“Mijn zoon heeft vanaf groep 6 bijles gekregen bij Karin. Met rekenen had hij moeite. En de afgelopen 2 jaren is hij hierin heel goed ondersteunt. Hij zit nu in groep 8 en hij heeft een Havo advies. Wij zijn daar heel blij mee. En wie weet gaat hij weer bij Karin op bijles want ook voor het VO word er bijles gegeven. Bedankt voor alle lessen!”

“Mijn dochter heeft alleen maar goede ervaringen bij Karin Bijles Centrum. Ze is van onvoldoende naar voldoende gegaan.
Verder is mijn dochter positiever geworden: in plaats van ‘ik kan Atheneum 4 niet aan’, zegt ze nu ‘ja, ik snap het’. Ze beheerst de stof beter.
Als ouder is dat fijn om te zien.”

“Zeer tevreden en ontzettend blij met de bijlessen voor mijn zoon bij Karin Bijles Centrum. Meteen resultaat zag ik als moeder bij mijn zoon, resultaat in zijn houding, gevoel, het werk.
Blij om te zien dat hij zo een goed gevoel krijgt bij de aandacht, de tijd, de positieve aanpak en uiteindelijk het resultaat op school.
Ik zag hem letterlijk ook groeien. Dank daarvoor.
​Zo goed zelfs dat het nu niet meer nodig is. Mocht er weer de behoefte zijn dan komen we zeker bij jullie terug.”

“Ik kan dit iedereen aanraden. M’n dochter is voorruit gegaan en niet zo’n beetje. Ze is van een havo kans advies gegroeid naar een vwo advies. Ze werk hard met Karin. En door haar harde werk heeft ze een prachtige advies gekregen. Bedankt!”

“Ze had havo/vwo advies en ze is geplaatst op de school van haar eerste voorkeur. Ze heeft de Cito toets echter uitstekend gemaakt, namelijk op vwo niveau, dus we hebben dinsdag nog een gesprek met school.”

“Als ouder van een 8-jarige dochter die wat extra hulp nodig had bij rekenen, hebben we het geluk gehad om Karin Bijles Centrum te vinden. Onder de begeleiding daar zijn niet alleen haar schoolprestaties verbetert, maar heeft ze ook een aanzienlijk zelfvertrouwen gekregen. Haar reguliere leerkracht was zo onder de indruk dat ze contact heeft opgenomen met de docent om zijn effectieve methoden te leren. Hoewel het een investering is, betaalt het zich ruimschoots terug.”

“Rekenen: van niveau D naar niveau A. Wat een voorsprong. Mijn dochter wou in het begin niet gaan, zij had totaal geen zin in extra les. Na paar lessen begon ze het leuk te vinden. Ze is zo zelfstandig geworden, dat ze mijn hulp/steun niet veel meer nodig hebt.”

“Ik wil u enorm bedanken voor u inzet en moeite!
Ginnario is in een grote stap vooruit gegaan met rekenen en wiskunde, snapt de stof en heeft het onder controle is hierdoor zelfverzekerd geworden.
Ginnario heeft de stof ( rekenen ) vanuit de basisschool niet goed mee gekregen waardoor het voor hem keihard werken is geweest, gelukkig hadden jullie een goede klik met elkaar waardoor ginnario niet met tegen zin naar bijles ging. U bent een top docent voor ginnario geweest tot de laatste zware lootjes.
Ginnario heeft voor de herkansing wiskunde een  8.2 gekregen. Zijn docent heeft hem gebeld en gaf aan dat ginnario het heel goed heeft gedaan.
Ginnario moet helaas nog 1 herkansing maken dat is MTA elektronica praktijk en theorie, omdat hij een 8.2 heeft gehaald moet hij nog maar een paar punten erbij halen voor de herkansing, ik heb aangegeven om flink zijn best te doen en niet voor een paar punten te gaan, als deze toets goed wordt gemaakt is hij geslaagd.”

“Wij hebben hele positieve ervaringen met Karin Bijles Centrum. Maart 2020 de 1e lockdown, zo spannend wat er met het onderwijs ging gebeuren. Een vriendin gaf ons de tip om contact op te nemen met Karin Bijles Centrum. Na een prettige intake werd Nayeli bij juf Anne ingedeeld. Vanaf dag 1 voelde dit goed. Nayeli voelde zich op haar gemak. De 1-op-1 bijlessen zijn heel waardevol geweest voor Nayeli. Alles gaat in overleg en dat is heel prettig. Zo besloten we om ons eerst op rekenen te richten. Stapje voor stapje kreeg Nayeli het rekenen goed onder de knie en begon ze het ook leuk te vinden. Vervolgens kwamen spelling en taal ook aan bod.

Nayeli ging altijd met plezier naar juf Anne en door de bijlessen is ze erg vooruit gegaan. Dit bleek ook uit de Cito-toetsen. Nayeli kwam vrolijk thuis en zei: ‘mama de jufvrouw zegt dat mijn lijntje vooruit is gegaan.’ Hoe leuk is dat!

Ook de vakantieschool is aan te bevelen. Nayeli heeft deelgenomen aan de lente- en zomerschool en dat was naast leerzaam ook leuk en lekker.

Karin Bijles Centrum, in het bijzonder juf Anne, ontzettend bedankt dankzij jullie hulp heeft Nayeli echt een verbeterslag gemaakt.”

Notitie na de intake van M:
M. is niet echt gemotiveerd om te werken. Hij lijkt het in huis te hebben maar doet momenteel zelf weinig om het eruit te halen. Het lijkt erop dat hij de moed opgegeven heeft. Echter na een gesprekje met hem en even gewerkt te hebben leek het erop dat hij weer meer het idee had waarvoor het nodig was. Hij had namelijk een mooi doel. Ik heb het vermoeden dat hij veel gemist heeft en een houding van onverschilligheid aangenomen heeft. Hoop dat we dit op kunnen lossen door zijn begrip te vergroten.

