefenen voor de cito en de entreetoets kan ze namelijk heel goed helpen!”
Fre
“Toen ik hier op bijles kwam was ik niet goed in rekenen en ik dacht dat ik het nooit zou kunnen. Maar ik had er wel zin in om het te leren.
Bij mijn eerste toets op school zag ik al een verschil. Namelijk van de 75 sommen had ik er maar 8 fout, maar dit was een normale toets, geen Cito.
Ik had altijd een C voor rekenen, maar nu had ik een A. Daar was ik heel blij mee!
Het ging veel beter op school. Daarna had ik weer 2 normale toetsen. In de eerste toets had ik 3 fouten van de 75 en de tweede maar 2 van de 75.
Mijn voorlopig advies was havo, maar sinds dat ik op bijles zit heb ik het advies havo/vwo gekregen en mijn juf zegt dat als ik zo door blijf gaan het vwo haalbaar is.
Daar ben ik heel blij mee en de bijlessen hebben me heel erg geholpen!”
Robin, groep 7
“Ik ben Marius, 14 jaar oud. Ik heb heel erg dyslexie en ik heb drie jaar bijles gehad van Karin. Ze heeft me ook geholpen met de Cito-toetsen en ik heb groep 8 over gedaan. De laatste keer in groep 8 heeft Karin me heel goed geholpen en heb ik de Cito goed gemaakt.
Nu ben ik verhuisd naar Amerika. Mijn vader is regisseur en gaat hier een film maken. Ik woon in Los Angeles en zit nu op een school speciaal voor dyslexie. Dat helpt me heel erg.
Ik moet wel een uniform aan, maar het valt best mee. Het is heel makkelijk om elke dag hetzelfde aan te trekken. De school is bijna helemaal buiten. Er zijn meerdere gebouwen met kleine klassen. Als ik uit school kom is het heel warm en ga ik zwemmen. Het is elke dag lekker weer en ik face time en game vaak met mijn vrienden in Nederland. het tijdverschil blijft toch lastig. Als het bij mij ochtend is het bij hun ’s avonds. Deze zomer komen twee van mijn vrienden hier heen, daar heb ik veel zin in.”
Marius
“Onze dochter had in groep 7 wat achterstand in bepaalde onderdelen. Haar score op entree-toets was vmbo-T en dat was ook haar voorlopige advies. We hadden besloten om begin van groep 8 bijles voor haar te nemen. We kwamen Karin Bijles Centrum via Marktplaats tegen.
Na een paar maanden had ze een Cito-toets waarbij haar score omhoog was gegaan en dat resulteerde in een havo-advies.
Onze dochter kreeg haar zelfvertrouwen terug, daarna zijn we verder gegaan met bijles en tijdens de eind-CITO was haar score verder omhoog gegaan en uiteindelijk had ze havo/vwo advies waarmee ze zich heeft ingeschreven op de middelbare school.
We zijn Karin erg dankbaar, zij heeft onze dochter vooruit geholpen.
Onze jongste dochter (groep 6) neemt nu ook bijles bij Karin Bijles Centrum.”
Mo

“Onze zoon kon een extra steuntje gebruiken met begrijpend lezen in groep 5. Bij Karin Bijles Centrum heeft men hem geholpen met begrijpend lezen, maar ook met het lezen van klokken en rekenen. Wij hebben zijn resultaten zien verbeteren en hij heeft meer zelfvertrouwen gekregen.

Karin Bijles Centrum heeft ons ook goed geholpen met het structuur aan brengen voor oefenen/huiswerk maken, wat onze zoon zeker helpt.”

“Onze zoon heeft 540 gehaald op zijn eindtoets, hij zal naar havo/vwo gaan. Zijn advies wordt dus naar boven aangepast! Hartelijke bedankt voor jullie hulp en tot volgend schooljaar.”

“Lang was spelling en taal voor onze zoon een lastig punt. Op enig moment had hij zelfs een onvoldoende op zijn rapport terwijl hij voor andere vakken een ruim voldoende. Ergens ging er daar iets niet goed.
Na een plezierige intake heeft Karin vastgesteld waar het ‘probleem’ zat en een plan van aanpak voorgesteld.
Hij gaat nu ongeveer een jaar wekelijks met plezier(!) naar Zohar en maakt ook zonder mokken zijn huiswerkopdrachten. En met veel resultaat: bij zijn laatste cito toetsen (gr 7) heeft hij taal zelfs beter dan rekenen gemaakt en verbetert hij zijn oudere broer met ’t kofschip.
Ook ik beveel Karin Bijles Centrum zeker aan.”

“Ervaring met Karin Bijles Centrum is zeer goed. Nasim heeft er altijd zin in en haalt er veel voordeel uit. De resultaten op school zijn beter geworden.”

