“Nadat onze zoon, met een uitzonderlijk goed rapport, toch slechts een voorlopig advies van vmbo-T kreeg eind groep 7, dit vanwege 1 slechte CITO score voor begrijpend lezen en zijn werkhouding, zij we op internet naar bijles gaan zoeken.
Hierbij kwamen we bij Karin Bijles Centrum terecht. Door gerichte bijles op het begrijpend lezen en het oefenen van Cito’s heeft hij nu een 543 = havo/vwo gehaald.
Karin heeft onze zoon weer op het juiste spoor gezet en hij is nu super gemotiveerd geworden om er uit te halen wat er echt in zit.”

“Onze dochter is 11 jaar en zit in groep 7. Ze komt nu precies een jaar bij Karin Bijles Centrum. Daarvoor zijn we bij verschillende bijles instituten geweest maar met weinig of geen resultaat. We besloten om nog 1 keer het bij Karin te proberen. Nou dat was een schot in de roos.
Na een tijdje zagen we positieve resultaten op alle vakken. Onze dochter heeft door hulp van Karin haar leerachterstanden ingelopen van 11 maanden naar 5 maanden, Cito lezen van 17 maanden leerachterstanden naar 4 maanden en ga zo door.
Het belangrijkste is dat het zelfvertrouwen van onze dochter is gegroeid. En nog geen één keer is Lina met tegenzin naar Karin gegaan waar ze vroeger mopperde om naar bijles te gaan.”

