“Mijn zoon heeft bijles gehad van Henny. Ze is echt super goed en lief (streng als het nodig was ) voor hem geweest. De ADHD was voor haar geen enkel probleem en dat gaf mijn zoon een enorme boost in zijn zelfvertrouwen. Rekenen en taal zijn nu op groep 8 niveau! En hij kan, dankzij Karin Bijlescentrum, een frisse start maken op het middelbare onderwijs.”

“Ik ben heel goed geworden met begrijpend lezen en met woordenschat. Ik had het gezellig gehad en ik had een leuke meester. Wat ik ook leuk vond was het huiswerk. Waar ik ook beter in ben geworden is klok kijken. Ik ben op bijles gekomen doordat ik eerst op de zomerschool zat dit was erg leuk.”

“Karin heeft onze zoon op meerdere fronten echt geholpen.
Geduld, structuur en duidelijkheid in de bijlessen hebben hun vruchten afgeworpen in rapport en cito-toetsen.
We kijken met vertrouwen uit naar de entreetoets en Ik beveel Karin Bijles Centrum van harte aan!”

“Sinds ons kind bijles krijgt is hij met sprongen vooruit gegaan op school. Bijles vindt hij heel leuk, hij is nu zelfverzekerder en heel erg blij dat hij betere cijfers krijgt op school met zelfs een havo/vwo advies.”

“Ik kwam hier om nog wat geholpen te worden, ik vond dat het aan het begin ook erg goed en ik vond ook erg goed dat je zelf mocht kiezen voor welk je vak geworden wou worden.Ik vond het ook fijn dat je privé les kreeg, want dan heb je de volle aandacht van de docent. Ook een plus punt was dat je nog oude cito’s kreeg om extra te oefenen. Iets wat misschien beter zou kunnen was dat je in een apart lokaal of kamertje zat, hierdoor kon ik me beter concentreren. Dit bijles centrum heeft mij in ieder geval goed geholpen, want ik had als voorlopig advies Havo/Vwo en nu ik mijn cito’s heb gemaakt is mijn definitief advies Vwo!! Dus ik vind het echt een aanrader.”

“Ik begon toen ik in groep 7 zat, rond de kerstvakantie met bijles. Zelf zag ik toen het verschil niet. Ik was een Vmbo/Havo kind. Ik had niet echt een band met me docent op bijles. Zelf had ik wel een heel aardige meester op school waar ik heel blij mee was. Hij gaf mij zelf veel motivatie. Rond eind groep 7 kreeg ik mijn advies dat was uiteindelijk Vmbo-t/Havo, Ik was daar wel blij mee, want dat was een stap voor Havo. Ik kreeg in mijn nieuwe jaar een andere docent daar was mijn band veel beter mee. Ik zat in groep 8 dus kreeg ik ook een andere meester (ik meer meesters dan juffen gehad) daar was ik ook blij mee. De bijlessen die ik kreeg kwamen beter bij mij over. Dat zag ik ook aan mijn cito. Ik was van gemiddeld een C leerling naar en A leerling geworden. Mijn advies is van Vmbo-t/havo naar een Havo/Vwo advies gegaan. Zelf zag ik dat niet aankomen, ik ben heel erg blij mee. Maar mijn bijlessen hebben mij ook heel erg geholpen. Nu wil ik graag Vwo advies halen, want ik denk dat het mij gaat lukken.”