A. Benay.
“Karin en haar team geven bijles op een zeer efficiënte wijze.
Je merkt, als ouder, dat het kind vooruit gaat en zelfvertrouwen krijgt. In ons geval heette het “automatisering”: het proces dat kinderen moeten kennen, zodra ze van de lagere school gaan.
Maar het wordt allerminst automatisch gegeven!
Met veel geduld en liefde loopt het kind de achterstand in, maar er zijn talloze andere situatie’s waarin het Karin Bijles Centrum uw kind kan bijstaan.
Hulde!”
“Graag willen wij jullie nogmaals bedanken voor de goede zorg aan onze dochter.
In het voorjaar van 2012 ben ik voor het eerst met mijn dochter geweest, na lange tijd zoeken naar wat nu nodig zou zijn. Het ging al een tijdje niet goed met rekenen, maar waar het aan lag was voor ons onduidelijk. Ook op school kwamen we niet verder. Totdat ik zelf ben gaan zoeken en bij jullie terecht kwam.
Vanaf de eerste keer was mijn dochter al helemaal op haar gemak. Het was voor haar dan ook geen straf om iedere week bijles te krijgen. Al na een paar lessen zagen we resultaat.
Door de rust en goede zorg en de methode heeft zij heel veel geleerd. Het leuke is dat zij jullie methode ook echt toepast in de praktijk! Ze is hierdoor veel zelfverzekerder.
Deze periode was dan ook echt nodig!
Nogmaals bedankt!
Groetjes, N.M.”
“Beste medewerkers van Karin Bijles Centrum,
Allereerst de beste wensen voor jullie allemaal.
Op jullie vraag of we nog extra bijles willen inplannen voor onze dochter is het antwoord voorlopig nee. Ze heeft enorm veel gehad aan de afgelopen lessen en we zullen zeker in de toekomst als dat nodig mocht zijn weer bij jullie aankloppen. Ik heb van mijn dochter begrepen dat ze ook bij jullie terecht kan als ze op de middelbare school zit. Dat is een hele geruststelling.
We willen jullie wel bedanken voor de liefdevolle manier van lesgeven, onze dochter heeft het absoluut als zeer prettig ervaren en vond het allerminst een opgave om naar de bijles toe te gaan.
Ze ging altijd met plezier naar Karin Bijles Centrum toe.”
“Tomas is vorig jaar bij Karin Bijles Centrum begonnen. Er waren toen op school al allerlei behandelplannen klaargezet, want Tomas kon niet leren. Hij onthield niks en zou, als het zo bleef, een vmbo basis of kader advies krijgen. Ik realiseer me dat bijna iedere ouder een blinde vlek heeft ten aanzien van de leerprestaties van zijn eigen kind, maar zo laag….. dat vond ik wel erg moeilijk te geloven. Ik was (en ben nog steeds) van mening dat de school te kort schoot. Nu hadden we wel het geluk dat (omdat het zo slecht ging) Tomas de gelegenheid kreeg groep 6 nog een keer over te doen en nog wat meer kon groeien. Dit was dan ook het jaar dat Tomas bij Karin Bijles Centrum begon.
In dat jaar is Tomas met sprongen vooruit gegaan. Hij scoort nu voor alle onderdelen B niveau. Op school begrijpen ze er helemaal niks van en hoe dat nou toch mogelijk is? Individuele aandacht, geduld, herhaling en humor zijn denk ik de sleutelwoorden die bij de wekelijkse lessen van Zohar passen. Ook de structuur van dagelijks een paar oefeningen thuis doen heeft enorm geholpen. Waarom dit op school niet mogelijk is blijft mij een raadsel maar ik ben hoe dan ook heel erg blij met de bijlessen.
Wij gaan er dan ook mee door totdat Tomas een eerlijk advies heeft gekregen dat past bij wat hij echt kan.
Op naar een nieuw jaar!”
Kimo Steenaart
“Via internet ben ik bij Karin Bijles Centrum terecht gekomen. Na een prettig intakegesprek en de werkomgeving te hebben bekeken hadden mijn zoon en ik het volledige vertrouwen dat hij daar op zijn plek zat. Als moeder was ik blij dat Tone-Lill zijn juf werd; zo konden wij beide met mijn zoon praten, dat het belangrijk was dat je foutloos Nederlands spreekt en schrijft. Ook konden we dan met zijn drieën praten over wat er allemaal gezegd werd op school door zijn juffen of door mij en hoe u er tegen aankeek als juf. Waardoor eindelijk een knop om ging bij mijn zoon. En hij er weer volledig voor ging en het leren weer leuk begon te vinden.
Door de 1 op 1 les met u kreeg hij eindelijk de aandacht die hij gemist had op zijn basisschool. Hij werd weer gezien. Ik zag hem weer positief opbloeien.
De resultaten en zijn werkhouding liegen er niet om!
Zijn meester gaf op zijn eindrapport aan dat hij heel sterk is teruggekomen, boven zijn verwachtingen in. En zijn werkhouding was enorm vooruit gegaan.
Op zijn entreetoets heeft hij ook een percentiel van 95% gescoord. Hij had op elk onderdeel dik boven de havo gescoord.
Belangrijker nog is, dat mijn zoon ook zag wat het resultaat is als je je ergens 100% voor inzet.
Nu in groep 8 ziet zijn nieuwe juf met verbazing dat hij heel snel klaar is met alle onderdelen (vaak binnen een kwartier voor een les waarvoor je 1 uur krijgt). Hij wordt daardoor vaak even gecontroleerd of hij het wel goed heeft gemaakt. Wat hij gelukkig ook doet. Verder geeft ze ook aan dat hij heel gemotiveerd is en dat hij naast rekenen en taal ook op andere vakken gemiddeld een 9,5 scoort.
Dit is wat mijn zoon over de bijlessen zei: Dat hij bruikbare tips kreeg zoals ‘zoek de woorden welke je niet begrijpt op in een woordenboek’, dat de juf erg behulpzaam is, lief en geduldig en haar tijd neemt.
Het huiswerk wordt altijd nagekeken, waardoor hij het gevoel had dat hij echt zijn best moest doen, want hij werd tenslotte overhoord. En anders moest hij gaan uitleggen waarom hij zijn werk niet had gedaan en hij wist hoe daarover gedacht werd:-). Dat de juf nooit haar stem verheft, waardoor er een vertrouwensband ontstond. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en als iets nog niet duidelijk was werd het zonder problemen nog een keer uitgelegd. Hij kon alles vragen over de stoffen die aan bod kwamen. Hij vond het fijn dat hij privéles kreeg en hij vond het leuk om mij over zijn nieuwe woordenschat te overhoren om te kijken of ik wist wat het betekende.
Ik wil Tone Lill bij deze hartelijk bedanken voor alle tijd en aandacht die ze in mijn zoon heeft gestoken.
Het heeft hem weer het zelfvertrouwen gegeven wat hij nodig had.
Met vriendelijke groeten,”
S. Z.

