fbpx

“Hallo Karin,
Het gaat prima met Y. Ze had havo/vwo advies en ze is geplaatst op het Spinoza,
haar eerste voorkeur. Ze heeft de Cito toets echter uitstekend gemaakt, namelijk op
vwo niveau, dus we hebben dinsdag nog een gesprek met school. We hebben geen
idee wat daaruit gaat komen.
Bedankt voor de belangstelling.
Groet, C.”

“Hoi Karin,
Het gaat heel goed; A. heeft het erg naar haar zin :-). Ze is heel sociaal en actief in allerlei events. Daarnaast zijn haar cijfers behoorlijk hoog 7,8,9,10. Het enige lage is gym :-(.
Ze doet mee aan vocals, tennis, saxofoon, piano, spaans …. Naast haar reguliere
lessen.
Ze is erg zelfstandig en ik bemoei me helemaal niet met ‘r, mag van haar eigenlijk ook niet :-).”

“Beste Karin,
Goedemiddag Karin het gaat heel goed met hem op school. D. heeft tot nu toe 2 hele goede rapporten gehad. Hij had basis als advies gekregen met leerweg ondersteuning. Nu hebben ze hem voorlopig advies kader gegeven; dus als hij zo doorgaat dan kan hij naar kader.
Bedankt voor uw belangstelling.
Groetjes D en A.”

“Beste Karin,
Met mij gaat het erg goed. Ik sta voor alles gemiddeld een 7 of hoger, waardoor ik volgend jaar misschien naar VWO mag!
Maar ik heb toch nog een beetje moeite met geschiedenis, voornamelijk met de moeilijke woorden en de teksten.
Ik voel me op school al thuis. Mijn lievelingsdocent is meneer C., hij geeft Engels. En ik vind wiskunde ook heel leuk, ik heb er een keer een tien voor  gekregen :).”

“Hallo Karin en Peter,
Het gaat heel erg goed met L. en C.!
C. doet het geweldig goed in groep 7.. echt super trots.
Niet alleen een waanzinnige entreetoets score maar ook een heel blij kind, fijn!
L. gaat erg goed op z’n nieuwe school. Het is het eerste jaar van deze school. Hij kreeg havo/vwo advies maar op deze school krijgt iedereen les op vwo-plus niveau.
Best zwaar maar hij doet het goed! “

“Beste Mariella,
Nogmaals hartelijk dank voor alle lessen afgelopen jaar!
I. is zo goed vooruitgegaan en daar heb jij zeker een groot aandeel in gehad!”

“Vanmiddag hebben wij het voorlopig advies voor L. besproken met haar juf. Uit de Cito toets blijkt dat zij sprongen heeft gemaakt en heeft de gerichte aanpak van de afgelopen maanden vruchten afgeworpen.
Haar voorlopig advies is VMBO-T.
Omdat er een stijgende lijn is ingezet verwachten zowel haar juf als wij dat L. een nog beter resultaat kan boeken als zij zo doorgaat. Het is voor ons ook fijn om te zien dat dit haar zelfvertrouwen ook een boost heeft gegeven. L. was zelf ook blij met de uitslag van de Cito t.o.v. de uitslag van begin dit jaar.”

“Hallo,
Ik ben Zora Szanto.
En ik zit/zat hier op bijles, en ga voor een paar maanden stoppen.
Ik ga een klein verslagje schrijven over hoe ik het hier vind/vond.
Nou ik begon hier in groep 5 voor rekenbijles en toen had ik een D voor rekenen. Ik ben er tot nu toe (groep 7) mee door gegaan, en nu heb ik een A voor rekenen en VWO als voorlopig advies.
Ik kwam hier aan voor de eerste keer en ik was best wel zenuwachtig, ik werd ontvangen alsof ik hier elke week langs kwam. De mensen die hier werken zijn super aardig en totaal niet streng!!
Ik heb echt een vooruitgang gemaakt hier! En ze proberen echt het beste uit je (of uw kind) te halen, en dat hebben ze zeker gedaan bij mij en veel anderen!
Ik kan het u zeker aanraden!!”

“Juf Karin, met plezier denken we terug aan alle lessen die Mike heeft gekregen van juf Rosalinde. Deze juf heeft mijn zoon Mike op een professionele, geduldige manier de basis voor taal heel goed bijgebracht.
Door de lessen van uw juf Rosalinde van Karin Bijles Centrum, gaat mijn kind met vol vertrouwen de middelbare school tegemoet.
Juf Karin,u ook bedankt dat u ons toen hebt ingeschreven bij Karin Bijles Centrum en ons deze lieve juf hebt toegewezen.

Dank u wel, dankzij uw bijles centrum, heeft mijn zoon Mike de taal achterstand ingehaald en is de basis voor taal uiteindelijk goed ontwikkeld.

Bedankt voor al uw hulp.”

Ze heeft de Cito toets uitstekend gemaakt

“……………. Ze had havo/vwo advies en ze is geplaatst op de school van haar eerste voorkeur. Ze heeft de Cito toets echter uitstekend gemaakt, namelijk op VWO niveau, dus we hebben dinsdag nog een gesprek met school. …………….”

Het geeft rust voor jezelf en voor je gezin

Als ouder, moeder van mijn dochter, ben ook aan een studie begonnen; de opleiding HBO-verpleegkundige.

Omdat mijn dochter zo goed vooruit gaat in haar ontwikkeling door haar extra lessen bij Karin Bijles Centrum, besloot ik om ook hulp te vragen toen ik vast liep.
Ik liep vast met mijn verslagen en vooral het grammaticale gedeelte. Ik twijfelde om aan Karin te vragen of ze ook aan ouders les geeft. Dit omdat ik als ouder dacht dat je het moet weten en kunnen.
Nee. Ook ouders weten en kunnen niet alles.
Om hulp vragen is het beste om beter te worden in jezelf maar ook voor je eigen ontwikkeling.
Met hulp van Peter werd ik geholpen met mijn verslagen.

Ook ouders kunnen van/bij Karin Bijles Centrum leren.

Ouders: maak hier indien nodig ook gebruik van!
Het geeft rust voor jezelf, je gezin, en ook bouw je aan je eigen toekomst door te blijven leren.

Naar VWO

Vier jaar geleden kregen wij van de basisschool te horen dat onze kinderen achterliepen op de andere kinderen uit de klas en een HAVO/VWO advies er niet in zat. De kinderen zaten stil in de klas en als er iets werd gevraagd staken zij hun vinger niet op. Wij wonen in Zuid-Holland en zijn eerst in Zuid-Holland op zoek gegaan naar een bijlescentrum dat op zaterdag- en zondagen bijlessen gaf.

In Zuid-Holland was er niets te vinden en zo kwamen wij bij Karin Bijles Centrum in Amsterdam terecht. Wij zijn er nu heel erg blij mee dat wij toen voor Karin Bijles Centrum hebben gekozen. Het was iedere keer een uur rijden naar Karin Bijles Centrum maar wij hadden het voor over. Karin hield hier zoveel mogelijk rekening mee bij het inplannen van de tijden.

Sindsdien ging het steeds beter op de basisschool en de kinderen waren op den duur de beste leerlingen van de klas.
De kinderen waren mondige kinderen geworden en wisten op alles een antwoord te geven. De basisschool was verbaasd dat de kinderen in een korte periode het heel goed deden en de reactie was dat een HAVO/VWO er zeker in zat.
Door de extra trainingen; niet alleen rekenen en taal maar ook NIO- en Drempeltest training, Centrale eindtoets training, Communicatiecursus voor kinderen, Hoe maak ik een goed werkstuk cursus, etc. heeft ertoe bijgedragen dat de kinderen nu een VWO advies hebben gekregen.
Met Karin hebben wij nu afgesproken dat de kinderen in de zomervakantie bijlessen gaan volgen ter voorbereiding op het VWO.
Wij zijn Karin en haar crew, met name Thom, van harte dankbaar voor hun inzet.

Ze hebben ons kind gered en helpen ons kind weer te werken/bouwen aan haar toekomst.

Enkele maanden geleden zijn we door The School IJburg attent gemaakt op Karin Bijles Centrum omdat het bij mijn dochter niet klikte daar.
Mijn dochter van 8 heeft veel problemen met rekenen gehad. Als ouders was het een frustratie omdat we met veel druk haar probeerde te helpen.
Mijn dochter werd ongelukkig; ze had geen zin in school, ze huilde veel om de gekste dingen, ze blokkeerde al heel snel als ze al het woord rekenen of huiswerk hoorde. Voor ons als ouders bracht dit veel spanning met zich mee in de relatie.
Karin Bijles Centrum werd onze redding, maar vooral die van onze dochter. Karin heeft in het eerste gesprek al haar vertrouwen gekregen.
Mijn dochter werd weer vrolijker; ze kreeg weer zin om naar school te gaan, ze huilt niet meer maar vraagt om hulp als ze iets niet begrijpt, we hebben beter contact met haar, ze maakt nu spontaan zelf haar huiswerk, haar schoolprestaties en houding zijn super veranderd (meer positief).

Aan dit geheel heeft ook de communicatie cursus, die ze gedaan heeft bij Karin Bijles Centrum, heel erg bijgedragen. Ze maakt nu zelf haar verslagen (op powerpoint!). Ze is communicatief veel sterker geworden in het zichzelf uiten maar ook in het correct weergeven wat ze bedoelt.

Wij zijn Karin Bijles Centrum ontzettend dankbaar. Ze hebben ons kind gered en helpen ons kind weer te werken/bouwen aan haar toekomst.

Hartelijk dank!

Ze is gegroeid qua kennis maar ook als persoon

“Sinds groep 7 heeft onze dochter Sophie wekelijks een uur bijles gehad in jullie prachtige pand aan de Bataviastraat. We zijn heel blij dat we Sophie bij jullie op bijles hebben gedaan.
Met jullie hulp heeft ze vertrouwen gekregen en heeft ze veel bijgeleerd.
Wat wij dachten dat in haar mars zit, blijkt er ook in te zitten en daar waren we zoekende naar. Ze is gegroeid qua kennis maar ook als persoon en daar hebben jullie een belangrijke rol in gespeeld.
Hartelijk dank daarvoor!”

Ik ben heel blij dat ik deze beslissing heb genomen!