“Het voorlopig advies van mijn zoon was niet wat we verwacht hadden (vmbo-K).
Met extra aandacht en huiswerk zouden we er aan gaan werken maar helaas, er zat geen vooruitgang in (hij had er geen zin en geloof meer in).
Via Marktplaats zijn wij bij Karin Bijles Centrum terechtgekomen en dankzij Karin is mijn zoon in ZEER korte tijd (vanaf vlak voor de kerstvakantie) toch tot vmbo-T op zijn eind cito gekomen!!
Wij hebben te laat hulp ingeroepen anders had mijn zoon waarschijnlijk nog hoger gescoord, maar wij zijn hier al ontzettend blij mee.
Opmerkelijk is de rust en het begrip wat Karin zelf uitstraalt. Mijn zoon heeft A.D.H.D en op het tijdstip dat hij naar Karin toeging waren zijn medicijnen al uitgewerkt, maar hij zat een uur lang rustig op zijn stoel bij Karin en als hij thuiskwam ging hij onmiddellijk aan de slag met zijn huiswerk (hij nam dus ook daadwerkelijk alles op) en vond het nog leuk ook!
Naast Karin haar ervaring en deskundigheid heeft ze een bijna magische uitwerking kan ik wel zeggen.
Karin ontzettend bedankt, ik zou haar aan iedereen aanbevelen.”
“Onze zoon had als voorlopig advies vmbo-T en er werd gezegd dat hij meer kon, wij waren daar ook van overtuigd. Via via zijn we toen bij Karin Verheijen van Karin Bijles Centrum terecht gekomen en echt waar, in een half jaar tijd heeft zij hem zoveel zekerheid gegeven, en geholpen met zijn spelling, dat hij nu 3 niveau’s hoger zit met deCito,n.l.541!!!
Wij gaan nog door met Karin, dit is zo goed geweest voor Akaash, als het kon zette ik hier wel 10 opgestoken duimen neer.
Karin ontzettend bedankt!
Ik beveel dit iedereen die ook enigszins denkt dat zijn/haar kind beter kan,of met een blokkade zit, van harte aan!”
“Mijn dochter scoorde vorig jaar in groep 7 vmbo K wellicht T, daar waren wij van geschrokken terwijl onze dochter wel meer kan….
Bleek dat ze een achterstand had met rekenen en spelling.
Wij zijn meteen gaan kijken wat we konden doen via marktplaats en haar referenties, zijn wij bij Karin Bijles Centrum terecht gekomen.
Door de rustige uitleg en tijd die Karin besteed aan de kinderen heeft mijn dochter een enorm inzicht en zelfzekerheid gekregen, haar CITO score was 536 (havo).
Wij zijn je ontzettend dankbaar Karin. Ons zoontje zit in groep 3 en die gaat zeker bij Karin Bijles Centrum lessen volgen ook al ga je verhuizen!!!!”
“Karin van Karin Bijles Centrum is een bijzonder vriendelijke, kundige en geduldige lerares. Omdat onze zoon wat ruggensteun kon gebruiken voor de Cito toets (en ook nog daarna) hebben wij de hulp van Karin ingeroepen. Zijn basisschooladvies was vmbo-T/havo en mede dankzij de lessen van Karin werd de Cito-uitslag een havo/vwo-score. Karin neemt alle aandacht en tijd voor je kind en weet snel in kaart te brengen waar ‘de problemen’ in zitten om die vervolgens structureel aan te pakken. Heel erg bedankt Karin. En we zullen je zeker in onze omgeving aanbevelen!”
“Vanaf groep 6 ging mijn dochter achteruit met rekenen; het leek erop dat ze de basis kwijt was en daardoor verder achter kwam te lopen. Door een relatief korte periode bij Karin Bijles Centrum, heeft ze weer plezier in rekenen gekregen en een flinke vooruitgang geboekt.”
“Onze dochter was zeer teleurgesteld na de uitslag van haar entreetoets (571) en haar bijbehorende schooladvies havo/vwo. Zelf dacht ze dat ze op ruim vwo niveau zat. Met name in rekenen had ze echter een flinke achterstand. In september is ze begonnen met het volgen van bijlessen bij Karin Bijles Centrum. De duidelijke uitleg en het bijbehorende huiswerk zorgden ervoor dat ze met sprongen vooruitging. Haar cito-uitslag was uiteindelijk 547, waarbij ze de minste fouten heeft gemaakt in het onderdeel rekenen. Ook onze zoon in groep 6 volgt inmiddels bijlessen bij Karin Bijles Centrum. Dit leverde ook bij hem grote vooruitgang in zijn rapport op. Uiteraard zijn we hier erg bij mee en we bevelen Karin Bijles Centrum dan ook bij iedereen aan!”
“Een half jaar geleden is mijn zoon begonnen met bijles bij Karin Bijles Centrum. De reden daarvan was dat het net niet allemaal duidelijk genoeg was. De uitslag van de entreetoets was net Havo, terwijl onze zoon meer in zijn mars heeft. Door de rustige, individuele en duidelijke uitleg van Karin is hij met sprongen vooruit gegaan. Door zijn verbeterde werkhouding werd het schooladvies bijgesteld naar havo/vwo. Groot was de beloning toen hij de cito-uitslag kreeg, namelijk 545 punten (VWO). De bijles heeft onze zoon goed gedaan en zelfvertrouwen gegeven. Grote dank daarvoor en hij zal zeker bij je terugkeren als er dingen niet duidelijk zijn.”
“Ruim één jaar geleden kregen wij tijdens een rapportbespreking over onze zoon, die toen in groep 7 zat, dat wanneer hij gelijk zou blijven presteren, het schooladvies voor voortgezet onderwijs uit zou gaan naar  vmbo-K.
Natuurlijk zijn wij als ouders bewust van het feit, dat iedereen vindt dat hun kind veel beter kan. Wij hebben dit niet willen forceren, maar zagen wel dat de enorm grote klas waarin ons kind zat weinig extra persoonlijke aandacht voorhanden was.
De leerkracht vond extra aandacht niet nodig, echter wij zijn zelf op zoek gegaan naar een type begeleiding, die het beste uit onze zoon kon halen. Deze begeleiding hebben wij gevonden bij Karin van Karin Bijles Centrum. Haar inzicht, in combinatie met haar professionaliteit heeft onze zoon, slimmer, zelfstandiger en zelfverzekerder gemaakt. Inmiddels streeft hij naar Havo kansklas en reken, maar dat wanneer hij die kans krijgt hij samen met Karin die kans zal benutten.
Karin, wij zijn jou ontzettend dankbaar en kunnen het iedereen die bereid is te investeren in de toekomst van zijn kind, aanbevelen.”