“Net tussen gesprek over Bo gehad! Haar werkhouding is sinds vorig jaar enorm verbeterd. Heb net de uitslagen van de cito gezien. Waar vorig jaar nog heel veel oranje en rood voorkwam zag ik nu alleen maar groen en blauw!!!!! Alleen voor automatiseren had ze een rood. Dit betekend dat als zij zo doorgaat haar havo advies makkelijk naar een havo of vwo advies kan halen! Wij zijn al super trots met havo, maar als het haar lukt zichzelf te blijven ontwikkelen op deze manier ……. WAUW…. Dankzij jullie en mede daardoor haar harde werk!”

Claudia
“Mijn zoon zit in groep 8. Hij krijgt op woensdag en en zaterdag bijles, vaak taal en rekenen. Op vrijdag gaat hij naar huiswerkbegeleiding. Mijn zoon heeft een achterstand in begrijpend lezen. Hij gaat er met plezier naartoe.
Ze hebben zoveel gedulden leggen het ook heel goed uit. Mijn zoon krijgt daardoor meer zelfvertrouwen! Zelfs op school merken ze dat hij goed vooruit gaat en dat het steeds beter met hem gaat.
Oo, wat ben ik blij!
Ik raad jullie aan om je kinderen bij Karin Bijles Centrum aan te melden. Je krijgt er geen spijt van!!
Had ik hem maar veel eerder aangemeld!
Ik ben het team heel erg dankbaar voor alles, o.a. het geduld, de warmte en het luisterend oor.”
Hafida Marcouch
“Mijn zoon zit vanaf de zomervakantie periode bij Karin Bijles Centrum. Vanaf groep 6 heeft hij al een leerachterstand op verschillende gebieden. We hebben hiervoor de hulp ingezet van een ander bijlescentrum, dit heeft helaas geen resultaten opgeleverd. Integendeel mijn zoon ging met tegenzin naar bijles en na zijn bijles uurtjes kreeg ik een teleurgesteld/gefrustreerd kind terug. Na een teleurstellende entreetoets zijn we (na het lezen van de recensies) bij Karin Bijles Centrum terecht gekomen. Vanaf het eerste moment klikte het tussen Peter en mijn zoon, door de positieve aandacht en duidelijke uitleg gaat hij nu met veel plezier naar bijles en school. Zijn zelfvertrouwen is weer terug en niet te vergeten; hij heeft weer plezier in het leren!
Zijn schoolresultaten zijn in een korte periode sterk verbeterd. Ik ben achteraf ontzettend blij dat ik toch de keuze heb gemaakt om via Karin Bijles Centrum hulp in te schakelen, ik raad het dan ook echt iedereen aan!!!
Bedankt Peter, voor datgene wat je nu al met Amir hebt bereikt!!!”
Nora Zaghboubi
“Mijn dochter heeft al een paar jaar de droom om op het IVKO te komen, kunstzinnig als ze is. Haar lagere school periode heeft ze veel last gehad van het moeite hebben met taal. Gelukkig was haar advies van school hoog genoeg om op het IVKO te komen.
Toen moest ze de Cito maken en helaas was haar score niet hoog genoeg. Zij, ik en mijn vrouw ook, waren hier heel verdrietig om en ze zag haar droom in duigen vallen. Mijn dochter moest een NIO-test doen om te kijken of ze alsnog zou kunnen worden toegelaten op het IVKO. Helaas scoort mijn dochter bij examens niet zo hoog vanwege zenuwen en dergelijke. Gelukkig was ik bekend met de resultaten van Karin Bijles Centrum. Bij Karin Bijles Centrum heeft mijn dochter een stoomcursus gehad van Guido hoe zij een NIO-test moest maken. Zij kreeg er gedurende de bijles al veel meer vertrouwen in.
Toen kwam de dag dat ze hem moest maken en ze heeft hem dankzij Karin Bijles Centrum met glans gedaan. Zelfs hoger dan haar advies. Vandaag de dag zit ze op het IVKO en zie ik elke dag haar genieten van het naar school gaan. Glinsterende ogen!
Dit was zeker niet gebeurd als ze niet bij jullie deze bijles had gedaan. Ik dank jullie uit de grond van mijn hart dat jullie dit voor elkaar hebben gekregen.”
Fred Helsloot.
“Het heeft mij enorm geholpen en daarom ben ik aangenomen op het IVKO. Ik voelde mij tijdens het maken van de NIO-test heel erg zeker. Hartstikke bedankt.”
Laura Helsloot.