Gesprek na drie weken:
“Hoe gaat het met je M.?”
“Ik ben heel blij met de lessen. Alles wat ik hier leer, kan ik op school toepassen. Ik heb zelfs twee klasgenoten kunnen helpen, die de breuken niet begrepen; ik had het net van jou geleerd en begreep het helemaal. De juf zegt dat ik beter oplet en geconcentreerder werk.”
Nu komt het mooiste:
“Gister mocht ik een film kijken, maar ik wilde eerst mijn huiswerk maken. Toen ik alles af had, heb ik het laatste stukje van de film gezien en ik heb echt genoten. Ik had het gevoel dat ik het echt verdiend had”
Dit gezegd door een kind van 11 jaar, wat zijn motivatie volledig kwijt was, heeft mij persoonlijk echt geraakt.

“Onze zoon kreeg in groep 7 een advies waarvan wij in eerste instantie schrokken, omdat het totaal niet paste bij het beeld dat wij van hem hadden. Het was echter wel gebaseerd op Cito uitslagen, en die waren leidend.
Na enkele maanden van vertwijfeling kwamen wij via een tip van een kennis bij Karin van Karin Bijles Centrum terecht. Na een intake is zij met hem aan het werk gegaan. Uiteindelijk heeft hij vanaf oktober tot  juni bijlessen bij Karin Bijles Centrum gevolgd. Wat hebben wij hem in die tijd zien veranderen! Van iemand die geen zelfvertrouwen had als het om leren ging, en er niet meer in geloofde, werd het iemand die langzaam weer in zichzelf ging geloven.
Hij heeft dat jaar hard gewerkt, maar minstens zo belangrijk was zijn herwonnen zelfvertrouwen dat hij langzaam met kleine succeservaringen weer opbouwde. Uiteindelijk heeft hij in groep 8, qua werkhouding en resultaten, wel laten zien wat hij in huis had.
Op basis daarvan heeft de school zijn eindadvies bijgesteld, en is hij -en dat was een meevaller- op zijn favoriete school ingeloot. Een school die een jaar eerder volledig buiten zijn bereik had gelegen.”

“Karin bijles ervaar ik goed en professioneel, inzet voor de kinderen, ik zie verbetering, mijn zoon school, naam yusuf en presenteer goed, dank zij Karin bijles.”

“Ik kwam in groep 4 naar Karin Bijles Centrum, waar ik me al erg snel thuis voelde. Het was ook altijd een plezier om naar bijles te gaan. Tijdens het leren maakte mijn bijles docent en ik veel grappen. Het fijne van deze bijles is dat de bijles één op één is, hierdoor begrijp ik de stof veel beter. Als mijn niveau achteruit ging, werkte we weer samen extra hard aan de dingen die ik niet aan de stof begreep. Karin Bijles Centrum heeft mij goed geholpen en ga ik met een mooi advies en veel zelfvertrouwen naar de middelbare school.”

“Dag Karin,

Wij willen dit graag met u delen:
De uitslag van de IEP-toets is heel goed uitgekomen!

Gulliano zijn uitslag is Havo/Vwo.
Wij zijn enorm trots op hem dat hij het zo goed heeft gedaan.

Ik dank u en Peter enorm dat u nog kort dag Gulliano heeft geholpen met de voorbereiding voor de eindtoets, en tips heeft meegegeven voor de eindtoets, waardoor hij toch de stof wat beter is gaan begrijpen!

Volgende week maandag wordt zijn advies aangepast.

Wij zijn enorm tevreden met Karin Bijles Centrum!”

“Mijn naam is Dora, ben 46 jaar oud en woon sinds 2002 in Nederland.

Nadat ik mijn inburgeringscursus heb afgerond, ben ik in de zorg gaan werken. Ik heb altijd al moeite gehad met het opbouwen van zinnen, verslagen schrijven en de regels van de Nederlandse taal te beheersen. Na veel Nederlandse cursussen blijf ik de Nederlandse taal nog steeds lastig vinden.

In februari 2019 heb ik Karin Bijles Centrum gevolgd via internet en krijg daar sinds die tijd hulp met het Nederlands.

Ik kan nu steeds beter de Nederlandse taal begrijpen en krijg ik ook meer vertrouwen om zinnen te schrijven. Van mijn docenten krijg ik goeie en duidelijke uitleg en kan ik rustig al mijn vragen stellen. Het is een erg fijne omgeving om in te werken.”

“Zeer tevreden en ontzettend blij met de bijlessen voor mijn zoon bij Karin Bijles Centrum. Meteen resultaat zag ik als moeder bij mijn zoon, resultaat in zijn houding, gevoel, het werk.
Blij om te zien dat hij zo een goed gevoel krijgt bij de aandacht, de tijd, de positieve aanpak en uiteindelijk het resultaat op school.
Ik zag hem letterlijk ook groeien. Dank daarvoor.
​Zo goed zelfs dat het nu niet meer nodig is. Mocht er weer de behoefte zijn dan komen we zeker bij jullie terug.”

“Ik ben Saza en ik zit al een tijdje hier op bijles. Karin Bijles Centrum is erg leuk en leerzaam. Ik heb veel leuke juffen en meesters gehad, allemaal hebben ze me goed geholpen en mijn schoolvakken goed uitgelegd. Hierdoor ben ik erg gegroeid.”

“Dit is de beste bijles meester en bijlesschool. Aan het begin had ik een C voor begrijpend lezen, dat vond ik niet leuk. Toen kwam ik naar deze school en ging ik gelijk naar een A.
Dus een wijze les…. Kom naar deze bijlesschool!”

“Zeer tevreden over meester Guido bij Karin Bijles Centrum. Als ouders zagen we ons kind vooruitgaan met rekenen. Hoe meer ze begreep, hoe meer vertrouwen ze ook kreeg in haar handelen. Zo mooi om dat te zien bij je kind.
Het is niet alleen dat een kind enkel goede cijfers of hoge Cito score behaalt. Het is ook een soort vertrouwen dat je kind verder kan ontwikkelen in haar of zijn handelen.