“Karin heeft onze dochter enorm geholpen bij het verhogen van haar niveau. Dankzij Karin en haar Bijles Centrum is onze dochter naar een vwo-advies gestegen. Ze is een vakkundige, maar ook vrolijke professional. Ze weet steeds de juiste toon te treffen. Ze is ondersteunend en stimulerend waar nodig. Goed op de hoogte van methodes zoals ze bij de diverse basisscholen worden gehanteerd. Ze weet daarbij aan te sluiten of er een keuze uit te maken.”
“Na een teleurstellende entreetoets (waaruit bleek dat onze zoon een behoorlijke rekenachterstand had), hebben wij hem bijlessen laten volgen bij Karin Verheijen van Karin Bijles Centrum. Begin groep 8 had hij nog een twijfelachtig vmbo-T advies. Door de rustige en goede uitleg van Karin heeft hij nu een cito score van 540 (havo) gehaald. Hij heeft niet alleen goed gescoord, maar ook heeft hij plezier in rekenen gekregen.”
“Onze dochter ging in groep 6 al iets achteruit op school, toen er in groep 7 diverse leerkrachten kwamen ging het verder achteruit. Dit bleek heel duidelijk uit de magere score op de entreetoets. Niet alleen ons kind, maar de hele klas bleek een achterstand te hebben. Toen zijn wij bijles gaan zoeken. Het is toch de toekomst van je kind en je weet echt wel of je kind beter kan. Uit de reviews bleek dat iedereen heel blij waren met de bijles bij Karin Bijles Centrum. En jawel ….wij ook… alles in een jaar bijgespijkerd en nu op de cito een score van 540 havo! Echt een succes.!!!!!!!!!!!!!!!”
“Mijn zoon (groep 7) komt sinds begin dit schooljaar bij Karin Bijles Centrum. Hij krijgt les van Charlot. In eerste instantie kwam hij voor rekenen waar hij achterstand mee had, maar halverwege hebben ze ook spelling en begrijpend lezen opgepakt. Het geduld waarmee de dingen worden uitgelegd hebben er niet alleen voor gezorgd dat hij qua stof goed vooruit is gegaan, maar heeft ook zijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven!’
“Nadat ik mijn dochter noodgedwongen in groep 7 van school heb moeten wisselen, had ze helaas een behoorlijke achterstand al opgelopen. Vanaf het eerste moment dat ik Karin en haar geweldige team ontmoette, klikte het! Mijn dochter gaat met plezier naar haar bijles en vooral haar zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ze gaat met sprongen vooruit op school! Karin, Thom en het hele team. Dank jullie wel voor alle hulp, de persoonlijke aandacht en de fijne sfeer! Ik kan het iedereen aanbevelen bij Karin Bijles Centrum te komen, er wordt met zoveel warmte en liefde gewerkt en zet het team zich in! Ik ben heel dankbaar dat mijn dochter weer in zichzelf gelooft!!”
“Juf Helene van Karin Bijles Centrum heeft mijn dochter het vertrouwen gegeven wat ze even kwijt was door de overstap naar een nieuwe lesmethode. Met rust, aandacht en vooral geduld had mijn dochter snel het gevoel dat ze alles kon zeggen en raakte ze haar angst kwijt om foutjes te maken. Met een geweldig resultaat!”
“In het begin voelde bijles voor Bo aan als straf. Ze schaamde zich en dacht dat iedereen dacht dat zij dom was!
Na haar uitgelegd te hebben (nogmaals) dat haar achterstand niet was omdat ze dom was, maar vanwege de pittige klas waarin zij zit. Waar veel aandacht gaat naar negatieve situaties, hierdoor begreep zij het en is haar werkhouding veranderde.
Nu ervaart ze het als voordeel en durft ze dingen te vragen die op een rustige manier aan haar uitgelegd worden. Ze gaat langzaamaan steeds beter op school en dingen blijven beter hangen!
Ik als ouder ervaar de communicatie en openheid van zaken als prettig. Ook de flexibiliteit i.v.m. mijn werk qua uren! Hoewel de werkdruk in het begin hoog was, neemt Bo nu zelfs uit school werk mee naar huis wat ze niet af heeft!”
“Simon behoorde zeven jaar lang tot de besten van de klas. Totdat hij een paar toetsen begrijpend lezen verknalde en een vmbo-advies kreeg. Dankzij de gerichte ondersteuning van Karin Bijles heeft hij nu een havo/vwo-advies gekregen. Een advies aan ouders van kinderen die in hetzelfde schuitje zitten. Dus blijf vertrouwen houden in je kind, ook al zeggen de juffen dat hij of zij iets niet kan.
Bij Karin Bijles Centrum haalt men eruit, wat erin zit.”
“Mijn zoon zit vanaf de zomervakantie periode bij Karin Bijles Centrum. Vanaf groep 6 heeft hij al een leerachterstand op verschillende gebieden. We hebben hiervoor de hulp ingezet van een ander bijlescentrum, dit heeft helaas geen resultaten opgeleverd. Integendeel mijn zoon ging met tegenzin naar bijles en na zijn bijles uurtjes kreeg ik een teleurgesteld/gefrustreerd kind terug. Na een teleurstellende entreetoets zijn we (na het lezen van de recensies) bij Karin Bijles Centrum terecht gekomen. Vanaf het eerste moment klikte het tussen Peter en mijn zoon, door de positieve aandacht en duidelijke uitleg gaat hij nu met veel plezier naar bijles en school. Zijn zelfvertrouwen is weer terug en niet te vergeten; hij heeft weer plezier in het leren!
Zijn schoolresultaten zijn in een korte periode sterk verbeterd. Ik ben achteraf ontzettend blij dat ik toch de keuze heb gemaakt om via Karin Bijles Centrum hulp in te schakelen, ik raad het dan ook echt iedereen aan!!!
Bedankt Peter, voor datgene wat je nu al met Amir hebt bereikt!!!”
“Mijn zoon zit in groep 8. Hij krijgt op woensdag en en zaterdag bijles, vaak taal en rekenen. Op vrijdag gaat hij naar huiswerkbegeleiding. Mijn zoon heeft een achterstand in begrijpend lezen. Hij gaat er met plezier naartoe.
Ze hebben zoveel gedulden leggen het ook heel goed uit. Mijn zoon krijgt daardoor meer zelfvertrouwen! Zelfs op school merken ze dat hij goed vooruit gaat en dat het steeds beter met hem gaat.
Oo, wat ben ik blij!
Ik raad jullie aan om je kinderen bij Karin Bijles Centrum aan te melden. Je krijgt er geen spijt van!!
Had ik hem maar veel eerder aangemeld!
Ik ben het team heel erg dankbaar voor alles, o.a. het geduld, de warmte en het luisterend oor.”