“Simon behoorde zeven jaar lang tot de besten van de klas. Totdat hij een paar toetsen begrijpend lezen verknalde en een vmbo-advies kreeg. Dankzij de gerichte ondersteuning van Karin Bijles heeft hij nu een havo/vwo-advies gekregen. Een advies aan ouders van kinderen die in hetzelfde schuitje zitten. Dus blijf vertrouwen houden in je kind, ook al zeggen de juffen dat hij of zij iets niet kan.
Bij Karin Bijles Centrum haalt men eruit, wat erin zit.”
Nico Noorland
“Zoek je bijles voor je kind? Ik kan je Karin Bijles Centrum van harte aanbevelen. Mijn zoon is met sprongen vooruit gegaan!”
Ahafat
“In het begin voelde bijles voor Bo aan als straf. Ze schaamde zich en dacht dat iedereen dacht dat zij dom was!
Na haar uitgelegd te hebben (nogmaals) dat haar achterstand niet was omdat ze dom was, maar vanwege de pittige klas waarin zij zit. Waar veel aandacht gaat naar negatieve situaties, hierdoor begreep zij het en is haar werkhouding veranderde.
Nu ervaart ze het als voordeel en durft ze dingen te vragen die op een rustige manier aan haar uitgelegd worden. Ze gaat langzaamaan steeds beter op school en dingen blijven beter hangen!
Ik als ouder ervaar de communicatie en openheid van zaken als prettig. Ook de flexibiliteit i.v.m. mijn werk qua uren! Hoewel de werkdruk in het begin hoog was, neemt Bo nu zelfs uit school werk mee naar huis wat ze niet af heeft!”
Claudia Hilbers
“Juf Helene van Karin Bijles Centrum heeft mijn dochter het vertrouwen gegeven wat ze even kwijt was door de overstap naar een nieuwe lesmethode. Met rust, aandacht en vooral geduld had mijn dochter snel het gevoel dat ze alles kon zeggen en raakte ze haar angst kwijt om foutjes te maken. Met een geweldig resultaat!”
Joris van Elk
“Nadat ik mijn dochter noodgedwongen in groep 7 van school heb moeten wisselen, had ze helaas een behoorlijke achterstand al opgelopen. Vanaf het eerste moment dat ik Karin en haar geweldige team ontmoette, klikte het! Mijn dochter gaat met plezier naar haar bijles en vooral haar zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ze gaat met sprongen vooruit op school! Karin, Thom en het hele team. Dank jullie wel voor alle hulp, de persoonlijke aandacht en de fijne sfeer! Ik kan het iedereen aanbevelen bij Karin Bijles Centrum te komen, er wordt met zoveel warmte en liefde gewerkt en zet het team zich in! Ik ben heel dankbaar dat mijn dochter weer in zichzelf gelooft!!”
Vanessa
“Mijn zoon (groep 7) komt sinds begin dit schooljaar bij Karin Bijles Centrum. Hij krijgt les van Charlot. In eerste instantie kwam hij voor rekenen waar hij achterstand mee had, maar halverwege hebben ze ook spelling en begrijpend lezen opgepakt. Het geduld waarmee de dingen worden uitgelegd hebben er niet alleen voor gezorgd dat hij qua stof goed vooruit is gegaan, maar heeft ook zijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven!’
Sam
“De zelfvertrouwen van onze zoon is met sprongen toegenomen door hulp van Karin en Helene. Hij ging altijd met plezier naar bijles. Dit na een periode van ruim 2 jaar onderwijsverdriet in een drukke, chaotische klas, op een school in opbouwfase, waar de docent eind groep 7 is ontslagen wegens pedagogische en didactisch tekortschieten en veelvuldige afwezigheid. Thomas wilde niet meer naar school en had inmiddels een behoorlijke leerachterstand opgebouwd. We besloten extra hulp te zoeken, in de vorm van bijles. Op aanraden van een klasgenoot kwamen we bij Karin Bijles Centrum terecht. Karin en docente Helene compenseerde ruimschoots het tekort aan pedagogisch en didactische vaardigheden die de ontslagen leerkracht op school ontbeerde. In enkele weken kreeg Thomas dankzij hen weer vertrouwen in zichzelf, plezier in het leren en vielen er kwartjes op het gebied van spelling, rekenen en studievaardigheden. Thomas vraagt zich af waarom bepaalde regels niet eerder zijn uitgelegd.
