Wie zijn wij?

In november 2007 is Karin Verheijen begonnen met het geven van individuele bijlessen in Amsterdam Oost. In april 2011 is ze gaan uitbreiden en heeft ze een extra docent aangetrokken. Inmiddels heeft ze een professioneel team neergezet van enthousiaste leerkrachten en Remedial Teachers.

Het team is aanvullend geschoold en werkt allemaal volgens dezelfde principes om de leerling met veel geduld en begrip naar een zo goed mogelijk eindresultaat te begeleiden. (zie ook ‘Onze methode’). Deze groei heeft erin geresulteerd dat ‘Karin Bijles’ in januari 2014 omgedoopt is naar ‘Karin Bijles Centrum’.

In mei 2015 heeft Karin haar krachten gebundeld met Peter van de Kuit om samen Karin Bijles Centrum verder te laten groeien, met behoud van de kwaliteit waar Karin Bijles Centrum inmiddels bekend om staat.

Door de jaren heen zijn naast de individuele bijles, de diensten uitgebreid met het geven van Entreetoets, Citotoets en NIO-test trainingen, het begeleiden van leerlingen in het Voortgezet Onderwijs, een reken- en taaltraining, en een communicatiecursus voor kinderen.

Klik hier om meer over ons team en hun motivatie te lezen.