Meester Guido weet hoe hij de stof op het niveau van het kind kan uitleggen en daarom denk ik dat we zo veel vooruitgang hebben geboekt. Ook qua motivatie weet hij hoe een kind vooruit kan bewegen. Wat ik ook heel erg waardeerde, is dat hij de feedback van de ouders serieus neemt en daar wat mee doet!!! Bijles is prijzig, maar je weet en ziet wat je ervoor krijgt.”

Soms is er vanuit de ouders behoefte aan om hun kind te laten testen, omdat school dat vraagt of om een andere reden. Wij werken hiervoor samen met Drs. E. van Beckhoven en dit is wat zij schrijft over wat ze ziet bij onze leerlingen:
“Sinds 2012 werk ik regelmatig, in opdracht of via doorverwijzing, samen met Karin Bijles Centrum. Als orthopedagoog en directeur van OBAGO ben ik gespecialiseerd in onder andere SOVA trainingen, faalangsttrainingen en tests, zoals intelligentietests (IQ test) en dyslexie screeningstests.
Door de deskundige begeleiding die de leerlingen van Karin Bijles Centrum krijgen, wordt het beste bij de kinderen naar boven gehaald.
Zo hebben alle kinderen die eerder getest zijn, voor ze begeleidt werden bij Karin Bijles Centrum, geen enkele uitgezonderd, een hoger IQ in recente tests.
Dit scheelt soms maar een paar punten, maar in andere gevallen wel 10 punten of meer.
Daarmee wordt duidelijk bewezen dat de kwaliteit die wordt geleverd hoog is en er zeer professioneel gewerkt wordt.”

“Bij Karin Bijles Centrum Kan je kiezen tussen twee individuele lessen en groepslessen. Persoonlijk vind ik individuele lessen beter, omdat je niet hoeft te wachten als je iets wilt vragen. Maar bij groepslessen heb je wel weer meer vrijheid om te kiezen wat je wilt gaan doen. Als je niet kan kiezen kan je ook een proefles nemen, om te kijken wat je fijn vindt. De docenten letten ook op wat jouw moeilijkheden zijn. Ik kan ook huiswerk van school naar bijles meenemen om samen met de bijles juf of bijles meester door te nemen. Wat ook handig is, is om een cito trainer te doen, dan weet je wat je nog moet oefenen en wat je al weet.
Als je een woord niet weet dan zoek je het woord op in het woordenboek en mag je daarmee een zin maken, zodat je het woord nooit meer zult gaan vergeten. Toen ik hierheen kwam was mijn advies vmbo-T/havo. Door goeie bijles is mijn voorlopig advies naar vwo gestegen. Als je ergens moeite mee hebt en de leraren de stof niet heeft, zoeken ze toch naar andere mogelijkheden om toch deze moeilijkheden te oefenen. Als laatste wil ik nog zeggen dat al mijn bijles juffen aardig en behulpzaam waren.”

“Ik begon toen ik in groep 7 zat rond de kerstvakantie met bijles. Zelf zag ik toen het verschil niet. Ik was een vmbo-T/havo kind. Ik had niet echt een band met me docent op bijles. Zelf had ik een aardige meester waar ik heel blij mee was. Hij gaf me zelf veel motivatie. Rond eind groep 7 kreeg ik mijn advies dat was uiteindelijk vmbo-T/havo. Ik was daar heel blij mee, want dat was een stap voor havo. Ik kreeg in mijn nieuwe jaar een andere docent, daar was de band tussen de bijles leraar en mij veel beter.
Ik zat in groep 8 dus kreeg ook een andere meester (ik heb meer meesters als juffen gehad) daar was ik ook blij mee.
De bijlessen die ik kreeg begreep ik meer. Dat zag je ook aan mijn Cito. Ik ben van gemiddeld een C leerling naar een A leerling geworden. Mijn advies is van vmbo-T/havo naar een havo/vwo advies gegaan. Zelf zag ik dat niet aan komen. Ik ben er heel blij mee. Maar me bijlessen hebben mij ook heel erg geholpen nu wil ik vwo halen, want ik geloof dat dat lukt.”

“Ik vind Karin Bijles Centrum heel leuk, Omdat er wordt besproken wat je moeilijk en makkelijk vindt en hoe de leraren je individueel kunnen helpen. En de leerstof dat je uiteindelijk moeilijk vindt ga je samen met je leraar herhalen, zodat je na enkele lessen de stof onder de knie hebt.”

“Bijles is leuk want je kan er veel leren. Je kan er ook spelletjes spelen en stickers verdienen. Je kan dingen opzoeken en stiekem, als je bijlesjuf iets lekkers heeft, ook iets mee eten. Ga ook naar bijles dan zie je het wel. Is het leuk? Ik zei het toch en daarom is bijles leuk.”

“Mijn dochter volgt sinds september bijles bij Karin. De resultaten zijn binnen 4 maanden tijd zo vooruitgegaan. Voor de gewone toetsen bijna allemaal ZG van citotoetsen begrijpend lezen was een C nu een B van woordenschat was een D nu een A behaald. Zij heeft bij Karin veel meer plezier in leren en zelfvertrouwen daardoor gekregen. Dankzij de inzet van Karin bijles centrum”

“Karin Bijles Centrum was voor mij toen ik hier voor het eerst kwam helemaal nieuw. Ik kende niemand en wist helemaal niet wat ik me erbij voor moest stellen. Ik startte met Edith, ik was op zich wel blij met haar, maar ik was niet helemaal tevreden. T
oen zijn we naar een nieuwe leerkracht gegaan, daar was ik ook niet zo blij mee. Maar toen kwam de volgende juf Ibtissam.
Ik was zooooo blij met haar (ben ik nog steeds) ze snapte me gelijk en ze nam alles stap voor stap door. Ibtissam was ook heel erg geduldig. Het ligt aan wat voorn persoon je bent, want wil je iemand die snel alles uitlegt dan neem je natuurlijk iemand anders die wat langzamer alles uitlegt. En zo heeft iedereen hier wel zijn juf/meester gevonden. Wat me ook opvalt is dat bij elke juf of meester je gelijk een klik krijgt en dat vind ik nou zo leuk en goed aan Karin Bijles centrum!”