Of hij het nu pas begrijpt dan wel nu pas aangeboden krijgt, het is een genot om hem te zien opbloeien. Ook de communicatie met ouders was naar wens. Karin toont zich flexibel en speelt vlot in op veranderende omstandigheden, waarbij ze zich betrokken toont. Een ideale docent die je eigenlijk het liefste voor de klas van je kind ziet. In afwachting van de Cito toetsuitslag kunnen we nu al stellen dat Karin Bijles Centrum de moeite van de investering dubbel en dwars waard is. Een aanrader voor iedereen met behoefte aan bijspijkering op een rustige en heldere wijze in een veilige sfeer.”
Nicole Burleson-Cambridge
“Onze dochter ging in groep 6 al iets achteruit op school, toen er in groep 7 diverse leerkrachten kwamen ging het verder achteruit. Dit bleek heel duidelijk uit de magere score op de entreetoets. Niet alleen ons kind, maar de hele klas bleek een achterstand te hebben. Toen zijn wij bijles gaan zoeken. Het is toch de toekomst van je kind en je weet echt wel of je kind beter kan. Uit de reviews bleek dat iedereen heel blij waren met de bijles bij Karin Bijles Centrum. En jawel ….wij ook… alles in een jaar bijgespijkerd en nu op de cito een score van 540 havo! Echt een succes.!!!!!!!!!!!!!!!”
A. Engels
“Hij kan het wel, maar laat het niet zien – klinkt bekend?
Onze zoon zat in groep 6 en kreeg een rapport mee waar we hem niet in herkenden. Over de hele linie van rekenen, taal, matige cijfers en matige CITO-scores van tussen toetsen. De reactie van school op het rapport: “hij kan het wel maar laat het niet zien.”
We besloten om zelf hulp in te roepen. We kwamen op Marktplaats een annonce tegen van juf Karin Verheijen. Met mooie reviews. Omdat we terughoudend zijn via internet, hebben we eerst contact opgenomen met 1 van de schrijvers van een review. Er kwam direct een mail terug met het verhaal erachter en een dikke pluim voor deze juf Karin. Nu durfden we.
Vanaf het begin ging onze zoon op dinsdag van 4 tot 5 naar juf Karin toe. Het hele uur werd gebruikt. Een tafeltje, twee stoelen, focus. Geduldig werden de onduidelijkheden boven tafel gebracht en uitgelegd. Er kwam elke week flink huiswerk mee, waar onze zoon dan wel twee uur mee bezig was. In korte tijd waren de achterstanden weggewerkt.
Weet je hoe fijn het is als je kind werkwoordspelling kan dromen en een kei is in ontleden? Dat hebben juf Karin en juf Zohar hem geleerd. Door elke week weer een stapel huiswerk 1 op 1 door te nemen, door te oefenen en nog eens te oefenen.
De CITO-toetsen op school gingen weer goed. Het gaf onze zoon veel zelfvertrouwen.
In groep 7 heeft hij ook een keer meegedaan met een Entreetoets die juf Karin afnam op een zaterdag. Op de school van onze zoon was de Entreetoets opeens afgeschaft. Dat was jammer, het blijft een goede indicator of alles op schema zit. De aandachtspunten die voor onze zoon uit deze Entreetoets bij juf Karin volgden, werden direct de week erop in het volgende uurtje bijles even aangepakt.
Na anderhalf jaar wekelijks 1 uur bijles, heeft onze zoon een VWO advies en een CITO-eindscore van 549 gekregen.
De bijles bij juf Karin en juf Zohar heeft AB-SO-LUUT het verschil gemaakt.
Dames, grote complimenten en heel veel dank!”
Familie Blokker
“Na een teleurstellende entreetoets (waaruit bleek dat onze zoon een behoorlijke rekenachterstand had), hebben wij hem bijlessen laten volgen bij Karin Verheijen van Karin Bijles Centrum. Begin groep 8 had hij nog een twijfelachtig vmbo-T advies. Door de rustige en goede uitleg van Karin heeft hij nu een cito score van 540 (havo) gehaald. Hij heeft niet alleen goed gescoord, maar ook heeft hij plezier in rekenen gekregen.”
D. van Duuren
“Karin heeft onze dochter enorm geholpen bij het verhogen van haar niveau. Dankzij Karin en haar Bijles Centrum is onze dochter naar een vwo-advies gestegen. Ze is een vakkundige, maar ook vrolijke professional. Ze weet steeds de juiste toon te treffen. Ze is ondersteunend en stimulerend waar nodig. Goed op de hoogte van methodes zoals ze bij de diverse basisscholen worden gehanteerd. Ze weet daarbij aan te sluiten of er een keuze uit te maken.”
Dries Postma