“Net tussen gesprek over Bo gehad! Haar werkhouding is sinds vorig jaar enorm verbeterd. Heb net de uitslagen van de cito gezien. Waar vorig jaar nog heel veel oranje en rood voorkwam zag ik nu alleen maar groen en blauw!!!!! Alleen voor automatiseren had ze een rood. Dit betekend dat als zij zo doorgaat haar havo advies makkelijk naar een havo of vwo advies kan halen! Wij zijn al super trots met havo, maar als het haar lukt zichzelf te blijven ontwikkelen op deze manier ……. WAUW…. Dankzij jullie en mede daardoor haar harde werk!”

“Tomas is vorig jaar bij Karin Bijles Centrum begonnen. Er waren toen op school al allerlei behandelplannen klaargezet, want Tomas kon niet leren. Hij onthield niks en zou, als het zo bleef, een vmbo basis of kader advies krijgen. Ik realiseer me dat bijna iedere ouder een blinde vlek heeft ten aanzien van de leerprestaties van zijn eigen kind, maar zo laag….. dat vond ik wel erg moeilijk te geloven. Ik was (en ben nog steeds) van mening dat de school te kort schoot. Nu hadden we wel het geluk dat (omdat het zo slecht ging) Tomas de gelegenheid kreeg groep 6 nog een keer over te doen en nog wat meer kon groeien. Dit was dan ook het jaar dat Tomas bij Karin Bijles Centrum begon.
In dat jaar is Tomas met sprongen vooruit gegaan. Hij scoort nu voor alle onderdelen B niveau. Op school begrijpen ze er helemaal niks van en hoe dat nou toch mogelijk is? Individuele aandacht, geduld, herhaling en humor zijn denk ik de sleutelwoorden die bij de wekelijkse lessen van Zohar passen. Ook de structuur van dagelijks een paar oefeningen thuis doen heeft enorm geholpen. Waarom dit op school niet mogelijk is blijft mij een raadsel maar ik ben hoe dan ook heel erg blij met de bijlessen.
Wij gaan er dan ook mee door totdat Tomas een eerlijk advies heeft gekregen dat past bij wat hij echt kan.
Op naar een nieuw jaar!”
“Zoek je bijles voor je kind? Ik kan je Karin Bijles Centrum van harte aanbevelen. Mijn zoon is met sprongen vooruit gegaan!”

“Ervaring met Karin Bijles Centrum is zeer goed. Nasim heeft er altijd zin in en haalt er veel voordeel uit. De resultaten op school zijn beter geworden.”

“Onze dochter had in groep 7 wat achterstand in bepaalde onderdelen. Haar score op entree-toets was vmbo-T en dat was ook haar voorlopige advies. We hadden besloten om begin van groep 8 bijles voor haar te nemen. We kwamen Karin Bijles Centrum via Marktplaats tegen.
Na een paar maanden had ze een Cito-toets waarbij haar score omhoog was gegaan en dat resulteerde in een havo-advies.
Onze dochter kreeg haar zelfvertrouwen terug, daarna zijn we verder gegaan met bijles en tijdens de eind-CITO was haar score verder omhoog gegaan en uiteindelijk had ze havo/vwo advies waarmee ze zich heeft ingeschreven op de middelbare school.
We zijn Karin erg dankbaar, zij heeft onze dochter vooruit geholpen.
Onze jongste dochter (groep 6) neemt nu ook bijles bij Karin Bijles Centrum.”
“Ik ben Marius, 14 jaar oud. Ik heb heel erg dyslexie en ik heb drie jaar bijles gehad van Karin. Ze heeft me ook geholpen met de Cito-toetsen en ik heb groep 8 over gedaan. De laatste keer in groep 8 heeft Karin me heel goed geholpen en heb ik de Cito goed gemaakt.
Nu ben ik verhuisd naar Amerika. Mijn vader is regisseur en gaat hier een film maken. Ik woon in Los Angeles en zit nu op een school speciaal voor dyslexie. Dat helpt me heel erg.
Ik moet wel een uniform aan, maar het valt best mee. Het is heel makkelijk om elke dag hetzelfde aan te trekken. De school is bijna helemaal buiten. Er zijn meerdere gebouwen met kleine klassen. Als ik uit school kom is het heel warm en ga ik zwemmen. Het is elke dag lekker weer en ik face time en game vaak met mijn vrienden in Nederland. het tijdverschil blijft toch lastig. Als het bij mij ochtend is het bij hun ’s avonds. Deze zomer komen twee van mijn vrienden hier heen, daar heb ik veel zin in.”
“Toen ik hier op bijles kwam was ik niet goed in rekenen en ik dacht dat ik het nooit zou kunnen. Maar ik had er wel zin in om het te leren.
Bij mijn eerste toets op school zag ik al een verschil. Namelijk van de 75 sommen had ik er maar 8 fout, maar dit was een normale toets, geen Cito.
Ik had altijd een C voor rekenen, maar nu had ik een A. Daar was ik heel blij mee!
Het ging veel beter op school. Daarna had ik weer 2 normale toetsen. In de eerste toets had ik 3 fouten van de 75 en de tweede maar 2 van de 75.
Mijn voorlopig advies was havo, maar sinds dat ik op bijles zit heb ik het advies havo/vwo gekregen en mijn juf zegt dat als ik zo door blijf gaan het vwo haalbaar is.
Daar ben ik heel blij mee en de bijlessen hebben me heel erg geholpen!”
“Ik zit al sinds groep 4 in een klas met 30 kinderen. Ieder kind uit mijn klas heeft zijn eigen leertempo, en iedereen vind het ene vak makkelijk en het andere moeilijk. Kinderen met moeite of problemen op school kregen op school bijles. En kinderen die ergens goed in waren gingen een keer per week naar een plusklas.
Ik viel in het midden en kreeg niet specifiek extra aandacht, terwijl ik een aantal vakken best lastig vond.
Daarom ben ik op bijles gegaan bij Karin bijles Centrum. Ik merkte na een paar weken al verschil.
Veel vakken behandelden we en ik ging snel vooruit. Dat kwam door Karin. Ze legde alles heel goed uit. De vakken zinsontleding en werkwoordspelling snapte ik helemaal niet. Nu kan ik dat ook heel goed.
Uiteindelijk had ik mede door Karin een geweldige cito score van 548. Ook met oefenen voor de cito en de entreetoets kan ze namelijk heel goed helpen!”
“Wij hebben vorig jaar september kennis gemaakt met Karin Bijles Centrum. Men heeft aandacht voor het kind en geeft het zelfvertrouwen.
Binnen drie maanden was het resultaat al verbluffend goed. (1,5 punt omhoog op de cito score voor rekenen). We horen thuis regelmatig dat juf Karin “de liefste juf is”.
De hoeveelheid huiswerk was aanvankelijk, maar ook daar heeft Karin op positieve wijze een draai aan gegeven heeft, zodat ons kind het overzicht kan houden.
Het kind staat centraal en daarom raad ik het centrum aan bij vrienden en kennissen. Zelfs school heeft interesse getoond.
Dank Karin.”

