Onze methode

Herkent u dit?
Uw kind komt thuis uit school:

  • Met buikpijn
  • Met hoofdpijn
  • Is geïrriteerd
  • Is moe
  • Is verward
  • Is zenuwachtig
  • Verveelt zich in de klas
  • Heeft geen zin om naar school te gaan

Dit zijn specifieke signalen die aangeven dat een kind iets van de lesstof niet begrepen heeft.

Mogelijk denkt u dat uw kind gewoon moe of een beetje verveeld is na een lange schooldag; echter is dit het resultaat van het niet kunnen begrijpen van de lesstof.

Wij zijn geschoold in het herkennen van deze signalen, zodat we exact weten hoe we bij elk van hen moeten handelen. Je zoemt in op het probleem en lost het op.

Door op deze manier te werken, kunnen vele problemen voorkomen worden of echt worden opgelost, wat resulteert in een kind wat tot zijn recht komt en weer plezier zal hebben in het leren.

Deze methode van studeren en het herkennen van deze signalen,
is ontwikkeld door L. Ron Hubbard.

(de cursus om deze studiemethode te leren kennen kunt u ook bij ons volgen; de Basiscursus Studeren)

Naast de vele dingen die hij was zoals marinekapitein, auteur, ontdekkingsreiziger, kernfysicus, luchtvaartpionier; is L. Ron Hubbard de grondlegger van de Scientology Kerk.

Na het ontdekken, bestuderen en toepassen van deze studiemethode hebben een groep van scientologen bestaande uit leraren en professoren de internationale organisatie Applied Scholastic opgericht. De Nederlandse naam hiervan is Stichting voor Effectief Onderwijs.

Vanwege de effectiviteit van deze studiemethode zijn wij aangesloten bij Stichting voor Effectief Onderwijs, waardoor wij deze studiemethode kunnen gebruiken en onderwijzen.

De lesstof die we gebruiken in de bijlessen, sluit uiteraard aan bij de lesstof die in de basisscholen gebruikt wordt.

Om een idee te krijgen van wat we aan resultaten boeken, kunt u hier lezen wat de ouders over ons vertellen.

Karin Bijles Centrum heeft een licentie om de educatieve diensten en materialen van Applied Scholastics® en Stichting voor Effectief Onderwijs te gebruiken. Applied Scholastics en het openboekontwerp van Applied Scholastics zijn handelsmerken en dienstmerken die eigendom zijn van Association for Better Living and Education International en worden met diens toestemming gebruikt.