“Mijn ervaring bij Karin Bijles Centrum is: Ik ben heel blij dat ik deze beslissing heb genomen!
Eerst was het een twijfel geval omdat er veel bijles centrum’s zijn op internet en ik ook nog moet weten of het goed wordt uitgelegd etc. Maar het is goed uitgepakt en mijn dochter heeft heel goed gescoord door de bijlessen!
In de lessen wordt uiteraard goed uitgelegd en ook huiswerk gegeven. Ook worden er toetsen gedaan zodat de bijlesjuf kan zien waar het kind het moeilijk heeft en daar wordt dan aandacht aan besteed. Het advies van de school was Havo maar door deze bijles heeft ze met de cito Atheneum mogen halen!
We zijn Karin Bijles Centrum heel dankbaar voor de waardevolle lessen, ga vooral door met bijles geven!”

Jullie hebben een goed systeem opgezet voor rekenen

“T. heeft een A gescoord voor rekenen en ze gaat nu op school cito’s oefenen. We willen jullie heel erg bedanken.
Jullie hebben een goed systeem opgezet voor rekenen.”

Haar juf op school is zo trots op haar. En uiteraard ik ook

“Afgelopen zomervakantie zocht ik een zomerschool voor mijn dochter N. Ik was op internet aan het zoeken en kwam Zomerschool Voor Jou tegen. Ik vond het een leuk idee spelen en leren tegelijk. Daarna heb ik een gesprek gehad voor eventueel bijles omdat N. naar groep 7 ging en het een heel belangrijke schooljaar was.
N. had een beetje moeite met rekenen en begrijpend lezen en extra hulp kon ze zeker gebruiken.

Vanaf dag 1 ging het al helemaal goed. De juf voelt zo vertrouwd en N. gaat er met plezier naartoe. Ik sta helemaal versteld van de uitslagen van haar cito.

Haar advies is HAVO. Zo’n mooi rapport.
Haar juf op school is zo trots op haar. En uiteraard ik ook smile

Wij zijn heel trots en superblij

” I. is voor rekenen en begrijpend lezen van D-tjes naar C’s (voor rekenen bijna een b) gegaan!! Wauw!!! Super goed!!

Wij zijn heel trots en superblij met jou als bijles juf!”

Dank jullie wel voor jullie geloof in B.

“Een supermooi rapport. Zijn werkhouding is goed, concentratie is goed; kortom een mooi rapport. Hij heeft nu een VMBO-T/HAVO advies. Eindelijk. Zijn cito uitslagen waren gewoon zo goed.
Ik wil je daarom heel erg bedanken.
Dank jullie wel voor jullie geloof in B. Dat is ook echt wat hij nodig had. Niet alleen de juiste ondersteuning, maar ook het geloof in hem dat hij het kan.
Hij is gemotiveerd en heeft er zin in.

Na zo’n succeservaring weet hij nu dat inspanning beloond wordt.”

De bijles heeft goed gewerkt

“Gisteravond vertelde Isabel spontaan dat alle kinderen met een hoop vakken(spaans etc) al zo goed waren, maar dat zij een voorsprong had met het vak Nederlands. De doelstelling vooraf was het wegnemen van de onzekerheid en opbouwen van vertrouwen. Dat lijkt mij gelukt, bedankt daarvoor, de bijles heeft goed gewerkt.”

Ik ben jullie heel erg dankbaar

“Ik vind het een super goede bijles. Jullie helpen mij met dingen die voor mij nog niet echt duidelijk zijn. En dat doen jullie heel goed! Ik snap namelijk nu veel meer dingen beter! Ik ben ook heel erg gestegen en mijn advies is ook hoger geworden.

Ik ben jullie heel erg dankbaar.

Met vriendelijke groeten,

Sophie.”
Leerling uit groep 8.

Ze heeft zichtbaar vorderingen gemaakt

“Ik wil mijn complimenten geven voor de lessen die je Amber tot nu toe gegeven hebt. Amber heeft zichtbaar vorderingen gemaakt. Natuurlijk heeft ze zelf ook hard gewerkt en heeft ze door de lessen de kans gehad te laten zien dat ze het kan. De wijze van les geven door jou, de uitleg van de lessen en het door jou gegeven huiswerk heeft daar zeker ook aan bijgedragen.

Haar zelfvertrouwen is ook vooruit gegaan. Super…waarvoor mijn dank!”

Van VMBO-T naar HAVO/VWO

“In midden groep 7 hebben wij ontdekt dat onze dochter eigenlijk heel veel moeite met rekenen en taal heeft, terwijl haar niveau in groep 6 VWO was. Zij is een slim, gezond en een heel vrolijk meisje. Hoe is het gebeurt en waarom heeft de school niet meteen gesignaleerd dat er iets mis gaat?

Haar vriendin was al een tijd bij Karin Bijles Centrum en was heel tevreden. Wij hadden meteen een afspraak gemaakt en mijn dochter begon met lessen. In 1,5 jaar periode met alleen maar 1 uur per week en huiswerk heeft mijn dochter van VMBO-T naar HAVO/VWO gescoord.

Zij gaat volgende schooljaar naar de middelbare school en is er helemaal klaar voor!”

Zij behoort nu tot één van de beste rekenaars van haar klas

“Onze dochter Lieke ging altijd redelijk goed met rekenen. Toen zij in groep 7 een andere juf kreeg en de breuken en percentages moeilijker werden, viel ze behoorlijk terug. Dit gold ook voor de grammatica stof. De school had te weinig middelen om de lacunes bij mijn dochter op te sporen en aan te vullen. Ook voor ouders is dit ondoenlijk omdat niet duidelijk is wat goed gaat en wat ondersteuning behoeft.

Gedurende groep 8 heeft zij extra lessen gekregen bij Karin Bijles Centrum, vooral rekenen maar ook taal. De voor haar moeilijke onderdelen werden in haar eigen tempo behandeld waardoor ze het begon te snappen en goede resultaten boekte. Dit gaf haar veel zelfvertrouwen en zij behoort nu tot één van de beste rekenaars van haar klas. Hier heeft ze de rest van haar leven plezier van. Wij willen de docent bedanken voor haar inzet en geduld.”

Vader Lieke.

Ik vond het leuk. Ik heb er veel van geleerd.

“Ik vond het leuk. Ik heb er veel van geleerd en ik had aardige juffen die het heel goed hadden uitgelegd. Daardoor kon ik het beter en door het te oefenen. Voor de cursus kon ik me soms niet goed concentreren en was ik er niet altijd bij met mijn gedachten en dankzij de cursus wel en ik voel me er zelfverzekerder door.”
Jayden Autar

We ervaren zelf verschil in zijn dagelijkse manier van communiceren

“Wij wilden onze zoon Jayden zo goed mogelijk klaarstomen voor zijn laatste jaar op de basisschool en de overstap straks naar het VO. Derhalve hebben wij hem opgegeven voor de drie daagse communicatie cursus die werd aangeboden door Karin Bijles Centrum. Hier volgt onze zoon sinds drie jaar bijlessen. Een van de belangrijkste uitgangspunten van de cursus was om te leren om er echt ‘te zijn’. Daarnaast gingen ze aan de slag met diverse (concentratie) oefeningen waarmee ze handvaten kregen om b.v. een boodschap duidelijk over te brengen of te ontvangen. Veel ook in visuele vorm door uit te beelden, tekenen of te kleien (dit werkt heel goed bij onze zoon).
Het doeltreffender en vollediger leren communiceren maakt ook dat de zelfverzekerdheid groeit. Allemaal aspecten die ons enorm aanspraken. Ondanks dat het ons in eerste instantie best zwaar en intensief leek (3 hele dagen, na net twee weken vakantie te hebben gehad), kunnen we niet anders zeggen dan dat dit heel goed is bevallen. Doordat de opzet van de cursusgroep kleinschalig is kon er volledig worden gericht op de individuele cursisten waarbij tevens afwisselend de cursisten met elkaar moesten (samen)werken om zo van elkaar te leren. Wij denken dat onze zoon hier veel van heeft opgestoken en we ervaren zelf verschil in zijn dagelijkse manier van communiceren. Ontzettend veel dank aan de docenten van Karin Bijles Centrum. Jayden vond jullie allemaal ontzettend aardig en fijn om mee te werken!”
Aartie Soekhoe

Ik merkte gelijk verschil in zijn wording en houding…

“Hij heeft er met veel enthousiasme en plezier aan deelgenomen! Ik merkte gelijk verschil in zijn wording en houding (mij aankijken i.p.v. naar de grond of  ergens anders), super goed!”
Opmerking van een ouder na voltooiing van de communicatiecursus van haar zoon.

…aan bijgedragen dat onze dochter tot de Tvwo is toegelaten.

“De cursus rapporteren heeft er mede aan bijgedragen dat onze dochter tot de Tvwo is toegelaten. Zij heeft na de cursus rapporteren de toelatingstest in het Nederlands gedaan. Zij heeft op een goed gordende manier (inleiding, verhaal en conclusie) op papier gezet waarom zij de Tvwo wil gaan doen. Het signaal dat zij beter is gaan schrijven hadden wij tijdens het tien minuten gesprek van de juf van groep 8 al gekregen. Dit is bevestigd door de geslaagde toelatingstest voor de Tvwo.
Wij gaan in de toekomst nog een keer gebruikmaken van de cursus rapporteren maar dan op het niveau van HAVO/VWO.”

Nu weet ik hoe ik een werkstuk moet maken en kan ik het ook gebruiken voor later

 “ik vond de cursus rapporteren leuk. We begonnen de cursus rapporteren met het laten zien van een onderwerp door het te kleien. Daarna ging mevrouw Anita kijken of ze kon zien of zij wist wat we bedoelden. Daarna gingen we over een onderwerp rapporteren. We moesten alle informatie uit boeken of bladen halen die mevrouw Anita bij zich had. Nu weet ik hoe ik een werkstuk moet maken en kan ik het ook gebruiken voor later.”
Deelnemer van ‘Hoe maak ik een goed werkstuk?’

Ik vond het ook heel leuk

“Op zaterdag 12 maart hadden wij de cursus rapporteren gehad. We hadden toen heel veel gedaan met mevrouw Anita. We hebben met klei gewerkt en een eigen verslag gemaakt over een bepaald onderwerp. Ik had het over planeten gemaakt. Ik heb van mevrouw Anita heel veel geleerd. En ik vond het ook heel leuk.”
Deelnemer van ‘Hoe maak ik een goed werkstuk?’.

Ik vond het leuk en ik heb heel veel dingen geleerd

“Ik vond het leuk en ik heb heel veel dingen geleerd; dat we moeten luisteren naar anderen.”
Deelnemer communicatiecursus, 14 jaar.