“Onze dochter Lieke ging altijd redelijk goed met rekenen. Toen zij in groep 7 een andere juf kreeg en de breuken en percentages moeilijker werden, viel ze behoorlijk terug. Dit gold ook voor de grammatica stof. De school had te weinig middelen om de lacunes bij mijn dochter op te sporen en aan te vullen. Ook voor ouders is dit ondoenlijk, omdat niet duidelijk is wat goed gaat en wat ondersteuning behoeft.

Gedurende groep 8 heeft zij extra lessen gekregen bij Karin Bijles Centrum, vooral rekenen, maar ook taal. De voor haar moeilijke onderdelen werden in haar eigen tempo behandeld, waardoor ze het begon te snappen en goede resultaten boekte. Dit gaf haar veel zelfvertrouwen en zij behoort nu tot één van de beste rekenaars van haar klas. Waar ze de rest van haar leven plezier van heeft. Wij willen de docent bedanken voor haar inzet en geduld.”

“Hallo,
Ik ben Zora Szanto.
En ik zit/zat hier op bijles, en ga voor een paar maanden stoppen.
Ik ga een klein verslagje schrijven over hoe ik het hier vind/vond.
Nou ik begon hier in groep 5 voor rekenbijles en toen had ik een D voor rekenen. Ik ben er tot nu toe (groep 7) mee door gegaan, en nu heb ik een A voor rekenen en vwo als voorlopig advies.
Ik kwam hier aan voor de eerste keer en ik was best wel zenuwachtig, ik werd ontvangen alsof ik hier elke week langs kwam. De mensen die hier werken zijn super aardig en totaal niet streng!!
Ik heb hier echt een vooruitgang gemaakt! En ze proberen echt het beste uit je (of uw kind) te halen, en dat hebben ze zeker gedaan bij mij en veel anderen!
Ik kan het u zeker aanraden!!”

“Juf Karin, met plezier denken we terug aan alle lessen die Mike heeft gekregen van juf Rosalinde. Deze juf heeft mijn zoon Mike op een professionele, geduldige manier de basis voor taal heel goed bijgebracht.
Door de lessen van uw juf Rosalinde van Karin Bijles Centrum, gaat mijn kind met vol vertrouwen de middelbare school tegemoet.
Juf Karin, u ook bedankt dat u ons toen hebt ingeschreven bij Karin Bijles Centrum en ons deze lieve juf hebt toegewezen.

Dank u wel, dankzij uw bijles centrum, heeft mijn zoon Mike de taal achterstand ingehaald en is de basis voor taal uiteindelijk goed ontwikkeld.

Bedankt voor al uw hulp.”

“Ik vind het een super goede bijles. Jullie helpen mij met dingen die voor mij nog niet echt duidelijk zijn. En dat doen jullie heel goed! Ik snap namelijk nu veel meer dingen beter! Ik ben ook heel erg gestegen en mijn advies is ook hoger geworden.

Ik ben jullie heel erg dankbaar.”

“We zijn heel erg tevreden met de bijlessen van Zohar. Mijn zoon is in 3 maanden enorm vooruit gegaan, zijn motivatie om er op school het beste van te maken is er eindelijk en zijn Cito resultaten schoten bijna boven de grafieken uit, zo goed.  We gaan nog een half jaar door om structurele verbetering vast te houden.”

“Voor onze dochter is Karin’s bijles centrum heel waardevol geweest. Er wordt hoge kwaliteit bijles gegeven die echt helpt.”

“Als je merkt dat je kind achter loopt en onzeker is over zijn/haar kunnen, kan Karin Bijles Centrum goede begeleiding op maat bieden waarbij door goede inschatting van niveau de hiaten worden aangevuld en je kind vooral weer vertrouwen krijgt in zijn eigen capaciteiten en goede resultaten behaald.”

“De docente die mijn oudste kind heeft begeleid, heeft door haar kundigheid en betrokkenheid het beste uit haar gehaald. De uiteindelijke resultaten waren dan ook voor iedereen, inclusief mijn dochter, boven verwachting. Het is hard werken, maar dat is met alle mooie dingen. Maar ik kan Karin Bijles Centrum van harte aanbevelen, we zijn ze eeuwig dankbaar.”

“Bij Karin Bijles Centrum wordt gewoon ouderwets les gegeven. Duidelijk, helder en constructief werken aan wat iemand nodig heeft. Onze dochter liep achter door een wisseling van school, en heeft nu een havo/vwo advies gekregen. Voornamelijk als gevolg van de bijles.”

“lieve Rolf bedankt voor de super leuke en interessante lessen. Ik heb veel van jouw geleerd. Ik ga je heel erg missen. Ik had altijd plezier. Ik zou bijles nooit zo leuk vinden als jij er niet bent. Heel erg bedankt voor alles ik ga je heel erg missen.”