“Onze dochter is 11 jaar en zit in groep 7. Ze komt nu precies een jaar bij Karin Bijles Centrum. Daarvoor zijn we bij verschillende bijles instituten geweest maar met weinig of geen resultaat. We besloten om nog 1 keer het bij Karin te proberen. Nou dat was een schot in de roos.
Na een tijdje zagen we positieve resultaten op alle vakken. Onze dochter heeft door hulp van Karin haar leerachterstanden ingelopen van 11 maanden naar 5 maanden, Cito lezen van 17 maanden leerachterstanden naar 4 maanden en ga zo door.
Het belangrijkste is dat het zelfvertrouwen van onze dochter is gegroeid. En nog geen één keer is Lina met tegenzin naar Karin gegaan waar ze vroeger mopperde om naar bijles te gaan.”

“Na 2 jaar onderwijsverdriet (drukke klas, weinig structuur, school in opbouwfase, ontbreken zorgplan etc) was er van het zelfvertrouwen van onze dochter Sam niet veel meer over.
Sam kreeg huilbuien en wilde niet meer naar school. In groep 5 had ze een pittige leerachterstand opgebouwd. We besloten buiten school hulp te zoeken, in de vorm van bijles. De bijlesjuf die we vonden (Karin Verheijen van Karin Bijles Centrum), bleek een gouden toevalstreffer. Pedagogisch en didactisch zeer getalenteerd, met een ruim remediërend repertoire, een uitgesproken visie (aansluiten bij de beginsituatie, van daaruit in stapjes verder, sterken van het zelfvertrouwen, respect voor de eigenheid van het kind) en een liefdevolle benadering, kreeg Karin het in enkele weken voor elkaar dat Sam weer vertrouwen kreeg in zichzelf en lol in het leren.
We zagen Sam per week opbloeien. Eindelijk iemand die haar echt hielp. Fijn vond Sam het bij deze lieve juf, die haar leerde zelf oplossingen te vinden. Ook de communicatie met ons ouders verliep erg prettig. Karin speelt makkelijk in op veranderende omstandigheden, toont zich erg betrokken. Stiekem dachten we: hadden we maar zo’n juf voor de klas, een juf met zoveel kwaliteit in huis!
Intussen gaat het heel goed met Sam, ze heeft grote sprongen gemaakt met rekenen en taal en gaat weer graag naar school.”
Ouders Sam
“Ruim één jaar geleden kregen wij tijdens een rapportbespreking over onze zoon, die toen in groep 7 zat, dat wanneer hij gelijk zou blijven presteren, het schooladvies voor voortgezet onderwijs uit zou gaan naar  vmbo-K.
Natuurlijk zijn wij als ouders bewust van het feit, dat iedereen vindt dat hun kind veel beter kan. Wij hebben dit niet willen forceren, maar zagen wel dat de enorm grote klas waarin ons kind zat weinig extra persoonlijke aandacht voorhanden was.
De leerkracht vond extra aandacht niet nodig, echter wij zijn zelf op zoek gegaan naar een type begeleiding, die het beste uit onze zoon kon halen. Deze begeleiding hebben wij gevonden bij Karin van Karin Bijles Centrum. Haar inzicht, in combinatie met haar professionaliteit heeft onze zoon, slimmer, zelfstandiger en zelfverzekerder gemaakt. Inmiddels streeft hij naar Havo kansklas en reken, maar dat wanneer hij die kans krijgt hij samen met Karin die kans zal benutten.
Karin, wij zijn jou ontzettend dankbaar en kunnen het iedereen die bereid is te investeren in de toekomst van zijn kind, aanbevelen.”
Richard Hopman
“Een half jaar geleden is mijn zoon begonnen met bijles bij Karin Bijles Centrum. De reden daarvan was dat het net niet allemaal duidelijk genoeg was. De uitslag van de entreetoets was net Havo, terwijl onze zoon meer in zijn mars heeft. Door de rustige, individuele en duidelijke uitleg van Karin is hij met sprongen vooruit gegaan. Door zijn verbeterde werkhouding werd het schooladvies bijgesteld naar havo/vwo. Groot was de beloning toen hij de cito-uitslag kreeg, namelijk 545 punten (VWO). De bijles heeft onze zoon goed gedaan en zelfvertrouwen gegeven. Grote dank daarvoor en hij zal zeker bij je terugkeren als er dingen niet duidelijk zijn.”
Iris van Reeuwijk
“Onze dochter was zeer teleurgesteld na de uitslag van haar entreetoets (571) en haar bijbehorende schooladvies havo/vwo. Zelf dacht ze dat ze op ruim vwo niveau zat. Met name in rekenen had ze echter een flinke achterstand. In september is ze begonnen met het volgen van bijlessen bij Karin Bijles Centrum. De duidelijke uitleg en het bijbehorende huiswerk zorgden ervoor dat ze met sprongen vooruitging. Haar cito-uitslag was uiteindelijk 547, waarbij ze de minste fouten heeft gemaakt in het onderdeel rekenen. Ook onze zoon in groep 6 volgt inmiddels bijlessen bij Karin Bijles Centrum. Dit leverde ook bij hem grote vooruitgang in zijn rapport op. Uiteraard zijn we hier erg bij mee en we bevelen Karin Bijles Centrum dan ook bij iedereen aan!”
Linda Kuipers
“Het spellingniveau van mijn dochter ging hard naar beneden, via via kwamen we bij Karin Bijles Centrum terecht en dat is de juiste keus geweest. Ze is erg begaan met kinderen en mijn dochter voelde zich gelijk op haar gemak. Van een c-score, naar een a score in groep 8.