……en dat je moet luisteren naar anderen

“Ik heb geleerd dat als iemand iets raars of grappigs zegt, dat ik dan niet ga lachen. En dat je moet luisteren naar anderen. Je moet ook niet reageren als je commentaar krijgt.”
Deelnemer communicatiecursus, 12 jaar

Ik weet nu wat ik moet doen als ik reageer op anderen

“Ik heb veel geleerd. Ik weet nu wat ik moet doen als ik reageer op anderen en hoe ik rustiger kan praten.”
Deelnemer communicatiecursus, 12 jaar.

Ik heb geleerd hoe ik beter kan zeggen wat ik wil

“Ik vond het leuk. En ik heb geleerd hoe ik beter kan zeggen wat ik wil. En dat ik moet luisteren en dan pas antwoord geven. En dat ik niet moet lachen als ik iemand aankijk.”
Deelnemer communicatiecursus, 11 jaar

Ik begin hier rekenen juist leuk te vinden

“Hallo, ik vind het hier super leuk. Het gaat hierdoor super op school.
Ik begin hier rekenen juist leuk te vinden omdat we hier supergoeie juffen en meesters hebben. Je kan hier superveel leren in de lessen; deze zijn supergoed en helpen echt.
Toen ik de eerste keer hier kwam dacht ik al, dit is super leerzaam en leuk.”
Dirkje, groep 6.
(ze ging voor rekenen van een D in februari naar een A in juni)
scores dirkje 

Het is een leuke bijles. Ga d’r lekker op.

“Het is een leuke bijles. Ga d’r lekker op. Ik heb betere cijfers op school. Het is gezellig.”
Damla, groep 6.

“Ik heb met beide dochters goede ervaring met jullie gehad. Ze zijn goed vooruit gegaan.”
Moeder Damla

Ik vind het super leuk en ik leer beter

“Ik vind het super leuk en ik leer beter, ik haal betere cijfers en je leert beter rekenen wat helpt bij de Cito toets.”
Hiba, groep 6.
“Onze dochter Hiba zit in groep 6 en vanaf groep 4 viel mij op dat ze moeite had met rekenen. Al die jaren was ik haar aan het helpen en ik kon geen uitleg krijgen aan haar wisselde resultaten. Toen heb ik besloten om bijles voor haar te nemen.
Sinds januari is Hiba met de rekentraining bij Karin Bijles Centrum begonnen. In het begin wilde ze niet gaan maar na de tweede les vindt ze het leuk en het geeft haar veel zelfvertrouwen. Verder gaat ze met plezier.
Alle rekenstof wordt vanaf de basis opgepakt en dat heeft Hiba nodig.
Naast rekenen doet ze vanaf maart begrijpen lezen en het gaat goed. Volgend jaar zit ze in groep 7 en wij willen zeker dat ze doorgaat met rekenen.
Hiervoor willen wij alle docenten van Karin Bijles Centrum bedanken voor jullie inzet en geduld.”
Moeder Hiba.

Ik haal goede cijfers en ik word er slimmer van

“Het is leuk. Ik leer makkelijkere manieren om te rekenen en op school heb ik betere cijfers. En ik ben gestopt met logopedie want ik haalde goede cijfers en ik word er slimmer van.”
S.
“Ik merk dat er al na 7 lessen een groot verschil is met daarvoor. Hij haalt nu hogere cijfers en heeft meer zelfvertrouwen.”
Moeder van S.

Ze zijn met sprongen vooruit gegaan in hun mondelinge taalgebruik

“Onze kinderen waren teruggetrokken in de klas om antwoord te geven maar nu niet meer. Na de cursus communicatie zijn ze mondiger geworden. Ze denken eerst na over wat ze zeggen en hoe ze het moeten zeggen, ze bouwen hun zinnen veel beter op. In onze tien minuten gesprekken op school hebben wij van de juffen te horen gekregen dat de kinderen met sprongen vooruit zijn gegaan in hun mondelinge taalgebruik.”

Zij communiceren nu veel gemakkelijker

“In december 2015 hebben wij onze vier kinderen de communicatiecursus bij jullie laten volgen. Wij zijn zeer tevreden over dat wij toen ervoor hebben gekozen.
De kinderen waren voorheen in de klas teruggetrokken en dat merkten wij ook thuis. Zij waren in de klas verlegen en bang om vragen te stellen en antwoord te geven. Zij waren bang om voor “dom” aangezien te zullen worden. Letterlijk gezegd ze durfden niet. Spreek- en boekenbeurten gingen ook niet goed.
Nu gaat het veel beter. Dit heeft de school ook opgemerkt. Zij luisteren nu beter en kunnen daardoor hun antwoorden goed formuleren, zonder te aarzelen. Ook stellen zij nu hun vragen zonder angst. De vrees om voor “dom” aangezien te worden, is weg. Zij communiceren nu veel gemakkelijker. Dit merken wij ook thuis en vooral als zij met anderen (vrienden en familieleden) in gesprek zijn.
Onze dank is groot.”

Het is het geld waard

“De communicatie cursus heeft de kinderen heel goed gedaan.
A. en S. zijn meer gaan praten; praten in die zin dat zij beter luisteren en een passend antwoord geven. Dit vinden de ouders van A. en S. ook.
M. en K. doen het ook beter.
Conclusie: De cursus heeft de kinderen op weg geholpen om beter te luisteren, gedachten te vormen en een goed antwoord op vragen te geven. In ieder geval ik ben er erg blij mee.
Het is het geld waard.”

De trainingen hebben hun vruchten afgeworpen

“Vorig jaar zijn wij gestart met de extra lessen bij jullie in “Rekenen en Taal”. Sindsdien hebben wij vaker over de school contact gehad en waarbij jullie extra hulp hebben aangeboden. De bijlessen hebben hun vruchten afgeworpen. In de klas gaat het steeds beter en de vorderingen zijn er. De resultaten zijn ernaar. Een van de kinderen heeft nu een advies voor de VWO gekregen.”

Sindsdien gaat het zoveel beter met onze dochter

“Onze dochter had vanaf dat ze in de middenbouw in groep 4 zat een achterstand op gebouwd. Waarbij haar leraar ons garandeerde dat we ons niet druk moesten maken. Toen ze in de onderbouw in groep 2 zat maakte ze rekensommen van kinderen die in groep 3 zaten. In groep 3 behaalde ze allemaal C’s. En in groep 4 ging het van een C naar een D. Daarna in groep 5 weer naar een C. Toen hadden we besloten om begin groep 6 bijles voor haar te nemen.
Een kennis vertelde ons over Karin Bijles Centrum en we kwamen daar terecht. Sindsdien gaat het zoveel beter met onze dochter en is ze van een lage C naar een hoge B voor rekenen gegaan.
Eind groep 7 hebben ze haar op school nu zelfs een voorlopig Havo advies geven met de vooruitblik op VWO, omdat ze denken dat er veel meer in haar zit. Daar zijn wij ook mee eens.
Hiervoor willen wij onze dochter’s bijlesdocente van Karin Bijles Centrum bedanken. Ze heeft het zelfvertrouwen bij onze dochter weer opgebouwd, waardoor ze nu goede scores behaald!”

Zorgen voor rust, de kinderen voelen zich op hun gemak

“Wij komen niet uit Amsterdam en omgeving.
Na veel zoekwerk kwamen wij terecht bij Karin Bijles Centrum.
Wij hebben voor Karin Bijles Centrum gekozen omdat zij ook op zaterdag en zondag cursus gaf.
Ons is de begeleiding aan de kinderen heel goed bevallen. Daarom hebben wij besloten om ook de volgende cursussen bij Karin Bijles Centrum te laten volgen; ondanks dat wij één uur heen en één uur terug moeten reizen, de kosten daar gelaten.
Komende zomer zullen wij weer gebruik gaan maken van de cursussen en lessen bij Karin Bijles Centrum.
De voornaamste redenen zijn:
  • Ze denken met ons mee
  • Zijn behulpzaam
  • Zorgen voor rust, de kinderen voelen zich op hun gemak
  • Goede uitleg
En zo zijn er nog meer punten te noemen waarom wij voor Karin Bijles Centrum zullen blijven kiezen.”

Een stapje terug te gaan en toch zo twee stappen vooruit komen!

“Ik kwam bij Karin Bijles Centrum omdat mijn dochter moeilijkheden heeft met rekenen.
Voorgaande jaren ben ik er in geslaagd haar veel in de basis te helpen. Maar nu groep 6, heb ik hiervoor niet meer de tijd en energie voor, en de stof krijgt steeds meer diepgang. Het werd mij duidelijk dat mijn dochter het met rekenen echt niet ging redden, met de inmiddels opgelopen achterstand.
Klassikaal uitleg is onvoldoende. En zij heeft duidelijk meer behoefte aan visuele/ verlengde instructie en context uitleg om een dergelijke aansluiting te vinden in het vervolg-basisschool traject.
School schiet hier simpelweg te kort in; “het optimale“ uit een kind zien te halen!! Ik wil voorkomen dat haar rekenprobleem, te hard gaat inhakken in haar eindniveau. Ondanks zij wel een taalster is!
Maar wat doet het met het zelfbeeld van een kind die goed is in taal en met rekenen moeilijkheden ondervindt?
Zo heeft zij hiervoor diverse andere rekenbijlessen gehad, wat gewoon niet efficiënt heeft geholpen. Cito een E score.
De rekencursus waarmee wij begonnen zijn in maart, sprak mij aan, omdat het programma gericht is op het daadwerkelijke niveau van het kind en zo methodisch en stapsgewijs, een stapje terug te gaan en toch twee stappen vooruit te komen!
Mijn dochter en ik zijn Karin Bijles Centrum zeer dankbaar voor haar vooruitgang in rekenen.
Wij kunnen het iedereen aanbevelen die wel het optimale uit zijn kind wil halen.”

Hij hoort bij de beste van de klas.

“C.heeft erg goed gescoord bij de laatste rekentoets op school. Hij hoorde bij de beste van de klas.”

Ze hebben wonderen verricht!

“Jonathan kwam met een grote achterstand (naar schatting bijna 2 jaar) op de rekencursus bij Karin Bijles Centrum. Hij is opnieuw bij de basis begonnen en ging daarna heel snel door het programma heen. Hij kreeg meer zelfvertrouwen en na vier maanden was hij op niveau. Ze hebben wonderen verricht!”
Simone Tangelder

Ik ervaar hen als zeer vriendelijk, rustig kalm en professioneel

“De lessen tot op heden die mijn kinderen hebben gevolgd bij het team van Karin Bijles Centrum hebben positief bijgedragen.
De jongens krijgen goed les en de stof wordt goed uitgediept. De kinderen vinden het zeer fijn om les te krijgen van het team.
Ik ervaar hen als zeer vriendelijk, rustig kalm en professioneel.”