“In groep 6 had ik een achterstand op school, waarbij ik een vmbo-K had gekregen. Mijn ouders hadden me toen geadviseerd om naar bijles te gaan, wat ik als kind niet wilde. Ik ben met veel moeite toch naar bijles gegaan. Wel 2 uur achter elkaar, dat vond ik natuurlijk veel te lang. Mijn vader wou zelfs dat ik drie uur ging.
Karin zag toen gelijk wat er mis was. Eerst deed ik alleen rekenen bij haar en zat ook bij een andere bijlesmeester voor taal. Later was ik bij die meester weggegaan en ook taal bij Karin gaan doen, omdat het met rekenen zo goed ging bij haar. Ze heeft mijn knop omgedraaid en mij laten zien dat leren leuk kan zijn.
Nu ga ik graag naar Karin. Het is er ook altijd gezellig, soms wel heel warm, maar dat moet je haar dan vertellen, want ze weet dat ze het behoorlijk warm op kan stoken. We praten altijd eerst gezellig en dan gaan we natuurlijk hard aan het werk.
Ik weet dit, omdat ik elke week gezellig naar Karin Bijles Centrum ga.
Aldus Jimmy Hopman van vmbo-K naar havo-kansklas door Karin.”
“Nadat onze zoon, met een uitzonderlijk goed rapport, toch slechts een voorlopig advies van vmbo-T kreeg eind groep 7, dit vanwege 1 slechte CITO score voor begrijpend lezen en zijn werkhouding, zij we op internet naar bijles gaan zoeken.
Hierbij kwamen we bij Karin Bijles Centrum terecht. Door gerichte bijles op het begrijpend lezen en het oefenen van Cito’s heeft hij nu een 543 = havo/vwo gehaald.
Karin heeft onze zoon weer op het juiste spoor gezet en hij is nu super gemotiveerd geworden om er uit te halen wat er echt in zit.”

“We zijn enorm tevreden over de manier waarop Karin Bijles onze zoon Max geholpen heeft. Met als eindresultaat dat onze zoon meer zelfvertrouwen kreeg en ook een hoger schooladvies!
Vanaf het begin was het contact met Karin al erg fijn toen we het kennismakingsgesprek hadden en we het gevoel kregen dat ze de behoeftes van onze zoon goed doorhad. Ze heeft er ook voor gezorgd dat hij gematcht werd met een juf die bij hem paste. Juf Henny bleek een goede match te zijn met onze zoon qua leerstijl, en hij keek er dan ook altijd uit om met haar te leren. Hij kwam altijd enorm blij en vol energie uit de bijles. Al snel zagen we dat onze zoon veel meer zelfvertrouwen kreeg en de sommen steeds beter deed. Henny gaf hem bijles op Rekenen, Studievaardigheden en Spelling, met als eindresultaat dat zijn CITO resultaten verbeterden en hij een hoger schooladvies kreeg.
Zowel Henny als Karin waren goed bereikbaar en namen altijd de tijd om gericht advies te geven. We kregen dus het gevoel dat ook wij als ouders goed ‘begeleid’ werden in het proces.
Al met al zouden we Karin Bijles zeker aanbevelen!”

“We zochten voor onze zoon bijles, omdat waar we zaten niet voldeed aan onze wensen. We kwamen uiteindelijk terecht bij Karin Bijles Centrum. Hier voelde we ons thuis….Hier wordt gekeken naar wat het kind nodig heeft. Wat betreft mijn zoon, zijn er flink wat stappen terug gezet, maar vanuit die basis hebben ze ervoor gezorgd dat hij zijn plezier in leren terug kreeg en hebben hem verder opgebouwd. Tussentijds hebben we geëvalueerd en heb ik goeie adviezen gehad, waarmee ik mijn zoon weer verder kon helpen. Wat dit bijlescentrum bijzonder maakt is de aandacht voor het individu. Mijn zoon heeft zijn doel bereikt en wij zijn hier ongelooflijk blij mee.”

“Onze zoons hebben allebei enkele maanden bijles gehad bij Karin Bijles Centrum in Amsterdam. Ze zijn begeleid door Zohar en Iris. We hebben de begeleiding als zeer prettig en professioneel ervaren. Onze oudste zoon had tools nodig bij het leren; Zohar heeft met hem ontdekt waar hij vastliep en wat hem zou kunnen helpen. Hier heeft hij meteen werk van gemaakt en dat was terug te zien in de resultaten.
Onze jongste zoon kreeg begeleiding bij het inplannen van huiswerk en efficiënt werken. Toen in zijn begeleiding de max werd bereikt, werd eerlijk aan ons meegedeeld dat er niet veel meer voor hem nodig was. Dat konden we erg waarderen.
We hadden voor onze oudste zoon graag willen continueren, maar ivm wijzigingen in onze agenda konden we het niet meer organiseren naar de andere kant van de stad te reizen. Want het was de reistijd meer dan waard.”