“Kinderen gaan met plezier naar de bijles, de Cito resultaten schieten omhoog. Goede aanvulling op het reguliere programma in de klas.”

“Programma op maat (GAAF) waarna onze dochter klaar is voor de middelbare school. Ik kan het iedereen aanraden!”

“Hallo Karin,
Het gaat prima met Y. Ze had havo/vwo advies en ze is geplaatst op het Spinoza,
haar eerste voorkeur. Ze heeft de Cito-toets echter uitstekend gemaakt, namelijk op
vwo-niveau, dus we hebben dinsdag nog een gesprek met school. We hebben geen
idee wat daaruit gaat komen. Bedankt voor de belangstelling.
Groet, C.”

“Hoi Karin,
Het gaat heel goed; A. heeft het erg naar haar zin :-). Ze is heel sociaal en actief in allerlei events. Daarnaast zijn haar cijfers behoorlijk hoog 7, 8, 9, 10. Het enige lage is gym :-(.
Ze doet mee aan vocals, tennis, saxofoon, piano, Spaans… Naast haar reguliere
lessen. Ze is erg zelfstandig en ik bemoei me helemaal niet met ‘r, mag van haar eigenlijk ook niet :-).”

“Dag Karin,
Het gaat erg goed met W.! Hij is van brugklas havo/vwo naar 2e klas havo/vwo gegaan. Hij zou eigenlijk naar 2 havo gaan, maar daar waren onvoldoende leerlingen voor. Dat werd dus 2 havo/vwo. Naar het zich nu laat aanzien gaat hij naar 3 vwo (als enige jongen in zijn klas!) Wat ons nog meer verbaast, is dat het lijkt of het een bèta- jongetje is, dat wordt echt de eerste van de familie…”

“C. doet nu eindexamen vwo. Is erg spannend. Als ze slaagt, gaat ze rechten in Utrecht studeren. Het gaat allemaal zo snel. Ik zie haar op de lagere school nog naar bijles gaan. En hoe gaat het bij jullie?”

“Beste Karin,
Goedemiddag Karin het gaat heel goed met hem op school. D. heeft tot nu toe 2 hele goede rapporten gehad. Hij had basis als advies gekregen met leerweg ondersteuning. Nu hebben ze hem voorlopig advies kader gegeven; dus als hij zo doorgaat dan kan hij naar kader.
Groetjes D en A.”

“Beste Karin,
Met mij gaat het erg goed. Ik sta voor alles gemiddeld een 7 of hoger, waardoor ik volgend jaar misschien naar vwo mag!
Maar ik heb toch nog een beetje moeite met geschiedenis, voornamelijk met de moeilijke woorden en de teksten.
Ik voel me op school al thuis. Mijn lievelingsdocent is meneer C., hij geeft Engels. En ik vind wiskunde ook heel leuk, ik heb er een keer een tien voor  gekregen :).”

“Hallo Karin en Peter,
Het gaat heel erg goed met L. en C.! C. doet het geweldig goed in groep 7, echt supertrots! Niet alleen een waanzinnige Entree-toetsscore, maar ook een heel blij kind.
L. gaat erg goed op zijn nieuwe school. Het is het eerste jaar van deze school. Hij kreeg havo/vwo advies, maar op deze school krijgt iedereen les op vwo-plus niveau.
Best zwaar, maar hij doet het goed! “

“Vanmiddag hebben wij het voorlopig advies voor L. besproken met haar juf. Uit de Cito-toets blijkt dat zij sprongen heeft gemaakt en heeft de gerichte aanpak van de afgelopen maanden vruchten afgeworpen. Haar voorlopig advies is vmbo-T.
Omdat er een stijgende lijn is ingezet, verwachten zowel haar juf als wij dat L. een nog beter resultaat kan boeken als zij zo doorgaat. Het is voor ons ook fijn om te zien dat dit haar zelfvertrouwen ook een boost heeft gegeven. L. was zelf ook blij met de uitslag van de Cito t.o.v. de uitslag van begin dit jaar.”

“Ze had havo/vwo advies en ze is geplaatst op de school van haar eerste voorkeur. Ze heeft de Cito toets echter uitstekend gemaakt, namelijk op vwo niveau, dus we hebben dinsdag nog een gesprek met school.”

“Als ouder, moeder van mijn dochter, ben ook aan een studie begonnen; de opleiding HBO-verpleegkundige.

Omdat mijn dochter zo goed vooruit gaat in haar ontwikkeling door haar extra lessen bij Karin Bijles Centrum, besloot ik om ook hulp te vragen toen ik vast liep.
Ik liep vast met mijn verslagen en vooral het grammaticale gedeelte. Ik twijfelde om aan Karin te vragen of ze ook aan ouders les geeft. Omdat ik als ouder dacht dat je het moet weten en kunnen.
Nee, ook ouders weten en kunnen niet alles.
Om hulp vragen is het beste om beter te worden in jezelf maar ook voor je eigen ontwikkeling.
Met hulp van Peter werd ik geholpen met mijn verslagen.

Ook ouders kunnen van/bij Karin Bijles Centrum leren.

Ouders: maak hier indien nodig ook gebruik van!
Het geeft rust voor jezelf, je gezin, en ook bouw je aan je eigen toekomst door te blijven leren.”

“Sinds groep 7 heeft onze dochter Sophie wekelijks een uur bijles gehad in jullie prachtige pand, inde Bataviastraat. We zijn heel blij dat we Sophie bij jullie op bijles hebben gedaan.
Met jullie hulp heeft ze vertrouwen gekregen en heeft ze veel bijgeleerd.
Wat wij dachten dat in haar mars zit, blijkt er ook echt in te zitten en daar waren we zoekende naar.
Ze is gegroeid qua kennis maar ook als persoon en daar hebben jullie een belangrijke rol in gespeeld.
Hartelijk dank daarvoor!”