Nu heeft hij alleen maar A’s.

Karin heeft onze zoon geweldig geholpen. Ze wist precies de juiste toon aan te slaan, waardoor zijn zelfvertrouwen enorm is toegenomen.
Ze heeft hem gemotiveerd en geïnspireerd. Karin is goed thuis in de methodes die op school gebruikt worden. Vorig jaar waren zijn cito scores heel erg laag (E), nu heeft hij alleen maar A’s.
Wij en onze zoon zijn ontzettend blij met de hulp die Karin hem heeft geboden.

Enorm geholpen bij het verhogen van haar niveau

Karin heeft onze dochter enorm geholpen bij het verhogen van haar niveau.
Dankzij Karin is ze naar een VWO-advies gestegen. Ze is een vakkundige maar ook vrolijke professional. Ze weet steeds de juiste toon te treffen. Ze is ondersteunend en stimulerend waar nodig. Goed op de hoogte van methodes zoals ze bij de diverse basisscholen worden gehanteerd. Ze weet daarbij aan te sluiten of er een keuze uit te maken.

Het kind wordt positief bekrachtigt

Als ik onze zoon vraag wat hij goed en fijn vindt aan Karin zegt hij: ze legt rustig, duidelijk en geduldig uit (en als het nodig is meerdere keren), ze is aardig.
Wat mij opvalt is dat Karin het kind bekijkt zoals het is en het kind positief bekrachtigt. Dus naast duidelijke 1 op 1 uitleg, is haar benadering erg belangrijk gebleken. Je bent niet “snel afgeleid” maar je hebt “vele dingen die je leuk vindt”.
Hij kreeg best een flinke portie huiswerk maar deed dit eigenlijk altijd zonder morren of protest. En bij het huiswerk dat hij af en toe van school kreeg, was dat heel anders. Ik ben ervan overtuigd dat hij voor Karin wel wilde ‘werken’.

Ze van een E naar een D gegaan

Onze dochter Rosa (groep 7) is in maart gestart met de rekencursus bij Karin Bijles Centrum. Ze vindt het erg leuk en het geeft haar veel zelfvertrouwen: alle rekenstof wordt vanaf de basis opgepakt. Binnen een aantal maanden is ze van een E naar een D gegaan met de cito-toetsen. We zetten nog een jaartje door en hopen dan op een C uit te komen. Een rekenwonder zal ze niet worden, maar de basisvaardigheden beheerst ze dan hopelijk aan het eind van groep 8.

Het kind staat centraal en daarom beveel ik het centrum aan

Wij hebben vorig jaar september kennis gemaakt met Karin Bijles Centrum. Men heeft aandacht voor het kind en geeft het zelfvertrouwen.
Binnen drie maanden was het resultaat al verbluffend goed. (1,5 punt omhoog op de cito score voor rekenen). We horen thuis regelmatig dat juf Karin “de liefste juf is”.
De hoeveelheid huiswerk was aanvankelijk wel een issue maar ook daar heeft Karin op positieve wijze een draai aan gegeven zodat ons kind het overzicht kan houden.
Het kind staat centraal en daarom beveel ik het centrum aan bij vrienden en kennissen. Zelfs school heeft interesse getoond.
Dank Karin.
Groeten, Annemarie

“Joepie, morgen is het woensdag, dan heb ik weer bijles!”

Bijles rekenen voor onze zoon door gemotiveerde en goed bedoelende studenten leverde niets op. Het ontbrak de studenten aan didactische kennis en ervaring èn aan natuurlijk overwicht.
We hadden het gevoel dat onze zoon een ervaren of oudere juf nodig had. We konden heel snel bij Karin Bijles Centrum terecht en kregen Anita als docent.
Dat bleek een supercombinatie te zijn. Met veel geduld en persoonlijke aandacht zijn ze helemaal bij het begin begonnen. Het zelfvertrouwen van onze zoon nam toe en daarmee het plezier in rekenen en bijles.
Tot onze verbazing was het op een gegeven moment zelfs zover dat hij zei: “Joepie, morgen is het woensdag, dan heb ik weer bijles!”
Dat was wel het compleet tegenovergestelde van de mokkende, gedemotiveerde prepuber van enkele maanden daarvoor.
De toetsresultaten op school zijn in een krap jaar tijd echt heel veel beter geworden.
Volgend jaar schooladvies en -keuze. Iets wat hij nu met vertrouwen tegemoet ziet, nu zijn struikelblok is opgelost.
Deze week was de laatste bijles. Bij thuiskomst kwam onze zoon nog even sippen dat hij Anita wel ècht gaat missen.
Op alle fronten is het dus echt een hele goeie match geweest!
Jan Willem, vader van King

Ik merkte na een paar weken al verschil.

Ik zit al sinds groep 4 in een klas met 30 kinderen. Ieder kind uit mijn klas heeft zijn eigen leertempo, en iedereen vind het ene vak makkelijk en het andere moeilijk. Kinderen met moeite of problemen op school kregen op school bijles. En kinderen die ergens goed in waren gingen een keer per week naar een plusklas.
Ik viel in het midden en kreeg niet specifiek extra aandacht, terwijl ik een aantal vakken best lastig vond.
Daarom ben ik op bijles gegaan bij Karin bIjles Centrum. Ik merkte na een paar weken al verschil.
Veel vakken behandelden we en ik ging snel vooruit. Dat kwam door Karin. Ze legde alles heel goed uit. De vakken zinsontleding en werkwoordspelling snapte ik helemaal niet. Nu kan ik dat heel goed.
Uiteindelijk had ik mede door Karin een geweldige cito score, 548. Ook met oefenen voor de cito en de entreetoets kan ze namelijk heel goed helpen!
Fre, gaat naar de 1e

Ik had altijd een C voor rekenen maar nu had ik een A

Toen ik hier op bijles kwam was ik niet goed in rekenen en ik dacht dat ik het nooit zou kunnen. Maar ik had er wel zin in om het te leren.
Bij m’n eerste toets op school zag ik al een verschil; van de 75 sommen had ik er maar 8 fout. Maar dit was een normale toets, geen Cito.
Ik had altijd een C voor rekenen maar nu had ik een A. Daar was ik heel blij mee!
Het ging veel beter op school. Daarna had ik weer 2 normale toetsen; voor de eerste had ik er 3 fout van de 75 en de tweede maar 2 van de 75.
Mijn advies was voorlopig HAVO maar sinds dat ik op bijles zit HAVO-VWO en mijn juf zegt dat als ik zo door blijf gaan dat ze me zeker VWO gaat geven.
Daar ben ik heel blij mee en ik ben veel beter geworden door deze bijles!
Robin, groep 7

Nu ervaar ik hoe leuk ik rekenen vind

Sinds de 3e klas lagere school vond ik rekenen erg leuk.Ging het uitleggen aan mijn vriendin maar toen de gradiënt te hoog werd vond ik het helemaal niet meer leuk. Keek af en wist het niet. Ik kreeg daar geen hulp bij.
Nu ben ik bij Peter op de Rekencursus en ervaar ik hoe leuk ik het rekenen vind.
Peter is een heel goede docent, ik krijg daar veel zelfvertrouwen van.
Heel erg bedankt om deze goede ervaring te hebben.
Deze methode is erg goed, een aanrader voor ieder.

Jannie, 72 jaar.

ik heb een hele goede Cito gemaakt.

Ik ben Marius, 14 jaar. Ik heb heel erg dyslexie en ik heb drie jaar bijles gehad van Karin. Ze heeft me ook geholpen met de Citotoetsen en ik heb groep 8 over gedaan. De laatste keer in groep 8 heeft Karin heel erg goed geholpen en heb ik een hele goede Cito gemaakt.
Nu ben ik verhuisd naar Amerika. Mijn vader is regisseur en gaat hier een film maken. Ik woon in Los Angeles en zit nu op een school speciaal voor dyslexie. Dat helpt me heel erg.
Ik moet wel een uniform aan maar het valt best mee. Ik dacht dat het heel erg was, maar het is wel ok. Het is heel makkelijk om elke dag hetzelfde aan te trekken.
De school is bijna helemaal buiten. Er zijn meerdere gebouwen met kleine klassen. Als ik uit school kom is het heel warm en ga ik zwemmen. Het is elke dag lekker weer en ik face time en game vaak met mijn vrienden in Nederland. Maar het tijdsverschil is lastig. Als het bij mij ’s ochtends is, is het bij hun ’s avonds. Er zit 9 uur tussen. Deze zomer komen twee van mijn vrienden hier heen, daar heb ik veel zin in.
Groet, Marius.

Zelfvertrouwen terug en van VMBO-T- naar HAVO/VWO-advies

Onze dochter had in groep 7 wat achterstand in bepaalde onderdelen. Haar score op entree-toets was VMBO-T. En dat was ook haar voorlopige advies.
We hadden besloten om begin van groep 8 bijles voor haar te nemen; via marktplaats kwam we bij Karin terecht.
Na een paar maanden had ze een Cito-toets waarbij haar score omhoog was en dat resulteerde in een HAVO-advies.
Onze dochter kreeg zelfvertrouwen terug, we zijn daarna dan ook verder gegaan met bijles. En tijdens de eind-CITO was haar score verder omhoog gegaan en uiteindelijk had ze HVAO/VWO advies waarmee ze zich heeft ingeschreven op de middelbare school.
We zijn Karin erg dankbaar, zij heeft onze dochter vooruit geholpen.
Onze jongste dochter (groep 6) zit nu ook voor bijles bij Karin Bijles Centrum.
Gr, Mo.

Zijn advies wordt naar boven aangepast

Onze zoon heeft 540 gehaald op zijn eindtoets, hij zal naar HAVO/VWO gaan. Zijn advies wordt dus naar boven aangepast! Hartelijke bedankt voor jullie hulp en tot volgend schooljaar.

Resultaten zijn verbeterd en meer zelfvertrouwen

Onze zoon kon een extra steuntje gebruiken met begrijpend lezen in groep 5. Bij Karin Bijles Centrum heeft men hem geholpen met begrijpend lezen, maar ook met klokken en rekenen. Wij hebben zijn resultaten zien verbeteren en hij heeft meer zelfvertrouwen gekregen. Karin Bijles Centrum heeft ons ook goed geholpen meer structuur aan te brengen in wekelijks extra oefenen/huiswerk maken, wat onze zoon zeker helpt.

Ze kan weer aansluiten bij de stof op school

“Onze ervaring met Karin Bijles Centrum is erg positief. Onze dochter heeft weer zelfvertrouwen gekregen en kan weer beter aansluiten bij de stof op school.”