“Vorig jaar zijn wij gestart met de extra lessen bij jullie in “Rekenen en Taal”. Sindsdien hebben wij vaker over de school contact gehad en waarbij jullie extra hulp hebben aangeboden. De bijlessen hebben hun vruchten afgeworpen. In de klas gaat het steeds beter en de vorderingen zijn er. Eén van de kinderen heeft nu het advies vwo gekregen.”

“Onze dochter had vanaf dat ze in de middenbouw in groep 4 zat een achterstand op gebouwd. Waarbij haar leraar ons garandeerde dat we ons niet druk moesten maken. Toen ze in de onderbouw in groep 2 zat maakte ze rekensommen van kinderen die in groep 3 zaten. In groep 3 behaalde ze allemaal C’s. En in groep 4 ging het van een C naar een D. Daarna in groep 5 weer naar een C. Toen hadden we besloten om begin groep 6 bijles voor haar te nemen.
Een kennis vertelde ons over Karin Bijles Centrum en we kwamen daar terecht. Sindsdien gaat het zoveel beter met onze dochter en is ze van een lage C naar een hoge B voor rekenen gegaan.
Eind groep 7 hebben ze haar op school nu zelfs een voorlopig havo advies gegeven met de vooruitblik op vwo, omdat ze denken dat er veel meer in haar zit. Daar zijn wij het ook mee eens.
Hiervoor willen wij onze dochter’s bijlesdocenten van Karin Bijles Centrum erg bedanken. De leraren hebben het zelfvertrouwen bij onze dochter weer opgebouwd, waardoor ze nu goede scores behaald!”

“Enkele maanden geleden zijn we door The School IJburg attent gemaakt op Karin Bijles Centrum, omdat het bij mijn dochter niet klikte daar.
Mijn dochter van 8 heeft veel problemen met rekenen gehad. Als ouders was het een frustratie, omdat we met veel druk haar probeerde te helpen.
Mijn dochter werd ongelukkig; ze had geen zin in school, ze huilde veel om de gekste dingen, ze blokkeerde al heel snel als ze al het woord rekenen of huiswerk hoorde. Voor ons als ouders bracht dit veel spanning met zich mee in de relatie.
Karin Bijles Centrum werd onze redding, maar vooral die van onze dochter. Karin heeft in het eerste gesprek al haar vertrouwen gekregen.
Mijn dochter werd weer vrolijker; ze kreeg weer zin om naar school te gaan, ze huilt niet meer maar vraagt om hulp als ze iets niet begrijpt, we hebben beter contact met haar, ze maakt nu spontaan zelf haar huiswerk, haar schoolprestaties en houding zijn super veranderd (meer positief).

Aan dit geheel heeft ook de communicatie cursus, die ze gedaan heeft bij Karin Bijles Centrum, heel erg bijgedragen. Ze maakt nu zelf haar verslagen (op powerpoint!). Ze is communicatief veel sterker geworden in het zichzelf uiten, maar ook in het correct weergeven wat ze bedoelt.

Wij zijn Karin Bijles Centrum ontzettend dankbaar. Ze hebben ons kind gered en helpen ons kind weer te werken/bouwen aan haar toekomst.

Hartelijk dank!”