”Ik vond de cursus heel leuk om te doen. Als je iets niet begreep kreeg je goede uitleg en ik vond de samenwerking met Peter ook leuk. Ik heb zelf veel geleerd over de cursus en ik heb ook dingen geleerd waar van ik iets helemaal niet wist dat het zo moest. Ook vond ik het fijn als je iets niet helemaal goed snapte dat we het dan even gingen oefenen tot dat ik het wel snapte. Ik vond zelf dat het soms beetje lang stil zitten was, maar dat  vond ik niet erg. Ik zou het wel vaker willen doen denk ik, maar dan wel natuurlijk een andere cursus, want dan leer je meer alleen de tijd mag van mij wel wat korter. Dankjewel Voor de Cursus peter.”

“We hebben aan hele goede ervaringen met Karin Bijles centrum. Peter van de Kuit heeft Berend ondersteund vanaf de middenbouw tot de middelbare school. De lessen en aandacht hebben Berend norm geholpen, hierdoor kan een flinke achterstand worden ingehaald . Ook is gewerkt aan sociale waardigheden om je uit te massa te komen en het woord te nemen. We hebben steeds alle stappen goed besproken en overlegd wat voor Berend goed is gelukt. Volgend school jaar gaat Berend naar het gymnasium. Hij leert thuis heel veel. Ik hoop dat we alle aangeleerde waardigheden kunnen vasthouden. Het was erg fijn om altijd een luisterend oor te hebben en rustig door te pakken. Heel veel dank voor alles.”

“Ik ben in groep 4 naar Karin Bijles Centrum gegaan. Ik werd goed geholpen en voelde me snel thuis. Ik ben altijd met veel plezier naar Karin Bijles Centrum gegaan. Ik heb veel geleerd tijdens het leren en er werden ook grappen gemaakt. Ik vind het heel fijn dat het één op één leren is. Als ik iets niet begreep legde Peter alles goed uit. Je kunt ook zien dat mijn cijfers omhoog zijn gegaan. Als ik achteruit ging met een vak hielp meester Peter. Ik ga met een mooi advies en met veel zelfvertrouwen naar de middelbare school.”

“Ik ben Saza en ik zit hier al een lange tijd op bijles en ik vind het hier heel leuk en ook leerzaam. Ik heb veel juffen en meesters gehad en ze leggen me heel veel uit en daarom ben ik erg gegroeid.”

“De gedegen aanpak van Peter van Karin Bijles centrum en de ontspannen, geduldige houding heeft ervoor gezorgd dat onze dochter meer inzicht, focus en zelfvertrouwen heeft ontwikkeld bij het rekenen. Peter kijkt namelijk ook naar factoren die wat meer onder de oppervlakte liggen die van invloed kunnen zijn op het resultaat. Af en toe even kunnen sparren over de voortgang en eventuele obstakels was ook bijzonder prettig. We kunnen Peter en het centrum van harte aanbevelen!”

“Als je kind deze help nodig heeft. Niet twijfelen. Het is echt waard.”

“L. was van een D naar een A gegaan; hij was de beste van de klas.
De lessen sloten precies aan bij de toetsen en het resultaat was meteen zichtbaar.
We zijn erg tevreden!”

“Onze dochter had moeite met rekenen tot midden groep 6. Daarna heeft ze dankzij bijles sprongen gemaakt. Haar bijlesdocente leert haar ook om meer zelfvertrouwen te hebben bij het maken van ‘moeilijke’ sommen. Heel waardevol.”

“Goede, persoonlijke aanpak met duidelijk resultaat. Ik raad iedereen deze bijles aan.”

“We zijn enorm tevreden over de manier waarop Karin Bijles onze zoon Max geholpen heeft. Met als eindresultaat dat onze zoon meer zelfvertrouwen kreeg en ook een hoger schooladvies!
Vanaf het begin was het contact met Karin al erg fijn toen we het kennismakingsgesprek hadden en we het gevoel kregen dat ze de behoeftes van onze zoon goed doorhad. Ze heeft er ook voor gezorgd dat hij gematcht werd met een juf die bij hem paste. Juf Henny bleek een goede match te zijn met onze zoon qua leerstijl, en hij keek er dan ook altijd uit om met haar te leren. Hij kwam altijd enorm blij en vol energie uit de bijles. Al snel zagen we dat onze zoon veel meer zelfvertrouwen kreeg en de sommen steeds beter deed. Henny gaf hem bijles op Rekenen, Studievaardigheden en Spelling, met als eindresultaat dat zijn CITO resultaten verbeterden en hij een hoger schooladvies kreeg.
Zowel Henny als Karin waren goed bereikbaar en namen altijd de tijd om gericht advies te geven. We kregen dus het gevoel dat ook wij als ouders goed ‘begeleid’ werden in het proces.
Al met al zouden we Karin Bijles zeker aanbevelen!”