Hij verbetert nu zijn oudere broer

Lang was spelling en taal voor onze zoon een lastig punt. Op enig moment had hij zelfs een onvoldoende op zijn rapport terwijl hij voor andere vakken op ruim voldoende en goed zat. Ergens ging er daar iets niet goed.
Na een plezierige intake heeft Karin vastgesteld waar het ‘probleem’ zat en een plan van aanpak voorgesteld.
Hij gaat nu ongeveer een jaar wekelijks met plezier(!) naar Zohar en maakt ook zonder mokken zijn huiswerkopdrachten. En met veel resultaat: bij zijn laatste cito toetsen (gr 7) heeft hij taal zelfs beter dan rekenen gemaakt en verbetert hij zijn oudere broer met ’t kofschip.
Ook ik beveel Karin Bijles Centrum zeker aan.

Het voelde meteen erg goed.

Wij nemen afscheid van Karin…
Op 15 april haalde ik Wouter Hens voor het laatst op in de Bataviastraat. In september gaat hij naar de havo/vwo brugklas. En daar zijn wij erg trots op.
Daar heeft hij hard voor moeten werken, onder andere gesteund door Karin en Charlot. Het moet ongeveer 6 jaar geleden geweest zijn dat ik voor het eerst kennis maakte met Karin. Zij gaf toen mijn dochter Charlotte bijles, met name Nederlands. Dat deed zij nog in haar huis aan de Sumatrastraat. Het voelde meteen erg goed.
Charlotte was tevreden en ging er met heel veel plezier naartoe. Inmiddels zit zij in 4 VWO! Wat ik altijd erg goed en plezierig gevonden heb is dat de aandacht bij Wouter niet alleen ging om de harde vaardigheden (kunnen rekenen, taal, begrijpend lezen) maar ook om de meer zachte kant van Wouter: opletten, geconcentreerd werken, niet slordig zijn etc. En daar zijn zij goed in geslaagd.
Bewonderen doe ik ook Karins doorzettingsvermogen: eerst les bij haar thuis in haar huiskamer, toen ze daar wegens renovatie moest verhuizen, in het Zorgcentrum aan het Kastanjeplein en later op de Bataviastraat. Zij wilde namelijk perse in Oost blijven. Zij kan immers, zoals ze zelf zei, toch “haar kinderen” in Oost niet in de steek laten? Dat tekent Karin!
Karin, ik hoop dat het goed blijft gaan met Karin Bijles Centrum en alle plannen die je hiervoor nog hebt. Ik heb nu geen kinderen meer voor de bijles. Mocht dat ooit veranderen, kom ik zeker weer bij je langs!
Het gaat jullie goed,
Jan Willem Hens.
Vader van Wouter Hens.

Vanuit Turkije op de bijles

Deze jongens zijn 3 jaar geleden verhuisd naar Turkije vanuit Nederland.
Toen zij voor een paar weken op vakantie waren in Nederland zagen zij hun kans schoon om hun Nederlands weer op te halen, wat na 3 jaar aardig weg gezakt was.
Dit is wat zij schrijven over de bijles:
“Ik voelde dat mijn Nederlands slechter ging en wilde bijles nemen. Ik kreeg hier bijles en vond het best leuk. Ze hebben me veel geleerd.
Ik weet weer waar ik goed in ben en wat ik beter moet gaan doen. Mijn leraar Peter was wel gezellig, hij gaf me goed les. Ik dank hem voor wat hij deed. Ik wil doorgaan met bijles als dat kan.
Als u bijles wil kunt u hier terecht komen, vind ik.”
Enes.
“Ik vond het leuk. Ik leerde veel dingen die ik niet wist.”
Ensar.

Hij komt er opgetogen van thuis

Mijn zoon komt sinds enkele maanden bij Karin Bijles Centrum voor de Rekencursus. Na deze periode zien we dat zijn rekenvaardigheid verbetert en dat hij het rekenen beter begrijpt. Heel belangrijk is dat hij met veel plezier naar de Rekencursus gaat en er opgetogen van thuis komt.
A. Zanelli

Hij heeft er altijd zin in

Ervaring met Karin Bijles Centrum is zeer goed. Nasim heeft er altijd zin in en haalt er veel voordeel uit. Resultaten op school zijn beter.
A. Benay.

Goed bericht; Berend heeft de rekentoets het beste van de klas gemaakt!

Even een heel goed bericht over Berend. Gisteren sprak ik de juf en die vertelde dat Berend de rekentoets het beste van de klas heeft gemaakt!!! Ze zien nu significant verschil met vorig jaar (toen was hij de 2 na slechtste van de klas). Ik ben echt blij dat jij Berend zo goed helpt!!!
Groetjes, Pernette.

Karin en haar team geven bijles op een zeer efficiënte wijze.

Karin en haar team geven bijles op een zeer efficiënte wijze.
Je merkt, als ouder, dat het kind vooruit gaat en zelfvertrouwen krijgt. In ons geval heette het “automatisering”: het proces dat kinderen moeten kennen, eer ze van de lagere school gaan.
Maar het wordt allerminst automatisch gegeven!
Met veel geduld en liefde loopt het kind de achterstand in. Maar er zijn talloze andere situatie’s waarin het Karin Bijles Centrum uw kind kan bijstaan.
Hulde!

Ze is hierdoor veel zelfverzekerder

Graag willen wij jullie nogmaals bedanken voor de goede zorg aan onze dochter.
In het voorjaar van 2012 ben ik voor het eerst met mijn dochter geweest, na lange tijd zoeken naar wat nu nodig zou zijn. Het ging al een tijdje niet goed met rekenen maar waar het aan lag was voor ons onduidelijk. Ook op school kwamen we niet verder. Totdat ik zelf ben gaan zoeken en bij jullie terecht kwam.
Vanaf de eerste keer was mijn dochter al helemaal op haar gemak; het was voor haar dan ook geen straf om iedere week bijles te krijgen. Al na een paar lessen zagen we resultaat.
Door de rust en goede zorg en de methode heeft zij heel veel geleerd. Het leuke is dat zij jullie methode ook echt toepast in de praktijk!
Ze is hierdoor veel zelfverzekerder. Deze periode was dan ook echt nodig!
Nogmaals bedankt!
Groetjes, N.M.

Ze ging altijd met plezier naar Karin Bijles Centrum toe

Beste medewerkers van Karin Bijles Centrum,
Allereerst de beste wensen voor jullie allemaal.
Op jullie vraag of we nog extra bijles willen inplannen voor onze dochter is het antwoord voorlopig nee. Ze heeft enorm veel gehad aan de afgelopen lessen en we zullen zeker in de toekomst als dat nodig mocht zijn weer bij jullie aankloppen. Ik heb van mijn dochter begrepen dat ze ook bij jullie terecht kan als ze op de middelbare school zit. Dat is een hele geruststelling.
We willen jullie wel bedanken voor de liefdevolle manier van lesgeven, onze dochter heeft het absoluut als zeer prettig ervaren en vond het allerminst een opgave om naar de bijles toe te gaan.
Ze ging altijd met plezier naar Karin Bijles Centrum toe.

Het heeft hem weer het zelfvertrouwen gegeven wat hij nodig had.

Via internet ben ik bij Karin Bijles Centrum terecht gekomen. Na een prettig intakegesprek en de werkomgeving te hebben bekeken hadden mijn zoon en ik het volledige vertrouwen dat hij daar op zijn plek zat. Als moeder was ik blij dat Tone-Lill zijn juf werd; zo konden wij beide met mijn zoon praten, dat het belangrijk was dat je foutloos Nederlands spreekt en schrijft. Ook konden we dan met zijn drieën praten over wat er allemaal gezegd werd op school door zijn juffen of door mij en hoe u er tegen aankeek als juf. Waardoor eindelijk een knop om ging bij mijn zoon. En hij er weer volledig voor ging en het leren weer leuk begon te vinden.
Door de 1 op 1 les met u kreeg hij eindelijk de aandacht die hij gemist had op zijn basisschool. Hij werd weer gezien. Ik zag hem weer positief opbloeien.
De resultaten en zijn werkhouding liegen er niet om!
Zijn meester gaf op zijn eindrapport aan dat hij heel sterk is teruggekomen, boven zijn verwachtingen in. En zijn werkhouding was enorm vooruit gegaan.
Op zijn entreetoets heeft hij ook een percentiel van 95% gescoord. Hij had op elk onderdeel dik boven de HAVO gescoord.
Belangrijker nog is, dat mijn zoon ook zag wat het resultaat is als je je ergens 100% voor inzet.
Nu in groep 8 ziet zijn nieuwe juf met verbazing dat hij heel snel klaar is met alle onderdelen (vaak binnen een kwartier voor een les waarvoor je 1 uur krijgt). Hij wordt daardoor vaak even gecontroleerd of hij het wel goed heeft gemaakt. Wat hij gelukkig ook doet. Verder geeft ze ook aan dat hij heel gemotiveerd is en dat hij naast rekenen en taal ook op andere vakken gemiddeld een 9,5 scoort.
Dit is wat mijn zoon over de bijlessen zei: Dat hij bruikbare tips kreeg zoals ‘zoek de woorden welke je niet begrijpt op in een woordenboek’, dat de juf erg behulpzaam is, lief en geduldig en haar tijd neemt.
Het huiswerk wordt altijd nagekeken, waardoor hij het gevoel had dat hij echt zijn best moest doen; want hij werd tenslotte overhoord. En anders moest hij gaan uitleggen waarom hij zijn werk niet had gedaan en hij wist hoe daarover gedacht werd:-). Dat de juf nooit haar stem verheft, waardoor er een vertrouwensband ontstond. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en als iets nog niet duidelijk was werd het zonder problemen nog een keer uitgelegd. Hij kon alles vragen over de stoffen die aan bod kwamen. Hij vond het fijn dat hij priveles kreeg en hij vond het leuk om mij over zijn nieuwe woordenschat te overhoren om te kijken of ik wist wat het betekende.
Ik wil Tone Lill bij deze hartelijk bedanken voor alle tijd en aandacht die ze in mijn zoon heeft gestoken.
Het heeft hem weer het zelfvertrouwen gegeven wat hij nodig had.
Met vriendelijke groeten,
S. Z.