“Mijn ervaring bij Karin Bijles Centrum is dat ik heel blij ben met de beslissing die ik heb genomen!
Eerst was het een twijfel geval, omdat er veel bijles centrum’s zijn op internet en ik ook nog moet weten of het goed wordt uitgelegd etc. Maar het is goed uitgepakt en mijn dochter heeft heel goed gescoord door de bijlessen!
In de lessen wordt uiteraard goed uitgelegd en ook huiswerk gegeven. Ook worden er toetsen gedaan zodat de bijlesjuf kan zien waar het kind het moeilijk heeft en daar wordt dan aandacht aan besteed. Het advies van de school was Havo, maar door deze bijles heeft ze met de cito Atheneum mogen halen!
We zijn Karin Bijles Centrum heel dankbaar voor de waardevolle lessen, ga vooral door met bijles geven!”

” I. is voor rekenen en begrijpend lezen van D-tjes naar C’s (voor rekenen bijna een b) gegaan!! Wauw!!! Super goed!!

Wij zijn heel trots en superblij met jou als bijles juf!”

“Afgelopen zomervakantie zocht ik een zomerschool voor mijn dochter N. Ik was op internet aan het zoeken en kwam “Zomerschool Voor Jou” tegen. Ik vond het een leuk idee spelen en leren tegelijk. Daarna heb ik een gesprek gehad voor eventueel bijles omdat N. naar groep 7 ging en het een heel belangrijke schooljaar was.
N. had een beetje moeite met rekenen en begrijpend lezen en extra hulp kon ze zeker gebruiken.

Vanaf dag 1 ging het al helemaal goed. De juf voelt zo vertrouwd en N. gaat er met plezier naartoe.
Ik sta helemaal versteld van de uitslagen van haar cito.

Haar advies is havo. Zo’n mooi rapport.
Haar juf op school is zo trots op haar. En uiteraard ik ook smile

“Een supermooi rapport. Zijn werkhouding is goed, concentratie is goed; kortom een mooi rapport. Hij heeft nu een vmbo-T/havo advies. Eindelijk waren zijn  cito uitslagen ook super goed.
Daarom wil ik jullie heel erg bedanken.
Dank jullie wel voor jullie geloof in B. Dat is ook echt wat hij nodig had. Niet alleen de juiste ondersteuning, maar ook het geloof in hem dat hij het kan.
Hij is gemotiveerd en heeft er zin in.

Na zo’n succeservaring weet hij nu dat inspanning beloond wordt.”

“In midden groep 7 hebben wij ontdekt dat onze dochter eigenlijk heel veel moeite met rekenen en taal heeft, terwijl haar niveau in groep 6 vwo was. Zij is een slim, gezond en een heel vrolijk meisje. Hoe is het gebeurt en waarom heeft de school niet meteen gesignaleerd dat er iets mis gaat?

Haar vriendin was al een tijd bij Karin Bijles Centrum en was heel tevreden. Wij hadden meteen een afspraak gemaakt en mijn dochter begon met lessen. In 1,5 jaar periode met alleen maar 1 uur per week en huiswerk, is het advies van mijn dochter van vmbo-T naar havo/vwo gegaan.

Zij gaat volgende schooljaar naar de middelbare school en is er helemaal klaar voor!”

“Gisteravond vertelde Isabel spontaan dat alle kinderen met een hoop vakken(spaans etc.) al zo goed waren, maar dat zij een voorsprong had met het vak Nederlands. De doelstelling vooraf was het wegnemen van de onzekerheid en opbouwen van vertrouwen. Dat lijkt mij gelukt, bedankt daarvoor. De bijles heeft goed gewerkt.”

“Ik wil mijn complimenten geven voor de lessen die jullie Amber tot nu toe hebben gegeven. Amber heeft zichtbaar vorderingen gemaakt. Natuurlijk heeft ze zelf ook hard gewerkt en heeft ze door de lessen de kans gehad te laten zien dat ze het kan. De wijze van les geven door jullie en de uitleg van de lessen hebben daar zeker ook aan bijgedragen.

Haar zelfvertrouwen is ook vooruit gegaan. Super…waarvoor mijn dank!”

“De lessen tot op heden die mijn kinderen hebben gevolgd bij het team van Karin Bijles Centrum hebben positief bijgedragen.
De jongens krijgen goed les en de stof wordt goed uitgediept. De kinderen vinden het zeer fijn om les te krijgen van het team.
Ik ervaar hen als zeer vriendelijk, rustig kalm en professioneel.”
“Karin heeft onze zoon geweldig geholpen. Ze wist precies de juiste toon aan te slaan, waardoor zijn zelfvertrouwen enorm is toegenomen.
Ze heeft hem gemotiveerd en geïnspireerd. Karin is goed thuis in de methodes die op school gebruikt worden. Vorig jaar waren zijn cito scores heel erg laag (E), nu heeft hij alleen maar A’s.
Wij en onze zoon zijn ontzettend blij met de hulp die Karin hem heeft geboden.”
“Wij komen niet uit Amsterdam en omgeving.
Na veel zoekwerk kwamen wij terecht bij Karin Bijles Centrum.
Wij hebben voor Karin Bijles Centrum gekozen, omdat zij ook op zaterdag en zondag cursus gaf.
Ons is de begeleiding aan de kinderen heel goed bevallen. Daarom hebben wij besloten om ook de volgende cursussen bij Karin Bijles Centrum te laten volgen; ondanks dat wij één uur heen en één uur terug moeten reizen, de kosten daar gelaten.
Komende zomer zullen wij weer gebruik gaan maken van de cursussen en lessen bij Karin Bijles Centrum.
De voornaamste redenen zijn:
  • Ze denken met ons mee
  • Zijn behulpzaam
  • Zorgen voor rust, de kinderen voelen zich op hun gemak
  • Goede uitleg
En zo zijn er nog meer punten te noemen waarom wij voor Karin Bijles Centrum zullen blijven kiezen.”
“Als ik onze zoon vraag wat hij goed en fijn vindt aan Karin zegt hij: ze legt rustig, duidelijk en geduldig uit (en als het nodig is meerdere keren), ze is aardig.
Wat mij opvalt is dat Karin het kind bekijkt zoals het is en het kind positief bekrachtigt. Dus naast duidelijke 1 op 1 uitleg, is haar benadering erg belangrijk gebleken. Je bent niet “snel afgeleid” maar je hebt “vele dingen die je leuk vindt”.
Hij kreeg best een flinke portie huiswerk maar deed dit eigenlijk altijd zonder morren of protest. En bij het huiswerk dat hij af en toe van school kreeg, was dat heel anders. Ik ben ervan overtuigd dat hij voor Karin wel wilde ‘werken’.”
“Karin heeft onze dochter enorm geholpen bij het verhogen van haar niveau.
Dankzij Karin is ze naar een vwo-advies gestegen. Ze is een vakkundige maar ook vrolijke professional. Ze weet steeds de juiste toon te treffen. Ze is ondersteunend en stimulerend waar nodig. Goed op de hoogte van methodes zoals ze bij de diverse basisscholen worden gehanteerd. Ze weet daarbij aan te sluiten of er een keuze uit te maken.”