“Via internet ben ik bij Karin Bijles Centrum terecht gekomen. Na een prettig intakegesprek en de werkomgeving te hebben bekeken hadden mijn zoon en ik het volledige vertrouwen dat hij daar op zijn plek zat. Als moeder was ik blij dat Tone-Lill zijn juf werd; zo konden wij beide met mijn zoon praten, dat het belangrijk was dat je foutloos Nederlands spreekt en schrijft. Ook konden we dan met zijn drieën praten over wat er allemaal gezegd werd op school door zijn juffen of door mij en hoe u er tegen aankeek als juf. Waardoor eindelijk een knop om ging bij mijn zoon. En hij er weer volledig voor ging en het leren weer leuk begon te vinden.
Door de 1 op 1 les met u kreeg hij eindelijk de aandacht die hij gemist had op zijn basisschool. Hij werd weer gezien. Ik zag hem weer positief opbloeien.
De resultaten en zijn werkhouding liegen er niet om!
Zijn meester gaf op zijn eindrapport aan dat hij heel sterk is teruggekomen, boven zijn verwachtingen in. En zijn werkhouding was enorm vooruit gegaan.
Op zijn entreetoets heeft hij ook een percentiel van 95% gescoord. Hij had op elk onderdeel dik boven de havo gescoord.
Belangrijker nog is, dat mijn zoon ook zag wat het resultaat is als je je ergens 100% voor inzet.
Nu in groep 8 ziet zijn nieuwe juf met verbazing dat hij heel snel klaar is met alle onderdelen (vaak binnen een kwartier voor een les waarvoor je 1 uur krijgt). Hij wordt daardoor vaak even gecontroleerd of hij het wel goed heeft gemaakt. Wat hij gelukkig ook doet. Verder geeft ze ook aan dat hij heel gemotiveerd is en dat hij naast rekenen en taal ook op andere vakken gemiddeld een 9,5 scoort.
Dit is wat mijn zoon over de bijlessen zei: Dat hij bruikbare tips kreeg zoals ‘zoek de woorden welke je niet begrijpt op in een woordenboek’, dat de juf erg behulpzaam is, lief en geduldig en haar tijd neemt.
Het huiswerk wordt altijd nagekeken, waardoor hij het gevoel had dat hij echt zijn best moest doen, want hij werd tenslotte overhoord. En anders moest hij gaan uitleggen waarom hij zijn werk niet had gedaan en hij wist hoe daarover gedacht werd:-). Dat de juf nooit haar stem verheft, waardoor er een vertrouwensband ontstond. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en als iets nog niet duidelijk was werd het zonder problemen nog een keer uitgelegd. Hij kon alles vragen over de stoffen die aan bod kwamen. Hij vond het fijn dat hij privéles kreeg en hij vond het leuk om mij over zijn nieuwe woordenschat te overhoren om te kijken of ik wist wat het betekende.
Ik wil Tone Lill bij deze hartelijk bedanken voor alle tijd en aandacht die ze in mijn zoon heeft gestoken.
Het heeft hem weer het zelfvertrouwen gegeven wat hij nodig had.
Met vriendelijke groeten,”
S. Z.

“Wat was dit goed! Het is net als wanneer je geen adem krijgt en dan opeens weer kan ademen.”

“Wat was dit goed! Het is net als wanneer je geen adem krijgt en dan opeens weer kan ademen.”

“Wat zijn we blij met Safae.
Ik heb gisteren het voortgangsgesprek gehad met de juf van J.
Zij vertelde dat J. vooruitgegaan is. Zij ziet het nut van de bijles en het huiswerk wat ze ook krijgt om te oefenen.
Mijn lieve dochter J. krijgt ook meer zelfvertrouwen omdat ze ook steeds dingen snapt, dat vind ik heel belangrijk.
Alle complimenten voor Safae en het hele team van Karin Bijles Centrum.
Bedankt!

“Hierbij mijn laatste update over I.
Inmiddels zijn wij verder gekomen naar het gewenste resultaat. “Zien in de klas” heeft I. onderzocht. Conclusie: geen dyscalculie maar zwak werkgeheugen en wel leerbaar. Op advies van ‘Zien in de klas’ en haar behaalde resultaten bij Karin Bijles Centrum, is haar voormalige school advies van “Kader” toch naar Theoretische leerweg gekrikt! Ze zit nu op de TL-Havo eigen initiatief van VO om het maximale uit de leerling te halen. Zonet haar eerste VO rapport; helemaal naar mijn verwachting. Ze wilt later orthopedagoog of kinderpsycholoog worden! 🙂
Wellicht kan dat wel met een zwak werkgeheugen. Ik zie wel een duidelijk aangeboren empathie talent. Heel veel dank!! voor jullie betekenis voor mijn I.”