Een cito score van, jawel, 550!! En dat mede dankzij Karin.
Karin bedankt, ik zou haar Centrum aan iedereen aanbevelen.
E.S.”
“Vanaf groep 6 ging mijn dochter achteruit met rekenen; het leek erop dat ze de basis kwijt was en daardoor verder achter kwam te lopen. Door een relatief korte periode bij Karin Bijles Centrum, heeft ze weer plezier in rekenen gekregen en een flinke vooruitgang geboekt.”
Dirk Dekker
“Karin van Karin Bijles Centrum is een bijzonder vriendelijke, kundige en geduldige lerares. Omdat onze zoon wat ruggensteun kon gebruiken voor de Cito toets (en ook nog daarna) hebben wij de hulp van Karin ingeroepen. Zijn basisschooladvies was vmbo-T/havo en mede dankzij de lessen van Karin werd de Cito-uitslag een havo/vwo-score. Karin neemt alle aandacht en tijd voor je kind en weet snel in kaart te brengen waar ‘de problemen’ in zitten om die vervolgens structureel aan te pakken. Heel erg bedankt Karin. En we zullen je zeker in onze omgeving aanbevelen!”
Carolina Pestman
“Mijn dochter scoorde vorig jaar in groep 7 vmbo K wellicht T, daar waren wij van geschrokken terwijl onze dochter wel meer kan….
Bleek dat ze een achterstand had met rekenen en spelling.
Wij zijn meteen gaan kijken wat we konden doen via marktplaats en haar referenties, zijn wij bij Karin Bijles Centrum terecht gekomen.
Door de rustige uitleg en tijd die Karin besteed aan de kinderen heeft mijn dochter een enorm inzicht en zelfzekerheid gekregen, haar CITO score was 536 (havo).
Wij zijn je ontzettend dankbaar Karin. Ons zoontje zit in groep 3 en die gaat zeker bij Karin Bijles Centrum lessen volgen ook al ga je verhuizen!!!!”
Fam. Amkari.
“Het voorlopig advies van mijn zoon was niet wat we verwacht hadden (vmbo-K).
Met extra aandacht en huiswerk zouden we er aan gaan werken maar helaas, er zat geen vooruitgang in (hij had er geen zin en geloof meer in).
Via Marktplaats zijn wij bij Karin Bijles Centrum terechtgekomen en dankzij Karin is mijn zoon in ZEER korte tijd (vanaf vlak voor de kerstvakantie) toch tot vmbo-T op zijn eind cito gekomen!!
Wij hebben te laat hulp ingeroepen anders had mijn zoon waarschijnlijk nog hoger gescoord, maar wij zijn hier al ontzettend blij mee.
Opmerkelijk is de rust en het begrip wat Karin zelf uitstraalt. Mijn zoon heeft A.D.H.D en op het tijdstip dat hij naar Karin toeging waren zijn medicijnen al uitgewerkt, maar hij zat een uur lang rustig op zijn stoel bij Karin en als hij thuiskwam ging hij onmiddellijk aan de slag met zijn huiswerk (hij nam dus ook daadwerkelijk alles op) en vond het nog leuk ook!
Naast Karin haar ervaring en deskundigheid heeft ze een bijna magische uitwerking kan ik wel zeggen.
Karin ontzettend bedankt, ik zou haar aan iedereen aanbevelen.”
Claudia en Demio
“Onze zoon had als voorlopig advies vmbo-T en er werd gezegd dat hij meer kon, wij waren daar ook van overtuigd. Via via zijn we toen bij Karin Verheijen van Karin Bijles Centrum terecht gekomen en echt waar, in een half jaar tijd heeft zij hem zoveel zekerheid gegeven, en geholpen met zijn spelling, dat hij nu 3 niveau’s hoger zit met deCito,n.l.541!!!
Wij gaan nog door met Karin, dit is zo goed geweest voor Akaash, als het kon zette ik hier wel 10 opgestoken duimen neer.
Karin ontzettend bedankt!
Ik beveel dit iedereen die ook enigszins denkt dat zijn/haar kind beter kan,of met een blokkade zit, van harte aan!”
Pien Peeters.
“Onze dochter had een voor ons allemaal zeer tegenvallende cito score (533) in groep 8 behaald. Omdat ze een zeer vroege leerling was en omdat de cito score dus ook niet overeenkwam met het schooladvies (havo) hadden we met de school afgesproken dat ze groep 8 over mocht doen. Via via zijn we met Karin van Karin Bijles Centrum in contact gekomen. Karin heeft op een gedegen wijze achterstanden bij onze dochter weggewerkt (in eerste instantie op spelling en ook op rekenvaardigheid).
Het resultaat is dat ze met sprongen vooruit is gegaan en dit afgerond heeft met een cito van 542. Voor de school was het gezien haar progressie in groep 8 zelfs aanleiding om het advies te verhogen naar havo/vwo.”
“Onze dochter had de entreetoets niet goed gemaakt. Voor de CAP toets (intelligentietest) had zij echter een prima score, dus wij wisten dat er meer in zat. Ze bleek een flinke achterstand in de leerstof te hebben, die wij snel wilden aanpakken. Er was niet veel tijd meer tot aan de eindcito, dus in de zomervakantie is zij al begonnen met bijles bij Karin Bijles Centrum.
In redelijk korte tijd kreeg zij niet alleen meer plezier in leren, maar werden de resultaten ook beter. Karin heeft een geduldige, onbevooroordeelde en positieve houding naar kinderen toe. Onze dochter heeft hierdoor vertrouwen gekregen en ze heeft een veel betere Cito score behaald.
Wij zijn Karin heel dankbaar! Ik zou zeggen: ‘wacht niet te lang, ga naar Karin Bijles Centrum’!”