Op school begrijpen ze er helemaal niets van…

Tomas is vorig jaar bij Karin Bijles Centrum begonnen. Er waren toen op school al allerlei behandelplannen klaargezet want Tomas kon niet leren, hij onthield niks en zou, als het zo bleef, een vmbo basis of kader advies krijgen. Ik realiseer me dat bijna iedere ouder een blinde vlek heeft ten aanzien van de leerprestaties van zijn eigen kind, maar zo laag.. dat vond ik wel erg moeilijk te geloven. Ik was (en ben nog steeds) van mening dat de school te kort schoot. Nu hadden we wel het geluk dat omdat het zo slecht ging, Tomas de gelegenheid kreeg groep 6 nog eens over te doen en nog wat meer kon groeien. Dit was dan ook het jaar dat Tomas bij Karin Bijles Centrum begon.
In dat jaar is Tomas met sprongen vooruit gegaan. Hij scoort nu voor alle onderdelen B niveau. Op school begrijpen ze er helemaal niks van en hoe dat
nou toch mogelijk is? Individuele aandacht, geduld, herhaling en humor zijn denk ik de sleutelwoorden die bij de wekelijkse lessen van Zohar passen. Ook de structuur van dagelijks een paar oefeningen thuis doen heeft enorm geholpen. Waarom dit op school niet mogelijk is blijft mij een raadsel maar ik ben hoe dan ook heel erg blij met de bijlessen.
Wij gaan er dan ook mee door totdat Tomas een eerlijk advies heeft gekregen dat past bij wat hij echt kan.
Op naar een nieuw jaar!
Kimo Steenaart

WAUW!!

Net tussen gesprek over Bo gehad! Haar werkhouding is sinds vorig jaar enorm verbeterd. Heb net de uitslagen van de cito gezien. Waar vorig jaar nog heel veel oranje en rood voorkwam zag ik nu alleen maar groen en blauw!!!!! Alleen voor automatiseren had ze een rood. Dit betekend dat als zij zo doorgaat haar Havo advies makkelijk een Havo-Vwo advies kan gaan worden! Wij zijn al super trots met Havo maar als het haar lukt zichzelf te blijven ontwikkelen op deze manier ……. WAUW…. Dankzij jullie en mede daardoor haar harde werk! Thanks en groetjes Claudia

Oo, wat ben ik blij!

Mijn zoon zit in groep 8. Hij krijgt op woensdag en en zaterdag bijles, vaak taal en rekenen. Op vrijdag gaat hij naar huiswerkbegeleiding. Mijn zoon heeft een achterstand in begrijpend lezen. Hij gaat er met plezier naartoe.
Ze hebben zoveel gedulden leggen het ook heel goed uit. Mijn zoon krijgt daardoor meer zelfvertrouwen! Zelfs op school merken ze dat hij goed vooruit gaat en dat het steeds beter met hem gaat.
Oo, wat ben ik blij!
Ik raad jullie aan om je kinderen bij Karin Bijles Centrum aan te melden. Je krijgt er geen spijt van!!
Had ik hem maar veel eerder aangemeld!
Ik ben het team heel erg dankbaar voor alles, o.a. het geduld, de warmte en het luisterend oor.
Hafida Marcouch.

Hij heeft weer plezier in het leren!

Mijn zoon zit vanaf de zomervakantie periode bij Karin Bijles Centrum. Vanaf groep 6 heeft hij al een leerachterstand op verschillende gebieden. We hebben hiervoor de hulp ingezet van een ander bijlescentrum, dit heeft helaas geen resultaten opgeleverd. Integendeel mijn zoon ging met tegenzin naar bijles en na zijn bijles uurtjes kreeg ik een teleurgesteld/gefrustreerd kind terug. Na een teleurstellende entreetoets zijn we (na het lezen van de recensies) bij Karin Bijles Centrum terecht gekomen. Vanaf het eerste moment klikte het tussen Peter en mijn zoon, door de positieve aandacht en duidelijke uitleg gaat hij nu met veel plezier naar bijles en school. Zijn zelfvertrouwen is weer terug en niet te vergeten; hij heeft weer plezier in het leren!
Zijn schoolresultaten zijn in een korte periode sterk verbeterd. Ik ben achteraf ontzettend blij dat ik toch de keuze heb gemaakt om via Karin Bijles Centrum hulp in te schakelen, ik raad het dan ook echt iedereen aan!!!
Bedankt Peter, voor datgene wat je nu al met Amir hebt bereikt!!!
Nora Zaghboubi

Een droom komt uit

“Mijn dochter heeft al een paar jaar de droom om op het IVKO te komen, kunstzinnig als ze is. Haar lagere school periode heeft ze veel last gehad van het moeite hebben met taal. Gelukkig was haar advies van school hoog genoeg om op het IVKO te komen.
Toen moest ze de Cito maken en helaas was haar score niet hoog genoeg. Zij, ik en mijn vrouw ook, waren hier heel verdrietig om en ze zag haar droom in duigen vallen. Mijn dochter moest een NIO-test doen om te kijken of ze alsnog zou kunnen worden toegelaten op het IVKO. Helaas scoort mijn dochter bij examens niet zo hoog vanwege zenuwen en dergelijke. Gelukkig was ik bekend met de resultaten van Karin Bijles Centrum. Bij Karin Bijles Centrum heeft mijn dochter een stoomcursus gehad van Guido hoe zij een NIO-test moest maken. Zij kreeg er gedurende de bijles al veel meer vertrouwen in.
Toen kwam de dag dat ze hem moest maken en ze heeft hem dankzij Karin Bijles Centrum met glans gedaan. Zelfs hoger dan haar advies. Vandaag de dag zit ze op het IVKO en zie ik elke dag haar genieten van het naar school gaan. Glinsterende ogen!
Dit was zeker niet gebeurd als ze niet bij jullie deze bijles had gedaan. Ik dank jullie uit de grond van mijn hart dat jullie dit voor elkaar hebben gekregen.”
Fred Helsloot.
“Het heeft mij enorm geholpen en daarom ben ik aangenomen op het IVKO. Ik voelde mij tijdens het maken van de NIO-test heel erg zeker. Hartstikke bedankt.”
Laura Helsloot.

Geef niet op, je kind kan het wèl!

Simon behoorde zeven jaar lang tot de besten van de klas. Totdat hij een paar toetsen begrijpend lezen verknalde en een vmbo-advies kreeg. Dankzij de gerichte ondersteuning van Karin Bijles heeft hij nu een havo/vwo-advies gekregen. Een advies aan ouders van kinderen die in hetzelfde schuitje zitten: blijf vertrouwen houden in je kind, ook al zeggen de juffen dat hij of zij iets niet kan.
Bij Karin Bijles Centrum haalt men eruit, wat erin zit.
Nico Noorland

Ik kan het van harte aanbevelen

Zoek je bijles voor je kind? Ik kan je Karin Bijles Centrum van harte aanbevelen. Mijn zoon is met sprongen vooruit gegaan!
Ahafat

Persoonlijke aandacht en een fijne sfeer! Heel professioneel.

Nadat ik mijn dochter noodgedwongen in groep 7 van school heb moeten wisselen, had ze helaas een behoorlijke achterstand al opgelopen. Vanaf het eerste moment dat ik Karin en haar geweldige team ontmoette klikte het! Mijn dochter gaat met plezier naar haar bijles en vooral haar zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ze gaat met sprongen vooruit op school!Karin, Thom en het hele team; Dank jullie wel voor alle hulp, de persoonlijke aandacht en de fijne sfeer! Ik kan het iedereen aanbevelen bij Karin Bijles Centrum te komen, met zoveel warmte en liefde zetten jij en je team zich in! Ik ben heel dankbaar dat mijn dochter weer in zichzelf gelooft!!
Lieve groet van Vanessa.

Dingen blijven beter hangen!

In het begin voelde bijles voor Bo aan als straf. Ze schaamde zich en dacht dat iedereen dacht dat zij dom was!
Na haar uitgelegd te hebben (nogmaals) dat haar achterstand niet was omdat ze dom was maar vanwege de pittige klas waarin zij zit, waar veel aandacht gaat naar negatieve situaties, begreep zij het en haar werkhouding veranderde.
Nu ervaart ze het als voordeel en durft ze dingen te vragen die op een rustige manier aan haar uitgelegd worden. Ze gaat langzaamaan steeds beter op school en dingen blijven beter hangen!
Ik als ouder ervaar de communicatie en openheid van zaken als prettig. Ook de flexibiliteit i.v.m. mijn werk qua uren! Hoewel de werkdruk in het begin hoog was, neemt Bo nu zelfs uit school werk mee naar huis wat ze niet af heeft!
Claudia Hilbers

Het vertrouwen weer terug

Juf Helene van Karin Bijles Centrum heeft mijn dochter het vertrouwen gegeven wat ze even kwijt was door de overstap naar een nieuwe lesmethode. Met rust, aandacht en vooral geduld had mijn dochter snel het gevoel dat ze alles kon zeggen en raakte ze haar angst kwijt om foutjes te maken. Met een geweldig resultaat!
Joris van Elk

Zeker aan te bevelen!!!

Mijn zoon (groep 7) komt sinds begin dit schooljaar bij Karin Bijles Centrum. Hij krijgt les van Charlot. In eerste instantie kwam hij voor rekenen waar hij achterstand mee had maar halverwege hebben ze ook spelling en begrijpend lezen opgepakt. Het geduld waarmee de dingen worden uitgelegd hebben er niet alleen voor gezorgd dat hij qua stof goed vooruit is gegaan maar heeft ook zijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven!
Sam

Onze zoon zijn zelfvertrouwen is met sprongen toegenomen

Onze zoon zijn zelfvertrouwen is met sprongen toegenomen door hulp van Karin en Helene. Hij ging altijd met plezier naar bijles. Dit na een periode van ruim 2 jaar onderwijsverdriet in een drukke, chaotische klas, op een school in opbouwfase, waar de docent eind groep 7 is ontslagen wegens pedagogische en didactisch tekortschieten en veelvuldige afwezigheid. Thomas wilde niet meer naar school en had inmiddels een behoorlijke leerachterstand opgebouwd. We besloten extra hulp te zoeken, in de vorm van bijles. Op aanraden van een klasgenoot kwamen we bij Karin Bijles Centrum terecht. Karin en docente Helene compenseerde ruimschoots het tekort aan pedagogisch en didactische vaardigheden die de ontslagen leerkracht op school ontbeerde. In enkele weken kreeg Thomas dankzij hen weer vertrouwen in zichzelf, plezier in het leren en vielen er kwartjes op het gebied van spelling, rekenen en studievaardigheden. Thomas vraagt zich af waarom bepaalde regels niet eerder zijn uitgelegd.
Of hij het nu pas begrijpt dan wel nu pas aangeboden krijgt, het is een genot om hem te zien opbloeien. Ook de communicatie met ons ouders was naar wens; Karin toont zich flexibel en speelt vlot in op veranderende omstandigheden, waarbij ze zich betrokken toont. Een ideale docent die je eigenlijk het liefste voor de klas van je kind ziet. In afwachting van de Cito toetsuitslag kunnen we nu al stellen dat Karin Bijles Centrum de moeite van de investering dubbel en dwars waard is. Een aanrader voor iedereen met behoefte aan bijspijkering op een rustige en heldere wijze in een veilige sfeer.
Nicole Burleson-Cambridge

Geweldige Cito score en haar zelfvertrouwen omhoog geschoten!!