“De zelfvertrouwen van onze zoon is met sprongen toegenomen door hulp van Karin en Helene. Hij ging altijd met plezier naar bijles. Dit na een periode van ruim 2 jaar onderwijsverdriet in een drukke, chaotische klas, op een school in opbouwfase, waar de docent eind groep 7 is ontslagen wegens pedagogische en didactisch tekortschieten en veelvuldige afwezigheid. Thomas wilde niet meer naar school en had inmiddels een behoorlijke leerachterstand opgebouwd. We besloten extra hulp te zoeken, in de vorm van bijles. Op aanraden van een klasgenoot kwamen we bij Karin Bijles Centrum terecht. Karin en docente Helene compenseerde ruimschoots het tekort aan pedagogisch en didactische vaardigheden die de ontslagen leerkracht op school ontbeerde. In enkele weken kreeg Thomas dankzij hen weer vertrouwen in zichzelf, plezier in het leren en vielen er kwartjes op het gebied van spelling, rekenen en studievaardigheden. Thomas vraagt zich af waarom bepaalde regels niet eerder zijn uitgelegd.
Of hij het nu pas begrijpt dan wel nu pas aangeboden krijgt, het is een genot om hem te zien opbloeien. Ook de communicatie met ouders was naar wens. Karin toont zich flexibel en speelt vlot in op veranderende omstandigheden, waarbij ze zich betrokken toont. Een ideale docent die je eigenlijk het liefste voor de klas van je kind ziet. In afwachting van de Cito toetsuitslag kunnen we nu al stellen dat Karin Bijles Centrum de moeite van de investering dubbel en dwars waard is. Een aanrader voor iedereen met behoefte aan bijspijkering op een rustige en heldere wijze in een veilige sfeer.”
“Na 2 jaar onderwijsverdriet (drukke klas, weinig structuur, school in opbouwfase, ontbreken zorgplan etc) was er van het zelfvertrouwen van onze dochter Sam niet veel meer over.
Sam kreeg huilbuien en wilde niet meer naar school. In groep 5 had ze een pittige leerachterstand opgebouwd. We besloten buiten school hulp te zoeken, in de vorm van bijles. De bijlesjuf die we vonden (Karin Verheijen van Karin Bijles Centrum), bleek een gouden toevalstreffer. Pedagogisch en didactisch zeer getalenteerd, met een ruim remediërend repertoire, een uitgesproken visie (aansluiten bij de beginsituatie, van daaruit in stapjes verder, sterken van het zelfvertrouwen, respect voor de eigenheid van het kind) en een liefdevolle benadering, kreeg Karin het in enkele weken voor elkaar dat Sam weer vertrouwen kreeg in zichzelf en lol in het leren.
We zagen Sam per week opbloeien. Eindelijk iemand die haar echt hielp. Fijn vond Sam het bij deze lieve juf, die haar leerde zelf oplossingen te vinden. Ook de communicatie met ons ouders verliep erg prettig. Karin speelt makkelijk in op veranderende omstandigheden, toont zich erg betrokken. Stiekem dachten we: hadden we maar zo’n juf voor de klas, een juf met zoveel kwaliteit in huis!
Intussen gaat het heel goed met Sam, ze heeft grote sprongen gemaakt met rekenen en taal en gaat weer graag naar school.”
“Hij kan het wel, maar laat het niet zien – klinkt bekend?
Onze zoon zat in groep 6 en kreeg een rapport mee waar we hem niet in herkenden. Over de hele linie van rekenen, taal, matige cijfers en matige CITO-scores van tussen toetsen. De reactie van school op het rapport: “hij kan het wel maar laat het niet zien.”
We besloten om zelf hulp in te roepen. We kwamen op Marktplaats een annonce tegen van juf Karin Verheijen. Met mooie reviews. Omdat we terughoudend zijn via internet, hebben we eerst contact opgenomen met 1 van de schrijvers van een review. Er kwam direct een mail terug met het verhaal erachter en een dikke pluim voor deze juf Karin. Nu durfden we.
Vanaf het begin ging onze zoon op dinsdag van 4 tot 5 naar juf Karin toe. Het hele uur werd gebruikt. Een tafeltje, twee stoelen, focus. Geduldig werden de onduidelijkheden boven tafel gebracht en uitgelegd. Er kwam elke week flink huiswerk mee, waar onze zoon dan wel twee uur mee bezig was. In korte tijd waren de achterstanden weggewerkt.
Weet je hoe fijn het is als je kind werkwoordspelling kan dromen en een kei is in ontleden? Dat hebben juf Karin en juf Zohar hem geleerd. Door elke week weer een stapel huiswerk 1 op 1 door te nemen, door te oefenen en nog eens te oefenen.
De CITO-toetsen op school gingen weer goed. Het gaf onze zoon veel zelfvertrouwen.
In groep 7 heeft hij ook een keer meegedaan met een Entreetoets die juf Karin afnam op een zaterdag. Op de school van onze zoon was de Entreetoets opeens afgeschaft. Dat was jammer, het blijft een goede indicator of alles op schema zit. De aandachtspunten die voor onze zoon uit deze Entreetoets bij juf Karin volgden, werden direct de week erop in het volgende uurtje bijles even aangepakt.
Na anderhalf jaar wekelijks 1 uur bijles, heeft onze zoon een VWO advies en een CITO-eindscore van 549 gekregen.
De bijles bij juf Karin en juf Zohar heeft AB-SO-LUUT het verschil gemaakt.
Dames, grote complimenten en heel veel dank!”
“Mijn dochter heeft al een paar jaar de droom om op het IVKO te komen, kunstzinnig als ze is. Haar lagere school periode heeft ze veel last gehad van het moeite hebben met taal. Gelukkig was haar advies van school hoog genoeg om op het IVKO te komen.
Toen moest ze de Cito maken en helaas was haar score niet hoog genoeg. Zij, ik en mijn vrouw ook, waren hier heel verdrietig om en ze zag haar droom in duigen vallen. Mijn dochter moest een NIO-test doen om te kijken of ze alsnog zou kunnen worden toegelaten op het IVKO. Helaas scoort mijn dochter bij examens niet zo hoog vanwege zenuwen en dergelijke. Gelukkig was ik bekend met de resultaten van Karin Bijles Centrum. Bij Karin Bijles Centrum heeft mijn dochter een stoomcursus gehad van Guido hoe zij een NIO-test moest maken. Zij kreeg er gedurende de bijles al veel meer vertrouwen in.
Toen kwam de dag dat ze hem moest maken en ze heeft hem dankzij Karin Bijles Centrum met glans gedaan. Zelfs hoger dan haar advies. Vandaag de dag zit ze op het IVKO en zie ik elke dag haar genieten van het naar school gaan. Glinsterende ogen!
Dit was zeker niet gebeurd als ze niet bij jullie deze bijles had gedaan. Ik dank jullie uit de grond van mijn hart dat jullie dit voor elkaar hebben gekregen.”
Fred Helsloot.
“Het heeft mij enorm geholpen en daarom ben ik aangenomen op het IVKO. Ik voelde mij tijdens het maken van de NIO-test heel erg zeker. Hartstikke bedankt.”