“Zoals veel kinderen, had mijn dochter niet veel vertrouwen in haar spellingvaardigheden en kon haar school dit maar niet oppakken. Zij zakte van een A naar een C/D. Een paar maanden voor de Cito zijn we naar de bijlessen van Karin Bijles Centrum gegaan. Ik had haar al in 2008 gezien op Marktplaats, maar de school zou toen gaan ” helpen”. Mijn dochter vond Karin’s lessen heel fijn, duidelijk, opbouwend en het gaf haar zelfvertrouwen. Cito score 542 (vwo) en goed resultaat voor spelling. Karin heeft haar weer plezier gegeven in spellen en heeft haar zeer goed begeleid. En wat ook belangrijk is, is dat Karin rustig, aardig en geduldig blijft, ook al moet ze het 100 keer uitleggen. Kortom zo’n bijlesjuf wil iedereen wel!”

“Nadat onze zoon, met een uitzonderlijk goed rapport, toch slechts een voorlopig advies van vmbo-T kreeg eind groep 7, dit vanwege 1 slechte CITO score voor begrijpend lezen en zijn werkhouding, zij we op internet naar bijles gaan zoeken.
Hierbij kwamen we bij Karin Bijles Centrum terecht. Door gerichte bijles op het begrijpend lezen en het oefenen van Cito’s heeft hij nu een 543 = havo/vwo gehaald.
Karin heeft onze zoon weer op het juiste spoor gezet en hij is nu super gemotiveerd geworden om er uit te halen wat er echt in zit.”
Sebastian

“Karin heeft onze zoon op meerdere fronten echt geholpen.
Geduld, structuur en duidelijkheid in de bijlessen hebben hun vruchten afgeworpen in rapport en cito-toetsen.
We kijken met vertrouwen uit naar de entreetoets en Ik beveel Karin Bijles Centrum van harte aan!”

Rolinka Kattouw
“In groep 6 had ik een achterstand op school, waarbij ik een vmbo-K had gekregen. Mijn ouders hadden me toen geadviseerd om naar bijles te gaan, wat ik als kind niet wilde. Ik ben met veel moeite toch naar bijles gegaan. Wel 2 uur achter elkaar, dat vond ik natuurlijk veel te lang. Mijn vader wou zelfs dat ik drie uur ging.
Karin zag toen gelijk wat er mis was. Eerst deed ik alleen rekenen bij haar en zat ook bij een andere bijlesmeester voor taal. Later was ik bij die meester weggegaan en ook taal bij Karin gaan doen, omdat het met rekenen zo goed ging bij haar. Ze heeft mijn knop omgedraaid en mij laten zien dat leren leuk kan zijn.
Nu ga ik graag naar Karin. Het is er ook altijd gezellig, soms wel heel warm, maar dat moet je haar dan vertellen, want ze weet dat ze het behoorlijk warm op kan stoken. We praten altijd eerst gezellig en dan gaan we natuurlijk hard aan het werk.
Ik weet dit, omdat ik elke week gezellig naar Karin Bijles Centrum ga.
Aldus Jimmy Hopman van vmbo-K naar havo-kansklas door Karin.”
Jimmy Hopman

“Ik ben heel goed geworden met begrijpend lezen en met woordenschat. Ik had het gezellig gehad en ik had een leuke meester. Wat ik ook leuk vond was het huiswerk. Waar ik ook beter in ben geworden is klok kijken. Ik ben op bijles gekomen doordat ik eerst op de zomerschool zat dit was erg leuk.”

Joyce

“Ik kwam hier om nog wat geholpen te worden, ik vond dat het aan het begin ook erg goed en ik vond ook erg goed dat je zelf mocht kiezen voor welk je vak geworden wou worden.Ik vond het ook fijn dat je privé les kreeg, want dan heb je de volle aandacht van de docent. Ook een plus punt was dat je nog oude cito’s kreeg om extra te oefenen. Iets wat misschien beter zou kunnen was dat je in een apart lokaal of kamertje zat, hierdoor kon ik me beter concentreren. Dit bijles centrum heeft mij in ieder geval goed geholpen, want ik had als voorlopig advies Havo/Vwo en nu ik mijn cito’s heb gemaakt is mijn definitief advies Vwo!! Dus ik vind het echt een aanrader.”

Yasmine Mersi

“Ik begon toen ik in groep 7 zat, rond de kerstvakantie met bijles. Zelf zag ik toen het verschil niet. Ik was een Vmbo/Havo kind. Ik had niet echt een band met me docent op bijles. Zelf had ik wel een heel aardige meester op school waar ik heel blij mee was. Hij gaf mij zelf veel motivatie. Rond eind groep 7 kreeg ik mijn advies dat was uiteindelijk Vmbo-t/Havo, Ik was daar wel blij mee, want dat was een stap voor Havo. Ik kreeg in mijn nieuwe jaar een andere docent daar was mijn band veel beter mee. Ik zat in groep 8 dus kreeg ik ook een andere meester (ik meer meesters dan juffen gehad) daar was ik ook blij mee. De bijlessen die ik kreeg kwamen beter bij mij over. Dat zag ik ook aan mijn cito. Ik was van gemiddeld een C leerling naar en A leerling geworden. Mijn advies is van Vmbo-t/havo naar een Havo/Vwo advies gegaan. Zelf zag ik dat niet aankomen, ik ben heel erg blij mee. Maar mijn bijlessen hebben mij ook heel erg geholpen. Nu wil ik graag Vwo advies halen, want ik denk dat het mij gaat lukken.”

Amina

“In begrijpend lezen en woordenschat ben ik dankzij Karin. Ik had een het erg gezellig en het huiswerk wat ik kreeg was ook leuk om te maken. Ik ben ook beter geworden in klokkijken.”

Joyce