“Onze zoon kon een extra steuntje gebruiken met begrijpend lezen in groep 5. Bij Karin Bijles Centrum heeft men hem geholpen met begrijpend lezen, maar ook met het lezen van klokken en rekenen. Wij hebben zijn resultaten zien verbeteren en hij heeft meer zelfvertrouwen gekregen.

Karin Bijles Centrum heeft ons ook goed geholpen met het structuur aan brengen voor oefenen/huiswerk maken, wat onze zoon zeker helpt.”

“Lang was spelling en taal voor onze zoon een lastig punt. Op enig moment had hij zelfs een onvoldoende op zijn rapport terwijl hij voor andere vakken een ruim voldoende. Ergens ging er daar iets niet goed.
Na een plezierige intake heeft Karin vastgesteld waar het ‘probleem’ zat en een plan van aanpak voorgesteld.
Hij gaat nu ongeveer een jaar wekelijks met plezier(!) naar Zohar en maakt ook zonder mokken zijn huiswerkopdrachten. En met veel resultaat: bij zijn laatste cito toetsen (gr 7) heeft hij taal zelfs beter dan rekenen gemaakt en verbetert hij zijn oudere broer met ’t kofschip.
Ook ik beveel Karin Bijles Centrum zeker aan.”

“Onze zoon heeft 540 gehaald op zijn eindtoets, hij zal naar havo/vwo gaan. Zijn advies wordt dus naar boven aangepast! Hartelijke bedankt voor jullie hulp en tot volgend schooljaar.”

“Karin en haar team geven bijles op een zeer efficiënte wijze.
Je merkt, als ouder, dat het kind vooruit gaat en zelfvertrouwen krijgt. In ons geval heette het “automatisering”: het proces dat kinderen moeten kennen, zodra ze van de lagere school gaan.
Maar het wordt allerminst automatisch gegeven!
Met veel geduld en liefde loopt het kind de achterstand in, maar er zijn talloze andere situatie’s waarin het Karin Bijles Centrum uw kind kan bijstaan.
Hulde!”
“Graag willen wij jullie nogmaals bedanken voor de goede zorg aan onze dochter.
In het voorjaar van 2012 ben ik voor het eerst met mijn dochter geweest, na lange tijd zoeken naar wat nu nodig zou zijn. Het ging al een tijdje niet goed met rekenen, maar waar het aan lag was voor ons onduidelijk. Ook op school kwamen we niet verder. Totdat ik zelf ben gaan zoeken en bij jullie terecht kwam.
Vanaf de eerste keer was mijn dochter al helemaal op haar gemak. Het was voor haar dan ook geen straf om iedere week bijles te krijgen. Al na een paar lessen zagen we resultaat.
Door de rust en goede zorg en de methode heeft zij heel veel geleerd. Het leuke is dat zij jullie methode ook echt toepast in de praktijk! Ze is hierdoor veel zelfverzekerder.
Deze periode was dan ook echt nodig!
Nogmaals bedankt!
Groetjes, N.M.”

“De aanpak van de leraar en de methode (GAAF) gericht op wat mijn dochter nodig had om te verbeteren, waren een succes. Mijn dochter is tevreden en ervan overtuigd dat haar bijles heeft geholpen om het gewenste niveau te bereiken.”

“Beste medewerkers van Karin Bijles Centrum,
Allereerst de beste wensen voor jullie allemaal.
Op jullie vraag of we nog extra bijles willen inplannen voor onze dochter is het antwoord voorlopig nee. Ze heeft enorm veel gehad aan de afgelopen lessen en we zullen zeker in de toekomst als dat nodig mocht zijn weer bij jullie aankloppen. Ik heb van mijn dochter begrepen dat ze ook bij jullie terecht kan als ze op de middelbare school zit. Dat is een hele geruststelling.
We willen jullie wel bedanken voor de liefdevolle manier van lesgeven, onze dochter heeft het absoluut als zeer prettig ervaren en vond het allerminst een opgave om naar de bijles toe te gaan.
Ze ging altijd met plezier naar Karin Bijles Centrum toe.”
“Het spellingniveau van mijn dochter ging hard naar beneden, via via kwamen we bij Karin Bijles Centrum terecht en dat is de juiste keus geweest. Ze is erg begaan met kinderen en mijn dochter voelde zich gelijk op haar gemak. Van een c-score, naar een a score in groep 8.
Een cito score van, jawel, 550!! En dat mede dankzij Karin.
Karin bedankt, ik zou haar Centrum aan iedereen aanbevelen.
E.S.”

“Beste Mariella,
Nogmaals hartelijk dank voor alle lessen afgelopen jaar!
I. is zo goed vooruitgegaan en daar heb jij zeker een groot aandeel in gehad!”