“Onze ervaring met Karin Bijles Centrum
Het is al weer vier jaar geleden dat wij op de deur klopte van Karin Bijles Centrum. Via Via zijn wij bij het centrum terecht gekomen. Onze dochter zat toen in groep 4 van de basisschool. De CITO midden toetsen waren net afgenomen en de uitkomsten van met name rekenen en begrijpend lezen bleven achter. Tijdens de methode toetsen liet onze dochter zien dat ze de stof beheerst, maar dit kwam niet terug in de CITO toetsen.
Bij het bijles centrum is onze dochter goed ontvangen en er was gelijk wel sprake van contactgroei tussen haar en meester Peter. Meester Peter wist onze dochter op haar gemak te stellen en haar zelfvertrouwen, dat een deuk had opgelopen, begon weer te groeien.
In de les is niet alleen aandacht voor de zaken waar zij moeite mee heeft, maar ook voor het door ontwikkelen van de vaardigheden die zij al beheerst en het opdoen van nieuwe vaardigheden. Hierdoor groeide haar zelfvertrouwen en ik kreeg dit ook van de leerkrachten op school te horen. Dit resulteerde ook in een groei in de uitkomsten van de CITO toetsen.
Peter en Karin van het Bijles Centrum staan altijd open om met je mee te denken en op zoek te gaan naar oplossingen. Ik heb het als zeer prettig ervaren om me door hen te laten adviseren als het gaat om school gerelateerde zaken. Zij hebben veel kennis in huis!
Inmiddels zit onze dochter in groep 8 en heeft zij een bij haar passend eind advies gekregen.
Wij kijken met veel plezier en waardering terug naar de afgelopen vier jaar bij Karin Bijles Centrum.
Onze jongste dochter krijgt inmiddels ook bijles bij Karin Bijles Centrum.
Een zeer tevreden ouder.”

“Karin en haar team hebben bijna 2 jaar lang mijn 2 kinderen voornamelijk in het Nederlands (spelling, grammatica, begrijpend lezen) begeleid. Ik wou dat mijn kinderen wiskunde bijles kregen van Karin en de materialen die zij aanbood. Deze materialen kon ik van de school (Rekensprint) huren en hierdoor kreeg ik elke week extra school materiaal, dus allebei hielden we bij hoe de ontwikkeling van mijn kinderen ging. Ik zal Karin en haar team voor altijd dankbaar zijn.
Ze hielp mijn kinderen academisch te verbeteren, maar bovenal versterkten ze hun zelfvertrouwen en zelfrespect. Mijn kinderen weten nu hoe ze hun schoolwerk moeten aanpakken en hoe ze de juiste vragen moeten stellen, als ze het niet begrijpen. Eén van mijn kinderen was al voorbereid voor het volgende schooljaar voordat hij aan bijles begon. Karin heeft een aantal maanden aandacht besteed aan de houding en gedrag van mijn kinderen. Gelukkig is hij nu een kind dat vrienden maakt en examens leuk vindt. Er werd gedacht dat mijn andere kind dyslexie had. Hoewel spelling nooit haar sterkste rol zal spelen, zit ze op schema met haar klasgenoten.
Karin was flexibel in het geven van onderwijs en docenten, naarmate mijn kinderen zich ontwikkelden. Ze werkte ook samen met de school om het beste uit hen te halen. Uiteindelijk haal je uit de lessen wat je erin stopt. De docenten doen hun best, maar ik zou alle ouders aanraden om betrokken te blijven.
Het team luistert naar jou en je kind en haalt het meeste uit de lessen.”

Ik wil je heel erg bedanken voor de ondersteuning die je Peter hebt gegeven! In het bijzonder dit jaar. Je hulp heeft ervoor gezorgd dat hij het advies heeft gekregen dat hij graag wilde, maar belangrijker nog, het heeft hem zo veel zelfvertrouwen gegeven.
Hele fijne vakantie en zie je in september weer!