Waar moet ik beginnen? Lieve Karin en Thom, het was 5 voor 12 dat wij bij jullie terecht kwamen. Na een matige Entreetoets uitslag en het zelfvertrouwen weg bij mijn dochter hebben jullie met zoveel geduld en positieve aandacht er zoveel meer uit weten te halen!Cito score is 533!!! Maar waar ik jullie zo intens dankbaar voor zal blijven is dat ze weer geloofd in haarzelf en haar potentie! Inderdaad the Sky is the Limit! Dank jullie wel voor dit prachtige geschenk! Voor iedereen die denkt dat er geen baat meer bij is bijles te nemen…Doe ’t alsjeblieft wel en kom bij Karin Bijles Centrum! Een betere plek ga je niet vinden, nergens!! Lieve Karin en Thom, duizendmaal dank voor jullie deskundigheid en warme aandacht!!
Heel veel liefs Vanessa xxx.

Bijles met duidelijk resultaat

Onze dochter ging in groep 6 al iets achteruit op school, toen er in groep 7 diverse leerkrachten kwamen ging het verder achteruit. Dit bleek heel duidelijk uit de magere score op de entreetoets. Niet alleen ons kind maar de hele klas bleek een achterstand te hebben. Toen zijn wij bijles gaan zoeken. Het is toch de toekomst van je kind en je weet echt wel of je kind beter kan. Uit de reviews bleek dat iedereen heel blij was met de bijles bij Karin Bijles Centrum. En jawel ….wij ook… alles in een jaar bijgespijkerd en nu op de cito een score van 540 HAVO… Echt een succes.!!!!!!!!!!!!!!!
A. Engels

Goede toon treffen

Karin heeft onze dochter enorm geholpen bij het verhogen van haar niveau. Dankzij Karin en haar Bijles Centrum is onze dochter naar een VWO-advies gestegen. Ze is een vakkundige maar ook vrolijke professional. Ze weet steeds de juiste toon te treffen. Ze is ondersteunend en stimulerend waar nodig. Goed op de hoogte van methodes zoals ze bij de diverse basisscholen worden gehanteerd. Ze weet daarbij aan te sluiten of er een keuze uit te maken.
Dries Postma

Hij kan het wel maar laat het niet zien

Hij kan het wel maar laat het niet zien – klinkt bekend?
Onze zoon zat in groep 6 en kreeg een rapport mee waar we hem niet in herkenden. Over de hele linie van rekenen, taal en spelling matige cijfers en matige CITO-scores van tussentoetsen. Grote schrik. De reactie van school op het rapport: hij kan het wel maar laat het niet zien.
Besloten om zelf hulp in te roepen. We kwamen op Marktplaats een annonce tegen van juf Karin Verheijen. Met mooie reviews. Omdat we terughoudend zijn via internet, hebben we eerst contact opgenomen met 1 van de schrijvers van een review. Er kwam direct een mail terug met het verhaal erachter en een dikke pluim voor deze juf Karin. Nu durfden we.
Vanaf het begin ging onze zoon op dinsdag van 4 tot 5 naar juf Karin toe. Het hele uur werd gebruikt. Een tafeltje, twee stoelen, focus. Geduldig werden de onduidelijkheden boven tafel gebracht en uitgelegd. Er kwam elke week flink huiswerk mee, waar onze zoon dan wel twee uur mee bezig was. In korte tijd waren de achterstanden weggewerkt.
Weet je hoe fijn het is als je kind werkwoordspelling kan dromen en een kei is in ontleden? Dat hebben juf karin en juf Zohar hem geleerd. Door elke week weer een stapel huiswerk 1 op 1 door te nemen, door te oefenen en nog eens te oefenen.
De CITO-toetsen op school gingen weer goed. Het gaf onze zoon veel zelfvertrouwen.
In groep 7 heeft hij ook een keer meegedaan met een Entreetoets die juf Karin afnam op een zaterdag. Op de school van onze zoon was de Entreetoets opeens afgeschaft. Dat was jammer, het blijft een goede indicator of alles op schema zit. De aandachtspunten die voor onze zoon uit deze Entreetoets bij juf Karin volgden, werden direct de week erop in het volgende uurtje bijles even aangepakt. Hands-on.
Na anderhalf jaar wekelijks 1 uur bijles, heeft onze zoon een VWO advies en een CITO-eindscore van 549 gekregen.
De bijles bij juf Karin en juf Zohar heeft AB-SO-LUUT het verschil gemaakt.
Dames, grote complimenten en heel veel dank!
Familie Blokker

Van 11 maanden naar 5 (achterstand)

Onze dochter is 11 jaar en zit in groep 7. Ze komt nu precies een jaar bij Karin Bijles Centrum. Daarvoor zijn we bij verschillende bijles instituten geweest maar met weinig of geen resultaat. We besloten om nog 1 keer het bij Karin te proberen. Nou dat was een schot in de roos.
Na een tijdje zagen we positieve resultaten op alle vakken. Onze dochter heeft door hulp van Karin haar leerachterstanden ingelopen van 11 maanden naar 5 maanden, Cito lezen van 17 maanden leerachterstanden naar 4 maanden en ga zo door.
Het belangrijkste is dat het zelfvertrouwen van onze dochter is gegroeid. En nog geen één keer is Lina met tegenzin naar Karin gegaan waar ze vroeger mopperde om naar bijles te gaan.

Na 2 jaar onderwijsverdriet

Na 2 jaar onderwijsverdriet (drukke klas, weinig structuur, school in opbouwfase, ontbreken zorgplan etc) was er van het zelfvertrouwen van onze dochter Sam niet veel meer over.
Sam kreeg huilbuien en wilde niet meer naar school. In groep 5 had ze een pittige leerachterstand opgebouwd. We besloten buiten school hulp te zoeken, in de vorm van bijles. De bijlesjuf die we vonden (Karin Verheijen van Karin Bijles Centrum), bleek een gouden toevalstreffer. Pedagogisch en didactisch zeer getalenteerd, met een ruim remediërend repertoire, een uitgesproken visie (aansluiten bij de beginsituatie, van daaruit in stapjes verder, sterken van het zelfvertrouwen, respect voor de eigenheid van het kind) en een liefdevolle benadering, kreeg Karin het in enkele weken voor elkaar dat Sam weer vertrouwen kreeg in zichzelf en lol in het leren.
We zagen Sam per week opbloeien; eindelijk iemand die haar echt hielp. Fijn vond Sam het bij deze lieve juf, die haar leerde zelf oplossingen te vinden. Ook de communicatie met ons ouders verliep erg prettig; Karin speelt makkelijk in op veranderende omstandigheden, toont zich erg betrokken. Stiekem dachten we: hadden we maar zo’n juf voor de klas, een juf met zoveel kwaliteit in huis!
Intussen gaat het heel goed met Sam, ze heeft grote sprongen gemaakt met rekenen en taal en gaat weer graag naar school.
Ouders Sam

Na een teleurstellende entreetoets

Na een teleurstellende entreetoets (waaruit bleek dat onze zoon een behoorlijke rekenachterstand had), hebben wij hem bijlessen laten volgen bij Karin Verheijen van Karin Bijles Centrum. Begin groep 8 had hij nog een twijfelachtig VMBO-T advies. Door de rustige en goede uitleg van Karin heeft hij nu een citoscore van 540 (HAVO) gehaald. Hij heeft niet alleen goed gescoord, maar ook heeft hij plezier in rekenen gekregen.
D. van Duuren

De leerkracht vond extra aandacht niet nodig

Ruim één jaar geleden kregen wij tijdens een rapportbespreking over onze zoon, die toen in groep 7 zat, dat wanneer hij gelijk zou blijven presteren, het schooladvies voor voortgezet onderwijs uit zou gaan naar VMBO kaderberoeps.
Natuurlijk zijn wij als ouders bewust van het feit, dat iedereen vindt dat hun kind veel beter kan. Wij hebben dit niet willen forceren maar zagen wel dat de enorm grote klas waarin ons kind zat, weinig extra persoonlijke aandacht voorhanden was.
De leerkracht vond extra aandacht niet nodig, echter wij zijn zelf op zoek gegaan naar een type begeleiding, die het beste uit onze zoon kon halen. Deze begeleiding hebben wij gevonden bij Karin van Karin Bijles Centrum. Haar inzicht, in combinatie met haar professionaliteit heeft onze zoon, slimmer, zelfstandiger en zelfverzekerder gemaakt. Inmiddels streeft hij naar Havo kansklas, en reken maar dat wanneer hij die kans krijgt, hij samen met Karin die kans zal benutten.
Karin, wij zijn jou ontzettend dankbaar en kunnen het iedereen die bereid is te investeren in de toekomst van zijn kind, aanbevelen.
Richard Hopman.

Verbeterde werkhouding

Een half jaar geleden is mijn zoon begonnen met bijles bij Karin Bijles Centrum. De reden daarvan was dat het net niet allemaal duidelijk genoeg was. De uitslag van de entreetoets was net Havo, terwijl onze zoon meer in zijn mars heeft. Door de rustige, individuele en duidelijke uitleg van Karin is hij met sprongen vooruit gegaan. Door zijn verbeterde werkhouding werd het schooladvies bijgesteld naar havo/vwo. Groot was de beloning toen hij de cito-uitslag kreeg, namelijk 545 punten (VWO). De bijles heeft onze zoon goed gedaan en zelfvertrouwen gegeven. Grote dank daarvoor en hij zal zeker bij je terugkeren als er dingen niet duidelijk zijn.
Groet, Iris van Reeuwijk

De duidelijke uitleg

Onze dochter was zeer teleurgesteld na de uitslag van haar entreetoets (571) en haar bijbehorende schooladvies HAVO/VWO. Zelf dacht ze dat ze op ruim VWO niveau zat. Met name in rekenen had ze echter een flinke achterstand. In september is ze begonnen met het volgen van bijlessen bij Karin Bijles Centrum. De duidelijke uitleg en het bijbehorende huiswerk zorgden ervoor dat ze met sprongen vooruitging. Haar cito-uitslag was uiteindelijk 547, waarbij ze de minste fouten heeft gemaakt in het onderdeel rekenen. Ook onze zoon in groep 6 volgt inmiddels bijlessen bij Karin Bijles Centrum. Dit leverde ook bij hem grote vooruitgang in zijn rapport op. Uiteraard zijn we hier erg bij mee en we bevelen Karin Bijles Centrum dan ook bij iedereen aan!
Linda Kuipers

Een cito score van, jawel, 550!!