“Onze dochter had een voor ons allemaal zeer tegenvallende cito score (533) in groep 8 behaald. Omdat ze een zeer vroege leerling was en omdat de cito score dus ook niet overeenkwam met het schooladvies (havo) hadden we met de school afgesproken dat ze groep 8 over mocht doen. Via via zijn we met Karin van Karin Bijles Centrum in contact gekomen. Karin heeft op een gedegen wijze achterstanden bij onze dochter weggewerkt (in eerste instantie op spelling en ook op rekenvaardigheid).
Het resultaat is dat ze met sprongen vooruit is gegaan en dit afgerond heeft met een cito van 542. Voor de school was het gezien haar progressie in groep 8 zelfs aanleiding om het advies te verhogen naar havo/vwo.”
“Onze dochter had de entreetoets niet goed gemaakt. Voor de CAP toets (intelligentietest) had zij echter een prima score, dus wij wisten dat er meer in zat. Ze bleek een flinke achterstand in de leerstof te hebben, die wij snel wilden aanpakken. Er was niet veel tijd meer tot aan de eindcito, dus in de zomervakantie is zij al begonnen met bijles bij Karin Bijles Centrum.
In redelijk korte tijd kreeg zij niet alleen meer plezier in leren, maar werden de resultaten ook beter. Karin heeft een geduldige, onbevooroordeelde en positieve houding naar kinderen toe. Onze dochter heeft hierdoor vertrouwen gekregen en ze heeft een veel betere Cito score behaald.
Wij zijn Karin heel dankbaar! Ik zou zeggen: ‘wacht niet te lang, ga naar Karin Bijles Centrum’!”

“Zoals veel kinderen, had mijn dochter niet veel vertrouwen in haar spellingvaardigheden en kon haar school dit maar niet oppakken. Zij zakte van een A naar een C/D. Een paar maanden voor de Cito zijn we naar de bijlessen van Karin Bijles Centrum gegaan. Ik had haar al in 2008 gezien op Marktplaats, maar de school zou toen gaan ” helpen”. Mijn dochter vond Karin’s lessen heel fijn, duidelijk, opbouwend en het gaf haar zelfvertrouwen. Cito score 542 (vwo) en goed resultaat voor spelling. Karin heeft haar weer plezier gegeven in spellen en heeft haar zeer goed begeleid. En wat ook belangrijk is, is dat Karin rustig, aardig en geduldig blijft, ook al moet ze het 100 keer uitleggen. Kortom zo’n bijlesjuf wil iedereen wel!”

“G. heeft de Cito’s heel goed gemaakt, hij had voor twee onderdelen (spelling en rekenen) een A en voor de overige een B.
Hij heeft inmiddels zijn definitieve advies gekregen en hij gaat HAVO doen. Hij is heel blij. Extra citotraining is goed geweest!”

“Door het programma GAAF heeft mijn zoon zijn motivatie en vertrouwen teruggekregen en is hij helemaal klaar voor de middelbare school!”

“Onze dochter is 11 jaar en zit in groep 7. Ze komt nu precies een jaar bij Karin Bijles Centrum. Daarvoor zijn we bij verschillende bijles instituten geweest maar met weinig of geen resultaat. We besloten om nog 1 keer het bij Karin te proberen. Nou dat was een schot in de roos.
Na een tijdje zagen we positieve resultaten op alle vakken. Onze dochter heeft door hulp van Karin haar leerachterstanden ingelopen van 11 maanden naar 5 maanden, Cito lezen van 17 maanden leerachterstanden naar 4 maanden en ga zo door.
Het belangrijkste is dat het zelfvertrouwen van onze dochter is gegroeid. En nog geen één keer is Lina met tegenzin naar Karin gegaan waar ze vroeger mopperde om naar bijles te gaan.”

“Vier jaar geleden kregen wij van de basisschool te horen dat onze kinderen achterliepen op de andere kinderen uit de klas en een havo/vwo advies er niet in zat. De kinderen zaten stil in de klas en als er iets werd gevraagd staken zij hun vinger niet op. Wij wonen in Zuid-Holland en zijn eerst in Zuid-Holland op zoek gegaan naar een bijlescentrum dat op zaterdag- en zondagen bijlessen gaf.

In Zuid-Holland was er niets te vinden en zo kwamen wij bij Karin Bijles Centrum in Amsterdam terecht. Wij zijn er nu heel erg blij mee dat wij toen voor Karin Bijles Centrum hebben gekozen. Het was iedere keer een uur rijden naar Karin Bijles Centrum maar wij hadden het voor over. Karin hield hier zoveel mogelijk rekening mee bij het inplannen van de tijden.

Sindsdien ging het steeds beter op de basisschool en de kinderen waren op den duur de beste leerlingen van de klas.
De kinderen waren mondige kinderen geworden en wisten op alles een antwoord te geven. De basisschool was verbaasd dat de kinderen in een korte periode het heel goed deden en de reactie was dat een havo/vwo er zeker in zat.
Door de extra trainingen; niet alleen rekenen en taal maar ook NIO- en Drempeltest training, Centrale eindtoets training, Communicatiecursus voor kinderen, Hoe maak ik een goed werkstuk cursus, etc. heeft ertoe bijgedragen dat de kinderen nu een vwo advies hebben gekregen.
Met Karin hebben wij nu afgesproken dat de kinderen in de zomervakantie bijlessen gaan volgen ter voorbereiding op het vwo.
Wij zijn Karin en haar crew, met name Thom, van harte dankbaar voor hun inzet.”

