Toetstrainingen (2023-2024),
voor alle groepen

(Leerling Volg Systeem(LVS),
Doorstroomtoets, CITO en Entreetoets)

Gedurende het jaar worden er op verschillende momenten toetsen afgenomen, om de voortgang en het niveau van uw kind te monitoren. Wanneer dit gebeurt verschilt per school omdat de school dit zelf mag inplannen.
Om uw kind te helpen zich goed voor te bereiden op deze toetsen, zodat het daadwerkelijk kan laten zien wat het in huis heeft, bieden we toetstraining aan. Dit doen we elke week, het hele jaar door, zodat er ten alle tijden extra geoefend kan worden. Uw kind kan dan de toetsen met zelfvertrouwen tegemoet gaan.

Data

Elke zaterdag van 10:00u. tot 12:30u.
(op onze jaarkalender vindt u de exacte datums)

Informatie

De training zal bestaan uit instructie welke gevolgd wordt door het maken van een deeltoets. Vervolgens weer instructie op een ander onderdeel en het maken van een deeltoets. Zo worden meerdere onderdelen behandeld en eindigen we met het maken van een volledige toets, die vervolgens nog besproken zal worden.

We adviseren u om uw kind mee te laten doen voor 4 of meer aansluitende weken. Dit geeft ons en uw kind de mogelijkheid om (missende) kennis op te bouwen.
Maar u kunt uw kind ook voor één, twee of drie keer opgeven. De onderdelen die het meest aandacht behoeven zullen dan behandeld worden.

Volgt u nog geen bijles bij ons?
Dan zullen we u na afloop van de laatste keer, een vrijblijvend advies geven over of het naar ons inzicht, wel of niet, nodig is om bijles te gaan volgen.

Locatie
Deze toetstrainingen vinden plaats op onze locatie in Amsterdam Oost:
Bataviastraat 24-0.13, Amsterdam

Kosten
Klik hier om de kosten te bekijken.

Inschrijven
Dit kunt u doen via het inschrijfformulier of via 020-8914230 of info@karinbijlescentrum.nl 

Ja! Ik schrijf mijn kind in voor de Toetstraining

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Openingsdagen en -tijden

In de schoolvakanties zijn wij ook open!

Openingsdagen en -tijden kunnen per locatie verschillen:
maandag: 09:00 – 22:00
dinsdag: 09:00 – 22:00
woensdag: 09:00 – 22:00
donderdag: 09:00 – 22:00
vrijdag 09:00 – 22:00
zaterdag: 09:00 – 18:30
zondag: 09:30 – 18:30
© Copyright - Karin Bijles Centrum