Het spellingsniveau van mijn dochter ging hard naar beneden, via via kwamen we bij Karin Bijles Centrum terecht. En dat is de juiste keus geweest. Ze is erg begaan met kinderen en mijn dochter voelde zich gelijk op haar gemak. Van een c-score, naar een a score in groep 8.
Een cito score van, jawel, 550!! En dat mede dankzij Karin.
Karin bedankt, ik zou haar Centrum aan iedereen aanbevelen.
E.S.

Het leek erop dat ze de basis kwijt was

Vanaf groep 6 ging mijn dochter achteruit met rekenen; het leek erop dat ze de basis kwijt was en daardoor verder achter kwam te lopen. Door een relatief korte periode bij Karin Bijles Centrum, heeft ze weer plezier in rekenen gekregen en een flinke vooruitgang geboekt.
Dirk Dekker

Alle aandacht en tijd

Karin van Karin Bijles Centrum is een bijzonder vriendelijke, kundige en geduldige lerares. Omdat onze zoon wat ruggesteun kon gebruiken voor de Citotoests (en ook nog daarna) hebben wij de hulp van Karin ingeroepen. Zijn basisschooladvies was VMBO-T/Havo en mede dankzij de lessen van Karin werd de Cito-uitslag een HAVO/VWO-score. Karin neemt alle aandacht en tijd voor je kind en weet snel in kaart te brengen waar ‘de problemen’ in zitten om die vervolgens stuctureel aan te pakken. Heel erg bedankt Karin. En we zullen je zeker in onze omgeving aanbevelen!
Carolina Pestman.

Rustige uitleg en tijd

Mijn dochter scoorde vorig jaar in groep 7 VMBO K wellicht T, daar waren wij van geschrokken terwijl onze dochter wel meer kan….
Bleek dat ze een achterstand had met rekenen en spelling.
Wij zijn meteen gaan kijken wat we konden doen via marktplaats en haar referenties, zijn wij bij Karin Bijles Centrum terecht gekomen.
Door de rustige uitleg en tijd die karin besteed aan de kinderen heeft mijn dochter een enorm inzicht en zelfzekerheid gekregen, haar CITO score was 536 (HAVO).
Wij zijn je ontzettend dankbaar Karin. Ons zoontje zit in groep 3 en die gaat zeker bij Karin Bijles Centrum lessen volgen ook al ga je verhuizen!!!!
Gr. Fam. Amkari.

Opmerkelijk is de rust en het begrip

Het voorlopig advies van mijn zoon was niet wat we verwacht hadden (VMBO-K).
Met extra aandacht en huiswerk zouden we er aan gaan werken maar helaas, er zat geen vooruitgang in (hij had er geen zin en geloof meer in).
Via Marktplaats zijn wij bij Karin Bijles Centrum terechtgekomen en dankzij Karin is mijn zoon in ZEER korte tijd (vanaf vlak voor de kerstvak.) toch tot VMBO-T op zijn eindcito gekomen!!
Wij hebben te laat hulp ingeroepen anders had mijn zoon waarschijnlijk nog hoger gescoord maar wij zijn hier al ontzettend blij mee.
Opmerkelijk is de rust en het begrip wat Karin zelf uitstraalt. Mijn zoon heeft A.D.H.D en op het tijdstip dat hij naar Karin toeging waren zijn medicijnen al uitgewerkt maar hij zat een uur lang rustig op zijn stoel bij Karin en als hij thuiskwam ging hij onmiddelijk aan de slag met zijn huiswerk (hij nam dus ook daadwerkelijk alles op) en vond het nog leuk ook!
Naast Karin haar ervaring en deskundigheid heeft ze een bijna magische uitwerking kan ik wel zeggen.
Karin ontzettend bedankt, ik zou haar aan iedereen aanbevelen.
Lieve groet, Claudia en Demio

Er werd gezegd dat hij meer kon

Onze zoon had een voorlopig advies voor nét VMBO-T en er werd gezegd dat hij meer kon, wij waren daar ook van overtuigd. Via via zijn we toen bij Karin Verheijen van Karin Bijles Centrum terecht gekomen en écht waar, in een half jaar tijd heeft zij hem zoveel zekerheid gegeven, en geholpen met zijn spelling, dat hij nu 3 niveau’s hoger zit met deCito,n.l.541!!!
Wij gaan nog door met Karin, dit is zo goed geweest voor Akaash, als het kon zette ik hier wel 10 opgestoken duimen neer.
Karin ontzettend bedankt!
Ik beveel dit iedereen die ook maar enigzins denkt dat zijn/haar kind beter kan,of met een blokkade zit,van harte aan!
Pien Peeters.

Met sprongen vooruit

Onze dochter had een voor ons allemaal zeer tegenvallende cito score (533) in groep 8 behaald. Omdat ze een zeer vroege leerling was en omdat de cito score dus ook niet overeenkwam met het schooladvies (havo) hadden we met de school afgesproken dat ze groep 8 over mocht doen. Via via zijn we met Karin van Karin Bijles Centrum in contact gekomen. Karin heeft op een gedegen wijze achterstanden bij onze dochter weggewerkt (in eerste instantie op spelling en ook op rekenvaardigheid).
Het resultaat is dat ze met sprongen vooruit is gegaan en dit afgerond heeft met een cito van 542. Voor de school was het gezien haar progressie in groep 8 zelfs aanleiding om het advies te verhogen naar Havo/Vwo.

Meer plezier in leren

Onze dochter had de entreetoets niet goed gemaakt. Voor de CAP toets (intelligentietest) had zij echter een prima score, dus wij wisten dat er meer in zat. Ze bleek een flinke achterstand in de leerstof te hebben, die wij snel wilden aanpakken. Er was niet veel tijd meer tot aan de eindcito, dus in de zomervakantie is zij al begonnen met bijles bij Karin Bijles Centrum.
In redelijk korte tijd kreeg zij niet alleen meer plezier in leren, maar werden de resultaten ook beter. Karin heeft een geduldige, onbevooroordeelde en positieve houding naar kinderen toe. Onze dochter heeft hierdoor vertrouwen gekregen en ze heeft een veel betere Cito score behaald.
Wij zijn Karin heel dankbaar! Ik zou zeggen: ‘wacht niet te lang, ga naar Karin Bijles Centrum’!

Al moet het 100 keer

Zoals veel kinderen, had mijn dochter niet veel vertrouwen in haar spellingsvaardigheden en kon haar school dit maar niet oppakken. Zij zakte van een A naar een C/D. Een paar maanden voor de Cito zijn we naar de bijlessen van Karin Bijles Centrum gegaan. Ik had haar al in 2008 gezien op Marktplaats, maar de school zou toen gaan ” helpen”. Mijn dochter vond Karin’s lessen heel fijn, duidelijk, opbouwend en het gaf haar zelfvertrouwen. Cito score 542 (VWO) en goed resultaat voor spelling. Karin heeft haar weer plezier gegeven in spellen en heeft haar zeer goed begeleid. En, ook belangrijk, Karin is rustig, aardig en blijft uitleggen al moet het 100 keer. Kortom zo’n bijlesjuf wil iedereen wel!

Hij is nu super gemotiveerd

Nadat onze zoon, met een uitzonderlijk goed rapport, toch slechts een voorlopig advies van VMBO-T kreeg eind groep 7, dit vanwege 1 slechte CITO score voor begrijpend lezen en zijn werkhouding, zij we op internet naar bijles gaan zoeken.
Hierbij kwamen we bij Karin Bijles Centrum terecht. Door gerichte bijles op het begrijpend lezen en het oefenen van Cito’s heeft hij nu een 543 = Havo/VWO gehaald.
Karin heeft onze zoon weer op het juiste spoor gezet en hij is nu super gemotiveerd geworden om er uit te halen wat er echt in zit.
Karin, nogmaals hartstikke bedankt, ook namens Sebastian.

Geduld, structuur en duidelijkheid

Karin heeft onze zoon op meerdere fronten echt geholpen.
Geduld, structuur en duidelijkheid in de bijlessen hebben hun vruchten afgeworpen in rapport en cito-toetsen.
We kijken met vertrouwen uit naar de entreetoets en Ik beveel Karin Bijles Centrum van harte aan!
Rolinka Kattouw

Van VMBO-T kader naar Havo-kansklas

In groep 6 had ik een achterstand op school, waarbij ik een VMBO-Kader had. Mijn ouders hadden me toen geadviseerd om naar bijles te gaan, wat ik als kind niet wilde. Ik ben met veel moeite toch daar gekomen in de voorjaarsvakantie. Wel 2 uur achter elkaar, dat vond ik natuurlijk veel te lang. Mijn vader wou zelfs dat ik drie uur ging.
Karin zag toen gelijk wat er mis was. Eerst deed ik alleen rekenen bij haar en zat ook bij een andere bijlesmeester voor taal. Later was ik bij die meester weggegaan en ook taal bij Karin gaan doen omdat het met rekenen zo goed ging bij haar. Ze heeft mijn knop omgedraaid en mij laten zien dat leren leuk kan zijn.
Nu ga ik graag naar Karin. Het is er altijd gezellig, soms wel heel warm maar dat moet je haar dan vertellen want ze weet dat ze het behoorlijk warm op kan stoken. We praten altijd eerst gezellig en dan gaan we natuurlijk hard aan het werk. Ik kan het weten want ik kom elke week gezellig bij Karin Bijles Centrum.
Aldus Jimmy Hopman van VMBO-T kader naar Havo-kansklas door Karin.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Openingsdagen- en tijden

In de schoolvakanties zijn wij ook open!

Bijles (beide locaties):
maandag: 15:00 – 20:00
dinsdag: 15:00 – 20:00
woensdag: 13:00 – 20:00
donderdag: 15:00 – 20:00
vrijdag 15:00 – 20:00
zaterdag: 09:30 – 18:30
zondag: 09:30 – 18:30
Huiswerkbegeleiding (Oost):
woensdag: 14:00 – 18:00
vrijdag: 15:00 – 18:00
Groepslessen in Oost:
woensdag: 14:00 – 18:00
vrijdag: 15:00 – 18:00
zaterdag: 10:00 – 12:00
© Copyright - Karin Bijles Centrum