“Onze dochter had vanaf dat ze in de middenbouw in groep 4 zat een achterstand op gebouwd. Waarbij haar leraar ons garandeerde dat we ons niet druk moesten maken. Toen ze in de onderbouw in groep 2 zat maakte ze rekensommen van kinderen die in groep 3 zaten. In groep 3 behaalde ze allemaal C’s. En in groep 4 ging het van een C naar een D. Daarna in groep 5 weer naar een C. Toen hadden we besloten om begin groep 6 bijles voor haar te nemen.
Een kennis vertelde ons over Karin Bijles Centrum en we kwamen daar terecht. Sindsdien gaat het zoveel beter met onze dochter en is ze van een lage C naar een hoge B voor rekenen gegaan.
Eind groep 7 hebben ze haar op school nu zelfs een voorlopig havo advies gegeven met de vooruitblik op vwo, omdat ze denken dat er veel meer in haar zit. Daar zijn wij het ook mee eens.
Hiervoor willen wij onze dochter’s bijlesdocenten van Karin Bijles Centrum erg bedanken. De leraren hebben het zelfvertrouwen bij onze dochter weer opgebouwd, waardoor ze nu goede scores behaald!”

“Hierbij mijn laatste update over I.
Inmiddels zijn wij verder gekomen naar het gewenste resultaat. “Zien in de klas” heeft I. onderzocht. Conclusie: geen dyscalculie maar zwak werkgeheugen en wel leerbaar. Op advies van ‘Zien in de klas’ en haar behaalde resultaten bij Karin Bijles Centrum, is haar voormalige school advies van “Kader” toch naar Theoretische leerweg gekrikt! Ze zit nu op de TL-Havo eigen initiatief van VO om het maximale uit de leerling te halen. Zonet haar eerste VO rapport; helemaal naar mijn verwachting. Ze wilt later orthopedagoog of kinderpsycholoog worden! 🙂
Wellicht kan dat wel met een zwak werkgeheugen. Ik zie wel een duidelijk aangeboren empathie talent. Heel veel dank!! voor jullie betekenis voor mijn I.”

“Onze dochter had vanaf dat ze in de middenbouw in groep 4 zat een achterstand op gebouwd. Waarbij haar leraar ons garandeerde dat we ons niet druk moesten maken. Toen ze in de onderbouw in groep 2 zat maakte ze rekensommen van kinderen die in groep 3 zaten. In groep 3 behaalde ze allemaal C’s. En in groep 4 ging het van een C naar een D. Daarna in groep 5 weer naar een C. Toen hadden we besloten om begin groep 6 bijles voor haar te nemen.
Een kennis vertelde ons over Karin Bijles Centrum en we kwamen daar terecht. Sindsdien gaat het zoveel beter met onze dochter en is ze van een lage C naar een hoge B voor rekenen gegaan.
Eind groep 7 hebben ze haar op school nu zelfs een voorlopig havo advies gegeven met de vooruitblik op vwo, omdat ze denken dat er veel meer in haar zit. Daar zijn wij het ook mee eens.
Hiervoor willen wij onze dochter’s bijlesdocenten van Karin Bijles Centrum erg bedanken. De leraren hebben het zelfvertrouwen bij onze dochter weer opgebouwd, waardoor ze nu goede scores behaald!”

“Enkele maanden geleden zijn we door The School IJburg attent gemaakt op Karin Bijles Centrum, omdat het bij mijn dochter niet klikte daar.
Mijn dochter van 8 heeft veel problemen met rekenen gehad. Als ouders was het een frustratie, omdat we met veel druk haar probeerde te helpen.
Mijn dochter werd ongelukkig; ze had geen zin in school, ze huilde veel om de gekste dingen, ze blokkeerde al heel snel als ze al het woord rekenen of huiswerk hoorde. Voor ons als ouders bracht dit veel spanning met zich mee in de relatie.
Karin Bijles Centrum werd onze redding, maar vooral die van onze dochter. Karin heeft in het eerste gesprek al haar vertrouwen gekregen.
Mijn dochter werd weer vrolijker; ze kreeg weer zin om naar school te gaan, ze huilt niet meer maar vraagt om hulp als ze iets niet begrijpt, we hebben beter contact met haar, ze maakt nu spontaan zelf haar huiswerk, haar schoolprestaties en houding zijn super veranderd (meer positief).

Aan dit geheel heeft ook de communicatie cursus, die ze gedaan heeft bij Karin Bijles Centrum, heel erg bijgedragen. Ze maakt nu zelf haar verslagen (op powerpoint!). Ze is communicatief veel sterker geworden in het zichzelf uiten, maar ook in het correct weergeven wat ze bedoelt.

Wij zijn Karin Bijles Centrum ontzettend dankbaar. Ze hebben ons kind gered en helpen ons kind weer te werken/bouwen aan haar toekomst.

Hartelijk dank!”

“Via internet ben ik bij Karin Bijles Centrum terecht gekomen. Na een prettig intakegesprek en de werkomgeving te hebben bekeken hadden mijn zoon en ik het volledige vertrouwen dat hij daar op zijn plek zat. Als moeder was ik blij dat Tone-Lill zijn juf werd; zo konden wij beide met mijn zoon praten, dat het belangrijk was dat je foutloos Nederlands spreekt en schrijft. Ook konden we dan met zijn drieën praten over wat er allemaal gezegd werd op school door zijn juffen of door mij en hoe u er tegen aankeek als juf. Waardoor eindelijk een knop om ging bij mijn zoon. En hij er weer volledig voor ging en het leren weer leuk begon te vinden.
Door de 1 op 1 les met u kreeg hij eindelijk de aandacht die hij gemist had op zijn basisschool. Hij werd weer gezien. Ik zag hem weer positief opbloeien.
De resultaten en zijn werkhouding liegen er niet om!
Zijn meester gaf op zijn eindrapport aan dat hij heel sterk is teruggekomen, boven zijn verwachtingen in. En zijn werkhouding was enorm vooruit gegaan.
Op zijn entreetoets heeft hij ook een percentiel van 95% gescoord. Hij had op elk onderdeel dik boven de havo gescoord.
Belangrijker nog is, dat mijn zoon ook zag wat het resultaat is als je je ergens 100% voor inzet.
Nu in groep 8 ziet zijn nieuwe juf met verbazing dat hij heel snel klaar is met alle onderdelen (vaak binnen een kwartier voor een les waarvoor je 1 uur krijgt). Hij wordt daardoor vaak even gecontroleerd of hij het wel goed heeft gemaakt. Wat hij gelukkig ook doet. Verder geeft ze ook aan dat hij heel gemotiveerd is en dat hij naast rekenen en taal ook op andere vakken gemiddeld een 9,5 scoort.
Dit is wat mijn zoon over de bijlessen zei: Dat hij bruikbare tips kreeg zoals ‘zoek de woorden welke je niet begrijpt op in een woordenboek’, dat de juf erg behulpzaam is, lief en geduldig en haar tijd neemt.
Het huiswerk wordt altijd nagekeken, waardoor hij het gevoel had dat hij echt zijn best moest doen, want hij werd tenslotte overhoord. En anders moest hij gaan uitleggen waarom hij zijn werk niet had gedaan en hij wist hoe daarover gedacht werd:-). Dat de juf nooit haar stem verheft, waardoor er een vertrouwensband ontstond. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en als iets nog niet duidelijk was werd het zonder problemen nog een keer uitgelegd. Hij kon alles vragen over de stoffen die aan bod kwamen. Hij vond het fijn dat hij privéles kreeg en hij vond het leuk om mij over zijn nieuwe woordenschat te overhoren om te kijken of ik wist wat het betekende.
Ik wil Tone Lill bij deze hartelijk bedanken voor alle tijd en aandacht die ze in mijn zoon heeft gestoken.
Het heeft hem weer het zelfvertrouwen gegeven wat hij nodig had.
Met vriendelijke groeten,”
S. Z.