“Via internet ben ik bij Karin Bijles Centrum terecht gekomen. Na een prettig intakegesprek en de werkomgeving te hebben bekeken hadden mijn zoon en ik het volledige vertrouwen dat hij daar op zijn plek zat. Als moeder was ik blij dat Tone-Lill zijn juf werd; zo konden wij beide met mijn zoon praten, dat het belangrijk was dat je foutloos Nederlands spreekt en schrijft. Ook konden we dan met zijn drieën praten over wat er allemaal gezegd werd op school door zijn juffen of door mij en hoe u er tegen aankeek als juf. Waardoor eindelijk een knop om ging bij mijn zoon. En hij er weer volledig voor ging en het leren weer leuk begon te vinden.
Door de 1 op 1 les met u kreeg hij eindelijk de aandacht die hij gemist had op zijn basisschool. Hij werd weer gezien. Ik zag hem weer positief opbloeien.
De resultaten en zijn werkhouding liegen er niet om!
Zijn meester gaf op zijn eindrapport aan dat hij heel sterk is teruggekomen, boven zijn verwachtingen in. En zijn werkhouding was enorm vooruit gegaan.
Op zijn entreetoets heeft hij ook een percentiel van 95% gescoord. Hij had op elk onderdeel dik boven de havo gescoord.
Belangrijker nog is, dat mijn zoon ook zag wat het resultaat is als je je ergens 100% voor inzet.
Nu in groep 8 ziet zijn nieuwe juf met verbazing dat hij heel snel klaar is met alle onderdelen (vaak binnen een kwartier voor een les waarvoor je 1 uur krijgt). Hij wordt daardoor vaak even gecontroleerd of hij het wel goed heeft gemaakt. Wat hij gelukkig ook doet. Verder geeft ze ook aan dat hij heel gemotiveerd is en dat hij naast rekenen en taal ook op andere vakken gemiddeld een 9,5 scoort.
Dit is wat mijn zoon over de bijlessen zei: Dat hij bruikbare tips kreeg zoals ‘zoek de woorden welke je niet begrijpt op in een woordenboek’, dat de juf erg behulpzaam is, lief en geduldig en haar tijd neemt.
Het huiswerk wordt altijd nagekeken, waardoor hij het gevoel had dat hij echt zijn best moest doen, want hij werd tenslotte overhoord. En anders moest hij gaan uitleggen waarom hij zijn werk niet had gedaan en hij wist hoe daarover gedacht werd:-). Dat de juf nooit haar stem verheft, waardoor er een vertrouwensband ontstond. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en als iets nog niet duidelijk was werd het zonder problemen nog een keer uitgelegd. Hij kon alles vragen over de stoffen die aan bod kwamen. Hij vond het fijn dat hij privéles kreeg en hij vond het leuk om mij over zijn nieuwe woordenschat te overhoren om te kijken of ik wist wat het betekende.
Ik wil Tone Lill bij deze hartelijk bedanken voor alle tijd en aandacht die ze in mijn zoon heeft gestoken.
Het heeft hem weer het zelfvertrouwen gegeven wat hij nodig had.
Met vriendelijke groeten,”
S. Z.

“Enkele maanden geleden zijn we door The School IJburg attent gemaakt op Karin Bijles Centrum, omdat het bij mijn dochter niet klikte daar.
Mijn dochter van 8 heeft veel problemen met rekenen gehad. Als ouders was het een frustratie, omdat we met veel druk haar probeerde te helpen.
Mijn dochter werd ongelukkig; ze had geen zin in school, ze huilde veel om de gekste dingen, ze blokkeerde al heel snel als ze al het woord rekenen of huiswerk hoorde. Voor ons als ouders bracht dit veel spanning met zich mee in de relatie.
Karin Bijles Centrum werd onze redding, maar vooral die van onze dochter. Karin heeft in het eerste gesprek al haar vertrouwen gekregen.
Mijn dochter werd weer vrolijker; ze kreeg weer zin om naar school te gaan, ze huilt niet meer maar vraagt om hulp als ze iets niet begrijpt, we hebben beter contact met haar, ze maakt nu spontaan zelf haar huiswerk, haar schoolprestaties en houding zijn super veranderd (meer positief).

Aan dit geheel heeft ook de communicatie cursus, die ze gedaan heeft bij Karin Bijles Centrum, heel erg bijgedragen. Ze maakt nu zelf haar verslagen (op powerpoint!). Ze is communicatief veel sterker geworden in het zichzelf uiten, maar ook in het correct weergeven wat ze bedoelt.

Wij zijn Karin Bijles Centrum ontzettend dankbaar. Ze hebben ons kind gered en helpen ons kind weer te werken/bouwen aan haar toekomst.

Hartelijk dank!”

“Onze dochter had vanaf dat ze in de middenbouw in groep 4 zat een achterstand op gebouwd. Waarbij haar leraar ons garandeerde dat we ons niet druk moesten maken. Toen ze in de onderbouw in groep 2 zat maakte ze rekensommen van kinderen die in groep 3 zaten. In groep 3 behaalde ze allemaal C’s. En in groep 4 ging het van een C naar een D. Daarna in groep 5 weer naar een C. Toen hadden we besloten om begin groep 6 bijles voor haar te nemen.
Een kennis vertelde ons over Karin Bijles Centrum en we kwamen daar terecht. Sindsdien gaat het zoveel beter met onze dochter en is ze van een lage C naar een hoge B voor rekenen gegaan.
Eind groep 7 hebben ze haar op school nu zelfs een voorlopig havo advies gegeven met de vooruitblik op vwo, omdat ze denken dat er veel meer in haar zit. Daar zijn wij het ook mee eens.
Hiervoor willen wij onze dochter’s bijlesdocenten van Karin Bijles Centrum erg bedanken. De leraren hebben het zelfvertrouwen bij onze dochter weer opgebouwd, waardoor ze nu goede scores behaald!”

[av_textblock fold_type=” fold_height=” fold_more=’Lees meer’ fold_less=’Lees minder’ fold_text_style=” fold_btn_align=” textblock_styling_align=” textblock_styling=” textblock_styling_gap=” textblock_styling_mobile=” size=” av-desktop-font-size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” fold_overlay_color=” fold_text_color=” fold_btn_color=’theme-color’ fold_btn_bg_color=” fold_btn_font_color=” size-btn-text=” av-desktop-font-size-btn-text=” av-medium-font-size-btn-text=” av-small-font-size-btn-text=” av-mini-font-size-btn-text=” fold_timer=” z_index_fold=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide